Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünkü menümü vereyim
Kahvaltı
1 sahanda yumurta 6 zeytin domates salatalık
1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek bir dilimi bal kaymak sürdüm
Ara 3 hurma 2 kayısı
Akşam
Makarna 5 kaşık 5 kaşık yoğurt ve salata
Çayla beraber 3 küçük kurabiye yedim tuzlu

Kilo verebiliyor musun böyle ben veremiyorum. Bebişlerin canı sağ olsun:)

Bugunki kahvaltim

Devamli ayni menu ama yinede yazim

1.5 tb ekmegi
1 sosis
Salatalik
1 yumurta
Iki dilim peynir

Kilo verebiliyor musun böyle ben veremiyorum. Bebişlerin canı sağ olsun:)
Canım akşam çayın yanında yediğim kurabiye olmasa rahat yeririm ama nefis bazen engel olamaz olamıyorum. Oyüzden 200 gramlar felan gidiyor

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir başlangıç olsun bu pazartesi aynaya bakarken mutlu olalım istediğimiz kıyafet cuk otursun o yüzden birinci toplu diriliş diyetimize başlayalım

Gunaydin herkese bende bugün tam anlamiyla baslamak istiyorum hepimiz icin bol eksili kilolari gördüğümüz bir hafta olsun insallah

Günaydınlar mutlu haftalar kızlar yine bir pazartesi yine bir yeniden başlama en azından başlamaya cesaretimiz var oh be valla ben sağlıklı beslenmeyi seviyomurum hakşkaten sizleri de çok özledim akşam listemizi yapayım sporuma başlıyayım gitsin yağlar ödemler haydi bakalım başlıyoruz bol eksili bi hafta olsun hepimize

Geçmiş olsun canım ya hamileyken ve emzirirken böyle panikler çok normal ben doktora diş çekimimden sonra emzirenilirmyim dedim 1 saat sonra emzir demişti ek gıda alıyorsa eğer şu irmikli muhallebiler var onlardan yapsan içine bir meyve ile en azından 1 saat idare eder yada sapabiliyorsan biraz sağ biberon tutuyomıydu senin bebiş bi an evvel dişini hallet sonra benim gibi çok çekersin

Gunaydin kizlar yeni bir hafta ve yeni bir aya basladik bol eksili gunlerimiz olsun hadi bakalim baslayalim temiz beslenmeye

Ben ya hiçbirsey yemiyorum yada abartı yiyorum bi düzen oturtamadım ama böyle olmaz sadece kilo açısından değil sağlıksız da. Daha fırsat bulup birşey yiyemedim akşama kıymalı pide yiycez az yemeyi düşünüyorum dengelemek için de gündüz ekmek yemiycem

İlk hedefim 63 ü görmem lazım artık
bu cuma 63 küsür haftaya 63.0 hedefliyorum

1 Ekim hedefim 62 ydi normalde

Bende cuma gunu icin 83.7 yi hedefliyorum su 84 kusurlardan bi kurtulmadim

Reglim bitti ve felaket ciss li bi haftasonunu da geride biraktiktan sonra bugün guzelce başlıyorum inşallah.
Kahvaltida misir gevregi süt yedim arada da çiğ badem.birazdan ogle yemegimi yicem
Papatesli kofte yemeği ve bi kase corba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…