yaaa kimi 3 aylık başlıyor çıkaramayan gerçi bizimkindede yok yok daha çıkarsında rahatlasın çok zor diş olayıKiz daha yeni alttan gorundu cizgi halinde.. hic disi yok daha teyzesi yaa :) ilk disini.cikaramadi..
Altta gorundu dedigim de,elimle.dudagini asagi.indirince diplerden gorunuyo, yukariya cikmasi bence 1yasini.bulacak :) yuzeyde bi dis yok.yani :/
uyguladigim liste ilk oglumdada diyetisyene gitmistim 5 aylikti o zaman ayda 2 kilo en fazla verebilirriz demisti ama baya incelmistim o zaman ki spor yapmamistim simdi hafta da 3 gun zummba derlerine gidiyorumHep her ögun 2dilim ekmek fazla.olmus diycektimmmmm kiiiii..bebeginin 2.5aylik oldgunu.gordum.. :) demiyorum o yuzden.
Smdilik.abur cubur yeme yeter :)
Zumba en.eglenceli.spor bence zatenuyguladigim liste ilk oglumdada diyetisyene gitmistim 5 aylikti o zaman ayda 2 kilo en fazla verebilirriz demisti ama baya incelmistim o zaman ki spor yapmamistim simdi hafta da 3 gun zummba derlerine gidiyorum
Çok güzel bence de git hem kafa dağıtırsınuyguladigim liste ilk oglumdada diyetisyene gitmistim 5 aylikti o zaman ayda 2 kilo en fazla verebilirriz demisti ama baya incelmistim o zaman ki spor yapmamistim simdi hafta da 3 gun zummba derlerine gidiyorum
Günaydın annesigünaydın kızlaarr :)
Çok ggeçmiş çmiş olsun sağlık herşeyin bası biz kadınlar zaten kafayı dağıtmak için birşeyler yaparız ki çoğu zaman evi temizlemektir olsun mis gibi olmuşturKuzular günaydın elimde olmayan sebeplerle giremedim kaç gündür çok özür dilerim sağlık daha önemli biliyorum ama Bazen herşey üst üste geliyo çok şükür şimdi iyiyim telafi edicem eksiklerimi ve kaldığım yerden devam elbette bende sıkıldım 1 ileri 2 geri gitmekten bu hafta hem diş üstüne da başka sorunlar eklenince artıdayım
Geçen hafta 83.9
Bu hafta 84.6
Bugün tekrar başladım meşhur pazartesi sendromdur bir hafta olsun inşallah tabi hersamanki gibi moralim bozulunca kendimi temizliğe veren ben yine bütün evi kırklıyorum spor önümüzdeki 3 gün yalan oldu yani anlıycağınız geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
Kuzular günaydın elimde olmayan sebeplerle giremedim kaç gündür çok özür dilerim sağlık daha önemli biliyorum ama Bazen herşey üst üste geliyo çok şükür şimdi iyiyim telafi edicem eksiklerimi ve kaldığım yerden devam elbette bende sıkıldım 1 ileri 2 geri gitmekten bu hafta hem diş üstüne da başka sorunlar eklenince artıdayım
Geçen hafta 83.9
Bu hafta 84.6
Bugün tekrar başladım meşhur pazartesi sendromdur bir hafta olsun inşallah tabi hersamanki gibi moralim bozulunca kendimi temizliğe veren ben yine bütün evi kırklıyorum spor önümüzdeki 3 gün yalan oldu yani anlıycağınız geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
Kızlar birşey soracağım siz tecrübeli annesinin bana göre bebeğin öksürüyor iki gündür ve boğazında balğam var acaba me yapabilirim ilaç dışında
Yarın gidecez canım dr canım öyle çok değil ama işte serum fizyolojik verdim papatya demledim insanda verdim. Burnu aktı biraz . Burda havalar biden soğudu yaacanım dr.a götrdün mü götürmediysen bekletme götür hemen, benm oğlum bronşiolit olmştu öksürüyo dye götrmüştüm hafif de hırıltısı vardı
Benim iki balkonda camlı ben o mavi suyla siliyom A101 in cam bezi sadece su bayağı bir süre toz da olmuyokolay gelsin canım :) temzlerken kafan dağılıyorsa temizle gitsinben de elektrik süpürgesi ve mopla aşk yaşıyorum resmen ama camlarım ağlıyorrrr onları silmem lazım yağmurlar da gelecek yine batacak ama olsun napayım bari temiz cama yağsın yahu iki balkonum da cam balkon onlar gözümde büyüyor bi de mikrofiberle mi silsem önden bi kat arap sabunyla sonra durulayıp bi de cam bezi ve cam sille mi yapsam yoksa silikonlu mavi suyla mı siz nası siliyosunuz?
ay pardon bu arada burayı temizlik topiği sandımo camlar hep aklımda ama h.sonları hep bişey çıkıyo kalıyo olmadı h.içi silcem
Bizde de aynı belirtiler var ama bende hava değişimdir diyordum ay bende götüreyim yarın eşim izinli hemen bi randevu alayım ihmale gelmez bronşit en korktuğun şeyYarın gidecez canım dr canım öyle çok değil ama işte serum fizyolojik verdim papatya demledim insanda verdim. Burnu aktı biraz . Burda havalar biden soğudu yaa
aynen hemen götür özele götürdüğümde aynı şeyi yapıyor sağlık ocağına da bende yarın sağlık ocağına götüreceğim ek gıdaya başladık belki onlar biraz soğuk geldi ne bileyim hemen hasta oluyorlar tulum alacam akşam giysin diye gece üstünü şok açıyorBizde de aynı belirtiler var ama bende hava değişimdir diyordum ay bende götüreyim yarın eşim izinli hemen bi randevu alayım ihmale gelmez bronşit en korktuğun şey
Clin diye cam silme şeyi var o çok hüz parlıyor resmen camlar bende onunla ve cam silme bezi ile siliyorum kış geliyor zatenBenim iki balkonda camlı ben o mavi suyla siliyom A101 in cam bezi sadece su bayağı bir süre toz da olmuyo
Öncelikle doktora götür canım. Eğer siradan virüs kaynaklı grip gibi biseyse 1 çay kasigi pekmeze 2 damla limon damlatip verebilirsin benim oglumun hiriltisini hemen kesmisti.Ha tabi oglum 7 bucuk aylikti.Kızlar birşey soracağım siz tecrübeli annesinin bana göre bebeğin öksürüyor iki gündür ve boğazında balğam var acaba me yapabilirim ilaç dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?