Sabah verdim şimdide verdim papatya bizim Dr verebilirsin demişti biraz daha iyi burnunda aktı biraz sürekli öksürmüyor şükür ama işte balğam var sanki burnu biraz akınca takmaktadır gibiÖncelikle doktora götür canım. Eğer siradan virüs kaynaklı grip gibi biseyse 1 çay kasigi pekmeze 2 damla limon damlatip verebilirsin benim oglumun hiriltisini hemen kesmisti.Ha tabi oglum 7 bucuk aylikti.
Çok teşekkür ederim canım. Ateşi düştü ama burun akıntısı geçmedi daha.bu aradaTanGO size de geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebişş
Çok teşekkür ederim canım. Ateşi düştü ama burun akıntısı geçmedi daha.bu aradaTanGO size de geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebişş
Fizyolojik serum kullan papatya çayı iyi geliyor sende dene istersenÇok teşekkür ederim canım. Ateşi düştü ama burun akıntısı geçmedi daha.
Emziriyor musunuz. Cok ac birakir beni bu kadar az yesemSabah kahvaltı2 kaşık lor 20 siyah zeytin 1 kk süzme peynir domates salatalık ve 3 çay
Az önce de 4 kaşık yoğurtlu makarna yedim 1 adette hurma
Sporumu da yaptım 26 dk
Merhaba. Uzunca bir sure kilolar gitmiyor. Hatta biraz geri bile alinabiliyor. Bende 4 aylik bebegim varken toplum sagligi merkezlerinde ucretsiz verilen diyetisyen hizmetinden faydalanmak istedim ve aradim. Diyetisyen aynen soyle soyledi ; sutunuzun azalicagini bilerek gelin..... 6 ay dolmadan diyete girme. Ama tatli ve hamur isi ve tabiki biskuvi tarzi seylerden uzak durursan ve kilo vercem psikolojisine girmezsen ayda 2 kilo kadar verirsin. Bu arada emziriyor oldugunu dusunerek bunlari yaziyorum.Merhabalar
4 hafta önce sezeryan doğum yaptım aldığım 30 kilonun 10 u gitti. Siz tecrübeli annelere sormak istedim 40 çıkana kadar mı kilo gitmeye devam ediyor sizin süreciniz nasıldı? İlk bebeğim olduğu için hiçbir fikrim yok bu lohusalık süreci ile ilgili. 40 çıkınca diyetisyen gideceğim zaten kilolu hamile kalmıştım birde hamilelikten 20 kilo eklendi hayatımda görmediğim kilodayım moralimi bozuyor.
o akşam yemeği hariçti ben genelde eşim gelince onunla kaçırıyorumEmziriyor musunuz. Cok ac birakir beni bu kadar az yesem
Canım üç ay dolanankadar abur çubuk hamur işi yeme vermeye devam ediyorsun beni n 25 kilo almıştım yavaş yavaş ta olsa gidiyor 9 ayda kaşığın kiloyu bir anda veremezsin zatenMerhabalar
4 hafta önce sezeryan doğum yaptım aldığım 30 kilonun 10 u gitti. Siz tecrübeli annelere sormak istedim 40 çıkana kadar mı kilo gitmeye devam ediyor sizin süreciniz nasıldı? İlk bebeğim olduğu için hiçbir fikrim yok bu lohusalık süreci ile ilgili. 40 çıkınca diyetisyen gideceğim zaten kilolu hamile kalmıştım birde hamilelikten 20 kilo eklendi hayatımda görmediğim kilodayım moralimi bozuyor.
Ah ah su mesaja oyle bayildim ki . Insanlara anlatamiyorum. Bu kadar erken zayiflanmamaya calisilmasi gerektiginiMerhaba. Uzunca bir sure kilolar gitmiyor. Hatta biraz geri bile alinabiliyor. Bende 4 aylik bebegim varken toplum sagligi merkezlerinde ucretsiz verilen diyetisyen hizmetinden faydalanmak istedim ve aradim. Diyetisyen aynen soyle soyledi ; sutunuzun azalicagini bilerek gelin..... 6 ay dolmadan diyete girme. Ama tatli ve hamur isi ve tabiki biskuvi tarzi seylerden uzak durursan ve kilo vercem psikolojisine girmezsen ayda 2 kilo kadar verirsin. Bu arada emziriyor oldugunu dusunerek bunlari yaziyorum.
:) abartıyor muyuz acabaAh ah su mesaja oyle bayildim ki . Insanlara anlatamiyorum. Bu kadar erken zayiflanmamaya calisilmasi gerektigini
bence ve önce anneliğe alışmak lazım ben alışıncaya kadar 1 ay geçti yani anneliğin tadını çıkarınAh ah su mesaja oyle bayildim ki . Insanlara anlatamiyorum. Bu kadar erken zayiflanmamaya calisilmasi gerektigini
Gayet normal canım havalar sıcak ve büyük ihtimalle senin bebeğin harekete başlamıştır buda kiloyu almayı etkiliyor iki göğsümde veriyorum ama sanki sağı daha çok gibiMerhaba hanimlar
Bugun kizimi kontrole goturdum suan 4.5 aylik ve 6.5 kilo. Hemire kilo almis dedi ama gereginden az almis, endiselencek bisey yok dedi ama yinede dert ettim.
Sizin bebekler kac kilo emzirdigniz zaman iki gogsunuzde mi veriyosunuz ?
Gayet normal canım havalar sıcak ve büyük ihtimalle senin bebeğin harekete başlamıştır buda kiloyu almayı etkiliyor iki göğsümde veriyorum ama sanki sağı daha çok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?