Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar bu hafta ben çok dağıldım. Baktım herkes benim durumumda. Ben de yiyorum ama mutsuzum ama yine de yiyorum neden böyle bilmiyorum sanırım diyetisyene diil de psikoloğa ihtiyacımız var
Bebiş hastaydı eşim de izinli buraya da pek giremedim
Neyse gene - 200 olmuşum Allahtan
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 64.1
% 0,311

İlk hedefim 63 ü bir görsem rahatlıycam dikkat etsem çoktan görürdüm aslında

Canım bizim de doğumgünü aralıkta ben de onu hedef belirlemiştim doğumgününe kadar 6 kilo vermem lazım aslında zor diil biraz azim ve disiplin lazım

Bu hafta çoğumuz -200 gram vermişsin gruba bak bek demeli hep beraber motive olmamız gerekiyor ki 600 -700 leri görelim

Kizlar ben iyce cozuttum valla ooof of.. bebegim cok agliyo. Noluyo bilmiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir,dis olabilir,demir damlasi vermyordum nutrigen ferromixin aldim.basladim ona bi tepki olabilir. 1aydr huysuzdu daaa 3gundur iyice mahvoldu cocuk..
Oturup ben de aglycam artik..
Yarin bir de disci randevum var. Sag ust arka disim. Sanirim.kanal olucak. Korkuyorum.. o anestezi mahvediyo beni. Bogazim burnum.genzim.uyusuyor.. suratimi hissetmyorum, nefes aldigimi blmiyorum,yutkunamiyorum.. panikliyorum. insallah kolay atlatirim.
Bir de bebegimi discide oyalamak esimle anneme.dusucek,bebek meme.istycek vermesem bi dert. Versem anestezi gecmis olucak.. bilmiyorum napicam. Dua edin de kolay etlatalim su yarini
pentagram42 . dis cektirmisti,hangi disti ki off zorlandi mi acaba..
Bebegini emzirdin mi.hemen,naptin canim...
Ben bebegim 2aylikken agridan kudurup gitnistim,tdv sonrasi bebegimi.emzrmistim yarimsaate kalmadan.hortum gibi kusmustu. Sanirim anestezi etkisiydi

Bu arada tartilmistim sabah..
Gecem hafta 64.8
Bu hafta 65.3
Arti 500

Gitmeden sütünü sağ canım anesteziden sonra bebeğe vermemen gerekiyor sütü sen bu akşamdan sapabiliyorsan sağ canım çok geçmiş olsun size

Gitmeden sütünü sağ canım anesteziden sonra bebeğe vermemen gerekiyor sütü sen bu akşamdan sapabiliyorsan sağ canım çok geçmiş olsun size
Haklisin, biberonla alirsa alir sagiyim biraz bari. Peki kac saat vermemem gerekiyo biliyo musn..
Doktorum bayan ve 2cocuklu olmasina ragmen israrla sute gecmedigini soylemisti ve emzirmende bi sakinca yok diye gondermisti beni fakat iste bebegim hortum gbi kusmustu
Doktoruma soyledigimde,hayir onla bi alakasi yoktur emin olabilirsn demisti de.. yav he hee..
Gerci bebegim 9aylik,yani memesiz de beslenebilir. Muhallebi olur yogurt olur. Ama illa meme emmek.istyo.. memesiz duramaz
Sutu sagsam da biberondan icermi.hic blmiyorum.
Ben de sey diyodum disciden sonra sagar atarim bi kismini..
Ama gitmeden de sagyim nolur nolmaz.
Sanki.sut bolmus gibi konustum da. Cay bardahinin dibinde de ciksa yeter napiyim
Belki de zayiflama.telasina dusup sutumu ben.kalitesizlestirmisimdir.. gecen bunu dusundum...
Cunku bebegim 9aylik ama 7200 kg

Aynen ben de disardan yiyince sanki pis kirli kotu seyler yemisim gibi hissediyorum. Niye yedimki hissine kapiliyorum. Aynisi kola icince de gecerli benim icin..

12 saat diye biliyorum canım öncesinde ne kadar okursa olsun sap sen kahve fincanına olsa kadın dr. Bir de kesinlikle geçiyo yabi neden öyle demiş gelmese yediklerimiz nasıl bebeği etkiliyor o zaman

Canım zayıflama ama öyle sıkı diyet yapmıyoruz ki sende yapma sütü yağlandırdık kalite hale getirecek şeyler ye badem rezene incir hurma gibi

Gunaydin herkese artik cok ciddi sekilde hatalarimi duzeltmeye calisicam kizlar. Sabahlari sorun degil aksama dogru cozutuyorum daha saglikli atistirmaliklarla desteklemeyi dusunuyorum diyetimi. Bakalim nasil gececek

Rezeneyi hergun iciyorum,sut yogurt da tamam. Kuruyemis de tamam. Blmiyorum iste.. bunlar yeterlidir ama.heralde. illa sismanlatcak seyler yememe gerek.yoktur heralde dimi :/

Gunaydin herkese artik cok ciddi sekilde hatalarimi duzeltmeye calisicam kizlar. Sabahlari sorun degil aksama dogru cozutuyorum daha saglikli atistirmaliklarla desteklemeyi dusunuyorum diyetimi. Bakalim nasil gececek

Benim icinde ayni sey gecerli gunboyu sorunyok ama esim isten geldigi zaman cayin yanina illa tatli istiyo. bende ona servis yaparken ucundan kiyisinda yiyorum oda oldu mu sana yarim porsiyon tatli :)

Rezeneyi hergun iciyorum,sut yogurt da tamam. Kuruyemis de tamam. Blmiyorum iste.. bunlar yeterlidir ama.heralde. illa sismanlatcak seyler yememe gerek.yoktur heralde dimi :/
Et, balık, felan ye birde stres yapma oda etkiliyor sütü senin bebek iyice hareketlidir artık oda etkiliyordur kilo alımını

Dışardan hazır gıda alıyorsan onları bırak canım eve bile sokma bence

Benim icinde ayni sey gecerli gunboyu sorunyok ama esim isten geldigi zaman cayin yanina illa tatli istiyo. bende ona servis yaparken ucundan kiyisinda yiyorum oda oldu mu sana yarim porsiyon tatli :)
Çoğunuzda var o problem gündüz bileklide geçiyor tam bebek uyuyor şöyle çay kıyalım hop yanına küçük bir kaçamak oluyor İşte be yapalım yaa

bu benim de hayalim doğum gününe aynen 2 ay var toplam 5 kilo verebilsem hayat bayram olacak :)

Canım çok geçmiş olsun ne yaptın atlattın mı ben 7 aylıkken diş çektirmiştim doktorum anestezi süte az miktarda geçer bebeğin büyümüş sorun olmaz demişti

Biraz gec oldu ama dün girmeye firsat bulamadim
gecen hafta 71.4
Bu hafta 71.2
Fark 200 gram
Az ama bu hafta toparlanmaya calisip bende oglumun dogum gununde en azindan 65 olmak istiyorum araliga kadar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…