Çok az değil mi yediklerin yetiyor mu sana canımSabah kıymalı yumurta şekersiz çay
Öğlen patlıcan dolması 2 adet
Ara 2 bardak kefir
Akşam 1 kase yayla çorbası 3 tane incir
Benimki muzik acip kucagimda ziplatmami dansettrmemi.her zaman sevmistir. Yada karsisinda ben sebeklik seklinde.dansedicem... ama bu aralar ondan.bile hoslanmamaya basladi@ObseSif-annee geçmiş oldun canım kanbonhidrat ta almak lazım doğru hatta uzun süre diyet yapanlar arada bünyeyi şaşırtmak için bir gün boyunca karbonhidrat günü yapıyorlar
ebruliki çom sevindim artık düzenin oturmaya başlamış Cuma'ya güzel eksiler gelsin inşallah@lightpinklady bizimkise din gözümün önünde arkaya doğru düştü nasıl bir ses geldi ne güzel oynuyodu oyuncakları ile birden kendini arkaya attı bide emeklesemmi ayağımı kalksam ikilememinde bu aralar kafası çok karışık ama müziğe alıştırmanı tavsiye ederim en aZından 15 dakika oyalanıyor bizimki
Ya bence kabul edelim, sonucta gene ustune de alabilirdin.. metabolizman hizliymis demekki yemene ragmen kilo vermissnKizlar yiyorum doymurum ya. O yuzden duramiyorum. Haftalik kilo bildirimimi yapayim. Bu hafta: 70.4
Gecen hafta: 71.6
Fark 1.2 ama haftalar haftalar ayni kiloyu verip geri aliyorum surekli. O yuzden bunu verilmis kilo olarak kabul etmeyelim.
Günaydın kızlar Hepimize hayırlı cumalar
Bu hafta 71.9
Geçen hafta 72.2
Fark -300
Az olsun benim olsun ortalama 1 kiloyu onbeşgünde veriyorum herhalde
Yaa bu iki gündür doymuyorum sanki Allahım midelerde çöp öğütme varda sürekli çalışıyor gibi geliyor
Öyle canım ben sporda yapıyorum ki öyle gidiyor yoksa gram gitmez vallaZaten en ideali haftada 500gr ayda eder 2 kilo. Bende 3 haftada 1.5 kg gitti
günaydın kızlar
Korktuğum başıma geldi tatilde oğlumu hasta ettik. Tatili yarıda kesip apar topar eve döndük. Ateş burun akıntısı hapşırık. Ciğerlerine inmemiş dedi doktor bu kadarla atlatır inşallah
çok geçmiş olsun canım artık sen bitki çayları felan iç bol bol bebeğede verebilirsin 20 saat uykuda çok değil mi yaaa o nasıl bir bebek uyuyan güzel gibilightpinklady gittiğimiz yerde bir çocuk vardı 20 saat uyuyormuş. Annesi babası sabah denize geliyorlar çocuk babaannesiyle odada öğlene kadar uyuyor 3 gibi kadın zorla uyandırıp getiriyor bıraksam akşama kadar uyuycak diyor. Bi de çocuk ağladığı zaman annesini istemiyormuş babasını istiyormuş. Ben de orda bütün gün emzirme önlüğü boynumda çocuk emzirdim adalet mi bu dedim
Canim cok gecmis olsungünaydın kızlar
Korktuğum başıma geldi tatilde oğlumu hasta ettik. Tatili yarıda kesip apar topar eve döndük. Ateş burun akıntısı hapşırık. Ciğerlerine inmemiş dedi doktor bu kadarla atlatır inşallah
Çok teşekkür ederim canım. 1 yaşında uyuyan güzel :)Öyle canım ben sporda yapıyorum ki öyle gidiyor yoksa gram gitmez valla
çok geçmiş olsun canım artık sen bitki çayları felan iç bol bol bebeğede verebilirsin 20 saat uykuda çok değil mi yaaa o nasıl bir bebek uyuyan güzel gibi
Çok teşekkür ederim canımCanim cok gecmis olsun
Uuu gecmis olsungünaydın kızlar
İlaç verdi ama antibiyotik diil canımUuu gecmis olsunay yazik ya ilac kullancak misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?