Kilo verebiliyor musun böyle ben veremiyorum. Bebişlerin canı sağ olsun:)Dünkü menümü vereyim
Kahvaltı
1 sahanda yumurta 6 zeytin domates salatalık
1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek bir dilimi bal kaymak sürdüm
Ara 3 hurma 2 kayısı
Akşam
Makarna 5 kaşık 5 kaşık yoğurt ve salata
Çayla beraber 3 küçük kurabiye yedim tuzlu
Canım akşam çayın yanında yediğim kurabiye olmasa rahat yeririm ama nefis bazen engel olamaz olamıyorum. Oyüzden 200 gramlar felan gidiyorKilo verebiliyor musun böyle ben veremiyorum. Bebişlerin canı sağ olsun:)
bugün pek bir tenha buralarNerelerdesiniz kızlar yaaa burayı bırakmayın
Akşam yapılan canım kusura bakmayın yine bir geçiş dönemi yine bir bırakma vardı bende ama artık toparlanma vakti
Geçmiş olsun canım ya hamileyken ve emzirirken böyle panikler çok normal ben doktora diş çekimimden sonra emzirenilirmyim dedim 1 saat sonra emzir demişti ek gıda alıyorsa eğer şu irmikli muhallebiler var onlardan yapsan içine bir meyve ile en azından 1 saat idare eder yada sapabiliyorsan biraz sağ biberon tutuyomıydu senin bebiş bi an evvel dişini hallet sonra benim gibi çok çekersinKizlar ben iyce cozuttum valla ooof of.. bebegim cok agliyo. Noluyo bilmiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir,dis olabilir,demir damlasi vermyordum nutrigen ferromixin aldim.basladim ona bi tepki olabilir. 1aydr huysuzdu daaa 3gundur iyice mahvoldu cocuk..
Oturup ben de aglycam artik..
Yarin bir de disci randevum var. Sag ust arka disim. Sanirim.kanal olucak. Korkuyorum.. o anestezi mahvediyo beni. Bogazim burnum.genzim.uyusuyor.. suratimi hissetmyorum, nefes aldigimi blmiyorum,yutkunamiyorum.. panikliyorum.insallah kolay atlatirim.
Bir de bebegimi discide oyalamak esimle anneme.dusucek,bebek meme.istycek vermesem bi dert. Versem anestezi gecmis olucak.. bilmiyorum napicam. Dua edin de kolay etlatalim su yarini
pentagram42 . dis cektirmisti,hangi disti ki off zorlandi mi acaba..
Bebegini emzirdin mi.hemen,naptin canim...
Ben bebegim 2aylikken agridan kudurup gitnistim,tdv sonrasi bebegimi.emzrmistim yarimsaate kalmadan.hortum gibi kusmustu. Sanirim anestezi etkisiydi
Mevsim geçişi bellide etkiledi bizi saldık ama toparlanma vaktiAkşam yapılan canım kusura bakmayın yine bir geçiş dönemi yine bir bırakma vardı bende ama artık toparlanma vakti
Diriliş diye 2. bölümü çekelimGünaydın kızlar hepimiz için güzel bir başlangıç olsun bu pazartesi aynaya bakarken mutlu olalım istediğimiz kıyafet cuk otursun o yüzden birinci toplu diriliş diyetimize başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?