Canım sen düzeni oturt burayı araya sıkıştır inşallah altılı rakamlar yakındırKizlar sık giremiyorum ama burasi olmadan olmuyor tekrar o havaya girmeyi cok istiyorum. 60 a dusmek buyuk hayalim. Insallah yakin zamanda ulasmak icin tekrar o azmi yakalarim
Kesinlikle katılıyorum yaşlı gösteriyor hele şu göbek başımın belasıAranizda benden baska kilonun yasli gosterdigini dusunen var mi.. Benim en buyuk sikintim ablamin zayif olmasi herkes bana acimasizca sen daha buyuk gosteriyon diyirlar. Artik biktim.
Olacak inşallah stres yapma. Stres direk göbekte yaglamaya sebep oluyorYilin ilk 6 ayinda 15 kilo verdim; sonraki 3 ayda saplanip kaldim. 7 lilerin kiyisindayim 6 lilara inemiyorum. Yuh diyorum kendime
Bu "kirlenmişlik" kelimesi hoşuma gitti :) işe yarıyorkızlaaar hadi toparlanalıım..ya bende de bi haftadr bi iştah var ve okudum ki herkes de aynı durum var bence mevsim dönüşünün etkisi buvücut hastalıklara karşı daha dirençli olmak için iştah merkezini uyarıyor olabilir haklı da ama biz bu artışı sağlıklı seçimlerle destekleyelim paketli şeylerden cısslardan uzak duralım faydalı yağlar ve protein tüketelim.. ben de bikaç gündür dışardan yiyorum ama sanki içim kirlenmiş gibi hissediyorum tövbe tövbe ev yemeği gibisi yok yapalım sağlıklı tarifler akşam belli bi saatten sonra da yemeyelim mümkünse hadi bakalım BİSMİLLAH !
Defteri kalemi al eline 15 kiloyu verirken neler yaptığını hatırla ve yaz motive ni artırabilir diye düşünüyorumYilin ilk 6 ayinda 15 kilo verdim; sonraki 3 ayda saplanip kaldim. 7 lilerin kiyisindayim 6 lilara inemiyorum. Yuh diyorum kendime
Bencede benli senin örnek alıyorum ne kadar dirayetli diyorum ne oldu böyle kendini bıraktın toparlan canımBu hafts 70.7
Gecen hafta 70.4 du yine aldim sonu hayirli olur insallah
olabilir havalar da soğuyor insan yiyesi geliyor dışardan yemeyelim en azından ev yemeği en güzeli mevsim balık salata mevsimi artık haftalık menü yeşillikle dolsunrjöpokızlaaar hadi toparlanalıım..ya bende de bi haftadr bi iştah var ve okudum ki herkes de aynı durum var bence mevsim dönüşünün etkisi buvücut hastalıklara karşı daha dirençli olmak için iştah merkezini uyarıyor olabilir haklı da ama biz bu artışı sağlıklı seçimlerle destekleyelim paketli şeylerden cısslardan uzak duralım faydalı yağlar ve protein tüketelim.. ben de bikaç gündür dışardan yiyorum ama sanki içim kirlenmiş gibi hissediyorum tövbe tövbe ev yemeği gibisi yok yapalım sağlıklı tarifler akşam belli bi saatten sonra da yemeyelim mümkünse hadi bakalım BİSMİLLAH !
canım senin bebeğin çok küçük detoks felan yapma bebeğe geçiyor yanlış bilmiyorsam sen sağlıklı seyler ye yeter zaten bu süreçte senin vücûd kendini toparlarKizlar gecen gun int bi diyetisyen soyluyordu bu mevsim gecislerinde vucut odem toplarmis gunluk su yun yaninda birde 1 litre odem atuci su icin diyodu
Yok canim detok falan degil zaten detoks falan yapamam 1 litre suya zencefil yarim elma yarim limon bi kac dal maydanoz gunluk su ihtiyacimizin yaninda bunuda ic3bilirz gibi odem atmada yardimci olur sanirimBencede benli senin örnek alıyorum ne kadar dirayetli diyorum ne oldu böyle kendini bıraktın toparlan canım
olabilir havalar da soğuyor insan yiyesi geliyor dışardan yemeyelim en azından ev yemeği en güzeli mevsim balık salata mevsimi artık haftalık menü yeşillikle dolsunrjöpo
canım senin bebeğin çok küçük detoks felan yapma bebeğe geçiyor yanlış bilmiyorsam sen sağlıklı seyler ye yeter zaten bu süreçte senin vücûd kendini toparlar
Anladım sen detoks felan yapma yani emzirirken sakıncalıYok canim detok falan degil zaten detoks falan yapamam 1 litre suya zencefil yarim elma yarim limon bi kac dal maydanoz gunluk su ihtiyacimizin yaninda bunuda ic3bilirz gibi odem atmada yardimci olur sanirim
Canım senin grubu kendin geri sen bizim ova başınızsınHayırlı cumalar kızlarebruliki aynıyoz canım bende artıdatıö
Güncel kilom 85.4
Benimde güzel gidiyordu 2 haftadır böyle ama artık eskiye dönme zamanı Doğum günümüze 2 ay var ayda 3 kilodan 6 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?