Evet emziriyorum umarım öyle olurMerhaba. Uzunca bir sure kilolar gitmiyor. Hatta biraz geri bile alinabiliyor. Bende 4 aylik bebegim varken toplum sagligi merkezlerinde ucretsiz verilen diyetisyen hizmetinden faydalanmak istedim ve aradim. Diyetisyen aynen soyle soyledi ; sutunuzun azalicagini bilerek gelin..... 6 ay dolmadan diyete girme. Ama tatli ve hamur isi ve tabiki biskuvi tarzi seylerden uzak durursan ve kilo vercem psikolojisine girmezsen ayda 2 kilo kadar verirsin. Bu arada emziriyor oldugunu dusunerek bunlari yaziyorum.
Kızın kaç aylık bilmiyorum benim nerdeyse altı en az gece iki defa kesin kalkıyor bazen 3 veya 4 deoluyor ben her kalktığında veriyorum süt zaten acıkınca hareketleniyor geceleri o zaman veriyorum benPeki gece kac defa uyaniyo? Kizim normalde 1 defa uyanirdi ama son bi haftadir 4 defa kesin uyaniyo ama her seferinde emzirmiyorum acaba hatayi orda mi yapiyorum
Evet baya hareketlendi
Bebeğin çok küçük gelişimi iyi ise 3-4 saat normal en iyisi dr . Bilir canım her bebek kendine özelBenim bebegöm bir buçuk aylık bı haftadır geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor normal mo emzirme li miyim uyku arasında acaba ?
Gunde kac kez bez degistiriyorsunuzMerhaba hanimlar
Bugun kizimi kontrole goturdum suan 4.5 aylik ve 6.5 kilo. Hemire kilo almis dedi ama gereginden az almis, endiselencek bisey yok dedi ama yinede dert ettim.
Sizin bebekler kac kilo emzirdigniz zaman iki gogsunuzde mi veriyosunuz ?
Gunde kac kez bez degistiriyorsunuz
canım hepimiz için geçerli ki sen bizim liderimizsin buradan uzaklaştıkça hepimiz salıyoruz ister istemez ilk zamanlar be güzel yavaş yavaş ta olsa hep beraber veriyorduk sen toparlan ki bizde toparlanalımSelamlar kızlar motivem yerlerde gün geçtikçe + çıkıyorum ne güzel gidiyordum halbuki bursan da uzaklaşıyorum böyle acilen toparlanmam lazım kendime gelmeliyim yiyorum yalan yok ama mutlu da değilim temiz beslenmek istiyorum ben hep pazartesi başlıyordum bununda etkisi var belkide iş yoğunluğu ev temizliği derken en önemli şey bedenimi erteledim
Sağol canım benim biliyorum kendimle birlikte sizleri de ihmal ediyorum İnan’ın ailem gibi görüyorum hiç tanımasamda burası benim için çok kıymetli ayrılmaya niyetim yok toparlanıcam inşallah bugün soncanım hepimiz için geçerli ki sen bizim liderimizsin buradan uzaklaştıkça hepimiz salıyoruz ister istemez ilk zamanlar be güzel yavaş yavaş ta olsa hep beraber veriyorduk sen toparlan ki bizde toparlanalım
Hep beraber toparlanıp şahlanalım gelecek yaza fit girelim çıtır anneler olalım :) hep beraber hepimiz biliyoruz kolay değil ama yapılamaz da değilSağol canım benim biliyorum kendimle birlikte sizleri de ihmal ediyorum İnan’ın ailem gibi görüyorum hiç tanımasamda burası benim için çok kıymetli ayrılmaya niyetim yok toparlanıcam inşallah bugün son
Ben de aynı durumdayım. Bir şey motive olmamı engelleyen ama bulamıyorum. Çikolata falan ne görsem yiyorum. Yiyince de mutsuz oluyorumSelamlar kızlar motivem yerlerde gün geçtikçe + çıkıyorum ne güzel gidiyordum halbuki bursan da uzaklaşıyorum böyle acilen toparlanmam lazım kendime gelmeliyim yiyorum yalan yok ama mutlu da değilim temiz beslenmek istiyorum ben hep pazartesi başlıyordum bununda etkisi var belkide iş yoğunluğu ev temizliği derken en önemli şey bedenimi erteledim
Ayy bende ayni bir turlu kendime engel olamiyorum yiyip duruyorum bir duzene girip baslayamadim dogru durust diyeteBen de aynı durumdayım. Bir şey motive olmamı engelleyen ama bulamıyorum. Çikolata falan ne görsem yiyorum. Yiyince de mutsuz oluyorum
Hic bir tatli ve hamur isi 38 beden elbiseyle bir olamazzzz... 38 beden elbise giymenin hazzini en yakin zamanda yasamak istiyorum. 42 bedenim... Veee yasakli yemeklerin yanindayken TADINI BILIYORUM... diyorum. ( bunu instagramda takip ettigim kadin boyle yapiyor mus. Tadini biliyorum diyip birakiyor mus.) sizce nasil fikir.Selamlar kızlar motivem yerlerde gün geçtikçe + çıkıyorum ne güzel gidiyordum halbuki bursan da uzaklaşıyorum böyle acilen toparlanmam lazım kendime gelmeliyim yiyorum yalan yok ama mutlu da değilim temiz beslenmek istiyorum ben hep pazartesi başlıyordum bununda etkisi var belkide iş yoğunluğu ev temizliği derken en önemli şey bedenimi erteledim
Tadini biliyorum b3nde baska birind3n duymustum dun b3nde yaptim ve ara ara yapiyorum kizlar bu arada esim ve anem biraz zayiflamissin demeye basladilar zumba ve duzenli beslenme ise yaramaya basladi 1 haftada sanirimHic bir tatli ve hamur isi 38 beden elbiseyle bir olamazzzz... 38 beden elbise giymenin hazzini en yakin zamanda yasamak istiyorum. 42 bedenim... Veee yasakli yemeklerin yanindayken TADINI BILIYORUM... diyorum. ( bunu instagramda takip ettigim kadin boyle yapiyor mus. Tadini biliyorum diyip birakiyor mus.) sizce nasil fikir.
Tadını biliyorum demek iyi yolmuş ben bilmiyordum bundan sonra deneyeyim bende evet kilolar kesinlikle büyük gösteriyor insanı bende sana katılıyorumTadini bildigimiz icin zaten istiyoruz ama gecen aksam cips vardi evde. tezgahta acikti agzi.. Tadini biliyorum dedim cipse sesli sekilde... Ve ordan dogruca ciktim... Belki herzaman ise yaramayacak ama denenmeli. Kizlar bu kilolar bizi yasli gosteriyorrr. Bu kilolar bizi mutsuz ediyor. Neden kendimize iskence yapiyoruz. Kurtulalim yaaa.
ben simbo kullanıyorumKizlar siz hangi tarz ve marka tarti kullaniyosunuz ? Galiba benim tarti bozuk hep farkli rakamlar gosteriyo hatta bi ara 40kg gosterdi olaczk is degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?