Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle doktora götür canım. Eğer siradan virüs kaynaklı grip gibi biseyse 1 çay kasigi pekmeze 2 damla limon damlatip verebilirsin benim oglumun hiriltisini hemen kesmisti.Ha tabi oglum 7 bucuk aylikti.
Sabah verdim şimdide verdim papatya bizim Dr verebilirsin demişti biraz daha iyi burnunda aktı biraz sürekli öksürmüyor şükür ama işte balğam var sanki burnu biraz akınca takmaktadır gibi

Sabah kahvaltı2 kaşık lor 20 siyah zeytin 1 kk süzme peynir domates salatalık ve 3 çay

Az önce de 4 kaşık yoğurtlu makarna yedim 1 adette hurma

Sporumu da yaptım 26 dk

Bugunki menum

Sabah
1.5 tb dilim ekmegi
1 yumirta
1 sosis
2 ince dilim kasar peyniri

Ara 15 badem

Oglen

1.5 kanat ve 3 patates
Ayran

Ara
15 badem

Aksam
Yine tavuk :) biraz pirinc pilavi ve salata

Merhabalar
4 hafta önce sezeryan doğum yaptım aldığım 30 kilonun 10 u gitti. Siz tecrübeli annelere sormak istedim 40 çıkana kadar mı kilo gitmeye devam ediyor sizin süreciniz nasıldı? İlk bebeğim olduğu için hiçbir fikrim yok bu lohusalık süreci ile ilgili. 40 çıkınca diyetisyen gideceğim zaten kilolu hamile kalmıştım birde hamilelikten 20 kilo eklendi hayatımda görmediğim kilodayım moralimi bozuyor.

günaydın kızlarr dünkü menüm :)

sabah 1 sandviç içinde peynir domates biber marul vardı

ara ikram vardı poğaça ben de alıp bi ısırık tadına baktım gerisi çekmecemde duruyor

öğle etli taze fasülye 6 yk bulgur pilavı ve cacık (yemek çok tuzluydu gittim söyledim ilgililere o kadardı ki tabağımı tam bitiremedim )

akşam kıymalı sebzeli mantar ve bir kase yoğurt bi kaç kaşık salata

2litre su

bugün sabah da evde kahvaltı yapabildim

4 dal burgu peynir, domates, salatalık ve kepekli yaprak ekmek bir de bitki çayı

öğlen tavuk baget pilav çorba meyve var bugün pilavı almam öbürlerini alırım

akşam da inşallah z.yağlı taze fasülye yapcam bakalım :)

Merhaba. Uzunca bir sure kilolar gitmiyor. Hatta biraz geri bile alinabiliyor. Bende 4 aylik bebegim varken toplum sagligi merkezlerinde ucretsiz verilen diyetisyen hizmetinden faydalanmak istedim ve aradim. Diyetisyen aynen soyle soyledi ; sutunuzun azalicagini bilerek gelin..... 6 ay dolmadan diyete girme. Ama tatli ve hamur isi ve tabiki biskuvi tarzi seylerden uzak durursan ve kilo vercem psikolojisine girmezsen ayda 2 kilo kadar verirsin. Bu arada emziriyor oldugunu dusunerek bunlari yaziyorum.

Canım üç ay dolanankadar abur çubuk hamur işi yeme vermeye devam ediyorsun beni n 25 kilo almıştım yavaş yavaş ta olsa gidiyor 9 ayda kaşığın kiloyu bir anda veremezsin zaten

Ah ah su mesaja oyle bayildim ki . Insanlara anlatamiyorum. Bu kadar erken zayiflanmamaya calisilmasi gerektigini

Merhaba hanimlar
Bugun kizimi kontrole goturdum suan 4.5 aylik ve 6.5 kilo. Hemire kilo almis dedi ama gereginden az almis, endiselencek bisey yok dedi ama yinede dert ettim.
Sizin bebekler kac kilo emzirdigniz zaman iki gogsunuzde mi veriyosunuz ?

Merhaba hanimlar
Bugun kizimi kontrole goturdum suan 4.5 aylik ve 6.5 kilo. Hemire kilo almis dedi ama gereginden az almis, endiselencek bisey yok dedi ama yinede dert ettim.
Sizin bebekler kac kilo emzirdigniz zaman iki gogsunuzde mi veriyosunuz ?
Gayet normal canım havalar sıcak ve büyük ihtimalle senin bebeğin harekete başlamıştır buda kiloyu almayı etkiliyor iki göğsümde veriyorum ama sanki sağı daha çok gibi

Gayet normal canım havalar sıcak ve büyük ihtimalle senin bebeğin harekete başlamıştır buda kiloyu almayı etkiliyor iki göğsümde veriyorum ama sanki sağı daha çok gibi

Peki gece kac defa uyaniyo? Kizim normalde 1 defa uyanirdi ama son bi haftadir 4 defa kesin uyaniyo ama her seferinde emzirmiyorum acaba hatayi orda mi yapiyorum
Evet baya hareketlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…