Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar sık giremiyorum ama burasi olmadan olmuyor tekrar o havaya girmeyi cok istiyorum. 60 a dusmek buyuk hayalim. Insallah yakin zamanda ulasmak icin tekrar o azmi yakalarim
Canım sen düzeni oturt burayı araya sıkıştır inşallah altılı rakamlar yakındır

Yilin ilk 6 ayinda 15 kilo verdim; sonraki 3 ayda saplanip kaldim. 7 lilerin kiyisindayim 6 lilara inemiyorum. Yuh diyorum kendime

Selam kızlar nolur bana Bi yol gösterin kendimi tutamıyorum biraz sıkıntılı olunca kendimi yemeye veriyorum. Eşimle sorunlarımız var biraz. Ne yapacağımı şaşırdım yedikçe yiyorum ve işin garibi yerken bile mutlu değilim( normalde yerken büyük bir hazla yerdim) geçen hafta utandım yazamadım bu hafta daha yüksek çıktım güncel kilom: 77,5

kızlaaar hadi toparlanalıım..ya bende de bi haftadr bi iştah var ve okudum ki herkes de aynı durum var bence mevsim dönüşünün etkisi buvücut hastalıklara karşı daha dirençli olmak için iştah merkezini uyarıyor olabilir haklı da ama biz bu artışı sağlıklı seçimlerle destekleyelim paketli şeylerden cısslardan uzak duralım faydalı yağlar ve protein tüketelim.. ben de bikaç gündür dışardan yiyorum ama sanki içim kirlenmiş gibi hissediyorum tövbe tövbe ev yemeği gibisi yok yapalım sağlıklı tarifler akşam belli bi saatten sonra da yemeyelim mümkünse hadi bakalım BİSMİLLAH !

Aranizda benden baska kilonun yasli gosterdigini dusunen var mi.. Benim en buyuk sikintim ablamin zayif olmasi herkes bana acimasizca sen daha buyuk gosteriyon diyirlar. Artik biktim.
Kesinlikle katılıyorum yaşlı gösteriyor hele şu göbek başımın belası

Kizlar gecen gun int bi diyetisyen soyluyordu bu mevsim gecislerinde vucut odem toplarmis gunluk su yun yaninda birde 1 litre odem atuci su icin diyodu

Bu "kirlenmişlik" kelimesi hoşuma gitti :) işe yarıyor

Yilin ilk 6 ayinda 15 kilo verdim; sonraki 3 ayda saplanip kaldim. 7 lilerin kiyisindayim 6 lilara inemiyorum. Yuh diyorum kendime
Defteri kalemi al eline 15 kiloyu verirken neler yaptığını hatırla ve yaz motive ni artırabilir diye düşünüyorum

Bu hafts 70.7
Gecen hafta 70.4 du yine aldim sonu hayirli olur insallah
Bencede benli senin örnek alıyorum ne kadar dirayetli diyorum ne oldu böyle kendini bıraktın toparlan canım
olabilir havalar da soğuyor insan yiyesi geliyor dışardan yemeyelim en azından ev yemeği en güzeli mevsim balık salata mevsimi artık haftalık menü yeşillikle dolsunrjöpo

Kizlar gecen gun int bi diyetisyen soyluyordu bu mevsim gecislerinde vucut odem toplarmis gunluk su yun yaninda birde 1 litre odem atuci su icin diyodu
canım senin bebeğin çok küçük detoks felan yapma bebeğe geçiyor yanlış bilmiyorsam sen sağlıklı seyler ye yeter zaten bu süreçte senin vücûd kendini toparlar

Kızlar merhaba biliyorsunuz ben emzirmeyi birakmistim.Bi türlü baslayamiyordum diyete.Gectigimiz pazartesi itibariyle baslamis bulunuyorum.Henüz yine de tam duzen oturtamadim diyete basladigim gun regl oldum :) o yüzden küçük cikolata atıyorum agzima.Abur cuburu kesmeye çalışıyorum. Ev yemeğinden henüz kismadim daha erken yemeye çalışıyorum. Spora da baslayamadim 2 gün yuruyuse cikabildim evde biseyler yapmaya ugrascam.İnşallah sonuca ulasirim.Burada paylasim yapmak istiyorum sizleri seviyorum :) Ama emzirmedigimi unutmayin.
@ebruliki eskisehire gelmeden ise baslamadan eski kiyafetlerime girebileyim diyorum :)

Yok canim detok falan degil zaten detoks falan yapamam 1 litre suya zencefil yarim elma yarim limon bi kac dal maydanoz gunluk su ihtiyacimizin yaninda bunuda ic3bilirz gibi odem atmada yardimci olur sanirim

Yok canim detok falan degil zaten detoks falan yapamam 1 litre suya zencefil yarim elma yarim limon bi kac dal maydanoz gunluk su ihtiyacimizin yaninda bunuda ic3bilirz gibi odem atmada yardimci olur sanirim
Anladım sen detoks felan yapma yani emzirirken sakıncalı

Canım senin grubu kendin geri sen bizim ova başınızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…