Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kıymalı yumurta şekersiz çay
Öğlen patlıcan dolması 2 adet
Ara 2 bardak kefir
Akşam 1 kase yayla çorbası 3 tane incir
Çok az değil mi yediklerin yetiyor mu sana canım

Benimki muzik acip kucagimda ziplatmami dansettrmemi.her zaman sevmistir. Yada karsisinda ben sebeklik seklinde.dansedicem... ama bu aralar ondan.bile hoslanmamaya basladi

pentagram42 . bu arada,gecmis olsun disini cektirmissin heralde.. ay kanal tdv falan yapsalar olmuyo muydu, 20lik dis miydi yoksa..
Ben.disten cook muzdarip bi insanim
20ligim agridi agridi sonra kirildi derken agrisi dindi ve gtmedi,sonra sungerlesmis adeta bi garip olmustu o kismi da kirildi,kalan kisim da etin icine gomuldu..
Su yasima kadar gece 0 uykuyla her saniye sanciyla geccirdigim agrilarim oldu. Bilirim dis agrisi ne zordur
Bi keresinde agzima su almadan duramyordum. Yangi halindeki.disimi su rahatlatyodu cunku.. icmekten bikmstm artik bi kova alip yanima agzm.isininca tukurup yeni bi yudum almaya baslamistim..
Bebegim 2 aylikti o siralar. Cok kotuydu benim icjn. Gece uyumak.icin agliyodum uyuyamiyordum ne bicim sarhos gbydim ama agzmda su olmadan duramyodum cildrtyodu kafami duvara kut dye vurasim geliyodu..
Oof of.. insallah tekrar yasamam oyle bisey,yada beterini..
Onceden onlemini almak gerek de,. Nerdee.. :/

Kilomu da yazayim. Tekrar girmeye vakit bulur muyum blmyorum..

pentagram42 bebegim 9 aylik olmustu bu arada canim..

Gecen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Fark 700

Kizlar gene tamamen ac kalarak verdim.. bende 2 haftadir diyet miyet kalmadi. Bebegimin huysuz hali gecer dedim gecmiyo.. napcagimi sasiriyorum
Dun de hasta yattim zaten karnima sancilar girdi ama afedersinz hic bisey de yoktu yani. Midem bulandi ara sira. Halsizlik .. guc yoktu elimde kolumda bacagimda.. canim bisey istemedi hic..
Bebege cok zor baktim.
Tum gun yedigim
1dilim borek,
3tane tutku biskuviydi..

Esim gelince zorladi ye ye ye.. 3 lokmalik minnacik ekmege tavuk sote koydum onu yedim. Canim istemedi hic bisey. Cay bile icemedim

O yuzden bu kadar kilo vermis gibi gorunuyorumdur bence..

Menu paylasimi yapamyorum. Menum yok cunku. Hala ne.bulursam yemeye devam,sonra aclik filmi ceviriyorum :/

Kizlar yiyorum doymurum ya. O yuzden duramiyorum. Haftalik kilo bildirimimi yapayim. Bu hafta: 70.4
Gecen hafta: 71.6
Fark 1.2 ama haftalar haftalar ayni kiloyu verip geri aliyorum surekli. O yuzden bunu verilmis kilo olarak kabul etmeyelim.

Kizlar yiyorum doymurum ya. O yuzden duramiyorum. Haftalik kilo bildirimimi yapayim. Bu hafta: 70.4
Gecen hafta: 71.6
Fark 1.2 ama haftalar haftalar ayni kiloyu verip geri aliyorum surekli. O yuzden bunu verilmis kilo olarak kabul etmeyelim.
Ya bence kabul edelim, sonucta gene ustune de alabilirdin.. metabolizman hizliymis demekki yemene ragmen kilo vermissn
Ben de sacma sapan besleniyorum. Hatta bikac kere buraya BENI IZINLI SAYIN BEN HIC BI HALT YAPAMIYORUM diye yazacak oldum geri ona.bile vakit bulamadim

Günaydın kızlar Hepimize hayırlı cumalar
Bu hafta 71.9
Geçen hafta 72.2
Fark -300
Az olsun benim olsun ortalama 1 kiloyu onbeşgünde veriyorum herhalde
Yaa bu iki gündür doymuyorum sanki Allahım midelerde çöp öğütme varda sürekli çalışıyor gibi geliyor

Zaten en ideali haftada 500gr ayda eder 2 kilo. Bende 3 haftada 1.5 kg gitti

günaydın kızlar
Korktuğum başıma geldi tatilde oğlumu hasta ettik. Tatili yarıda kesip apar topar eve döndük. Ateş burun akıntısı hapşırık. Ciğerlerine inmemiş dedi doktor bu kadarla atlatır inşallah

Tatilde kilo almışımdır diye düşünüyordum ama yine ekside çıktım
Geçen hafta tartilmadim ama
2 hafta önce 64,5
Bu hafta 64,3
Fark 2 haftada 200

lightpinklady gittiğimiz yerde bir çocuk vardı 20 saat uyuyormuş. Annesi babası sabah denize geliyorlar çocuk babaannesiyle odada öğlene kadar uyuyor 3 gibi kadın zorla uyandırıp getiriyor bıraksam akşama kadar uyuycak diyor. Bi de çocuk ağladığı zaman annesini istemiyormuş babasını istiyormuş. Ben de orda bütün gün emzirme önlüğü boynumda çocuk emzirdim adalet mi bu dedim

Zaten en ideali haftada 500gr ayda eder 2 kilo. Bende 3 haftada 1.5 kg gitti
Öyle canım ben sporda yapıyorum ki öyle gidiyor yoksa gram gitmez valla

çok geçmiş olsun canım artık sen bitki çayları felan iç bol bol bebeğede verebilirsin 20 saat uykuda çok değil mi yaaa o nasıl bir bebek uyuyan güzel gibi

Çok teşekkür ederim canım. 1 yaşında uyuyan güzel :)

Uuu gecmis olsun ay yazik ya ilac kullancak misiniz..

Yuuuh 20 saat uyumak mi. E 1yasindaymis bir de. Bence hormonal bi bozuklugu vardir ,normal degil.. bosver ay o kadar da ozenmedim ben. Tamam benimki de uyumuyo da. 20 saat uyuyosa,ozaman dogdugunda falan 2 3gun hic uyanmadan.uyuyodur ..
Benimki de meme meme meme diye cildiriyo. Orda burda meme vercek yer ariyorum avmlerde gezerken falan, hanfendi bi firt cekiyo etrafi izlemeye koyuluyo sonra. Ay cok sinir oluyorum.
Bisey yemeyen.cocuk,hiccc bisey yemiyo 3gundur.
Disini cikarsa da rahatlasak ya.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…