İyi ki doğdunBugun pek iyi bigun olmadi simdiden bi kac kacamak yaptim :/ dogum gunum oldugu icin iki kurabiye yedim
Aksam yemegini cok yememeyz bakicam
İyi ki doğdunki Doğum günün olacaktır kadar bende 5 ekim Doğum günüm ikimizde terazi burcuyuz pastadan kaçmışsın yaa osüper
Evet canım. Çoçuklu olunca kaçıyor bazen eskisi gibi olmuyor tabii büyükçe dağ güzellerini yapar yavrun pasta olmaması daha iyiymişAh persembede sizin dogum gununuzaslinda pastadan kacmadim ortada pasta yok esim sagolsun dogum gunumu bile kutlamadi
Eline sağlık evet bu hafta güzel farklar görürüz inşallah spora devam az kişiyiz zatenListeyi güncelledim kızlar genel olarak dökülüyoruz bu hafta acilen toparlanmalıyız ayrıca + olanlar cumaya kadar bol egzersiz cezamız var hadi bakalım hiç bişey yapamıyorsak dans ediyoruz istiklrarlı olanlara sözüm yok grubumuzu her şartta bırakmayan ve bana güvenen arkadaşlarıma teşekkür ederim
Sporumu yaptım 45 dakika Leslie +30 mekik+100 bacak hareketleri yapıldı herkese huzurlu geceler
Suyu söylemeyi unuttum bayağıdır suyu ihmal ediyormuşum 2,5 litre su
Aaaa kizzz valla senin yazdigini gorunce nasil gulumsedim anlatamam iyiyim canim kuzucuklarda iyi cok sukur kilolarla basim dertte yavas yavas vermwye calisiyorum iste sen nasilsin naposunguziss sobeeeeee
nasılsın arkadaşımmm kuzucuklar nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?