O kadar da uyumasın tabi de ben kıskandım valla inşallah nazarım değmezYuuuh 20 saat uyumak mi. E 1yasindaymis bir de. Bence hormonal bi bozuklugu vardir ,normal degil.. bosver ay o kadar da ozenmedim ben. Tamam benimki de uyumuyo da. 20 saat uyuyosa,ozaman dogdugunda falan 2 3gun hic uyanmadan.uyuyodur ..
Benimki de meme meme meme diye cildiriyo. Orda burda meme vercek yer ariyorum avmlerde gezerken falan, hanfendi bi firt cekiyo etrafi izlemeye koyuluyo sonra. Ay cok sinir oluyorum.
Bisey yemeyen.cocuk,hiccc bisey yemiyo 3gundur.
Disini cikarsa da rahatlasak ya.. :/
bir yaşına göre çok fazla yani bencede bir sorun var bizimkinde gündüz öyle uzun uykuları Yok yarım saat ancakÇok teşekkür ederim canım. 1 yaşında uyuyan güzel :)
Cok gecmis olsun canim.Çok teşekkür ederim canım. 1 yaşında uyuyan güzel :)
Emzirme odalarına gidince renkli geliyor mu rda hiç emmiyor etrafı izlemekten hangi dişiYuuuh 20 saat uyumak mi. E 1yasindaymis bir de. Bence hormonal bi bozuklugu vardir ,normal degil.. bosver ay o kadar da ozenmedim ben. Tamam benimki de uyumuyo da. 20 saat uyuyosa,ozaman dogdugunda falan 2 3gun hic uyanmadan.uyuyodur ..
Benimki de meme meme meme diye cildiriyo. Orda burda meme vercek yer ariyorum avmlerde gezerken falan, hanfendi bi firt cekiyo etrafi izlemeye koyuluyo sonra. Ay cok sinir oluyorum.
Bisey yemeyen.cocuk,hiccc bisey yemiyo 3gundur.
Disini cikarsa da rahatlasak ya.. :/
Çok teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim.
Bilmiyorum canım huyu öyle gibi uykuyu seviyorbir yaşına göre çok fazla yani bencede bir sorun var bizimkinde gündüz öyle uzun uykuları Yok yarım saat ancak
Bir çok kişiden bu yorumu almaya başladım bu menumun artmış hali :) sütte sıkıntı yok şükürler olsun. Ama kilo veremiyorum bu aralar ne yapacağımı şaşırdım. Spora da mecalim yok nicedirÇok az değil mi yediklerin yetiyor mu sana canım
Sütünde problem olmasında bazen vücûd bir yerde bekliyor önemli olan o zaman da devam etmekBir çok kişiden bu yorumu almaya başladım bu menumun artmış hali :) sütte sıkıntı yok şükürler olsun. Ama kilo veremiyorum bu aralar ne yapacağımı şaşırdım. Spora da mecalim yok nicedir
Bebeğine göre çok az değil mi canım. Bol protein al benceKahvalti
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Cig sebzeler
Kiz daha yeni alttan gorundu cizgi halinde.. hic disi yok daha teyzesi yaa :) ilk disini.cikaramadi..Emzirme odalarına gidince renkli geliyor mu rda hiç emmiyor etrafı izlemekten hangi dişi
Hep her ögun 2dilim ekmek fazla.olmus diycektimmmmm kiiiii..bebeginin 2.5aylik oldgunu.gordum.. :) demiyorum o yuzden.Ara 2 incir
1 ceviz
Ogle tavuk izgara tavada
Salata
2 dilim ekmek
Ara
1kk peynir 2 dilim ekmek 1 meyve
Aksam
Zyagli kabak yemegi
2 dilim ekmek
Ara 1 bardak tarcinl8 sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?