Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün 2 ekim kızlar bende hedef işine geri dönüyorum. 2 kasıma hedefim 68.5 olsun bakalım tam bir ay var. artık ciddi dönüş zamanı

bugünkü menüm
sabah 2 haslanmış yumurta az peynir 7 zeytin 1 dilim beyaz ekmek ve kayınvalidem yapmış kıramadım çeyrek dilim su böreği
ara üçübir arada ve çiğ fındık hurma
öğlen 2 kaşık yeşil mercimek 3 kaçık barbunyalı taze fasüllye ve 4 kaşık sulu köfte bol salata dilim ekmek
ara üçübir arada ve 2 ısırık diyet çikolata
akşama kıyma çıkardım patlıcanlı bir yemek planlıyorum bakalım

Selam kizlar sabahbhastane islerim vardi cok saglikli bi kahvalti yapamadim 3 kucuk ev pogacasi 1kk az penir 4 zeytin 1 adet anne kurabiyesi
1 incir
Ogle
1 kepce corba
8 yemek kasigi mantar sote zyagli 2 ymk kasigi kadar yag koydum 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara 2 dilim ekmek 1 kk peynir. 1 seftali
Aksam firinda tavuk 2 parca. 2 dilim ekmek salata
Ara 1 bardak kefir
Bu aksam zumba dersim var sabahki yedikleri.i yakarim inss

Bugun pek iyi bigun olmadi simdiden bi kac kacamak yaptim :/ dogum gunum oldugu icin iki kurabiye yedim

Aksam yemegini cok yememeyz bakicam
İyi ki doğdun ki Doğum günün olacaktır kadar bende 5 ekim Doğum günüm ikimizde terazi burcuyuz pastadan kaçmışsın yaa osüper

İyi ki doğdun ki Doğum günün olacaktır kadar bende 5 ekim Doğum günüm ikimizde terazi burcuyuz pastadan kaçmışsın yaa osüper

Ah persembede sizin dogum gununuz aslinda pastadan kacmadim ortada pasta yok esim sagolsun dogum gunumu bile kutlamadi

Kaçamak yapmadan menümü vereyim kızlar
Sabah 1 dilim tbbekmeği 1 haşlanmış yumurta 2?dilim süzmr peynir domates salatalık
Ara şade kahve 5 çiğ fındık
Öğle kuru pilav salata
Ara 2 kaşık yulaf 1 çay bardağı süt 1 küçük erik karışımı
Akşam 1 kepçe tarhana çorba lor peynirli kepekli makarnalı salata
Akşamda 1 bardak kefir içicem
Spor yapıcam bide listeyi yapıcam ha bide kızlarımın kışlıklarını çıkarıyorum bi yandan çöm işim var çok

Bugünkü menüm
Sabah birşey yiyemedim
Öğlen
1 domates
1 salatalık
10 tane zeytin
Bol peynir
1 kapya biber
1 bardak kefir

Akşam
2 tane kıymalı pide
1 bardak tuzsuz ayran

Ah persembede sizin dogum gununuz aslinda pastadan kacmadim ortada pasta yok esim sagolsun dogum gunumu bile kutlamadi
Evet canım. Çoçuklu olunca kaçıyor bazen eskisi gibi olmuyor tabii büyükçe dağ güzellerini yapar yavrun pasta olmaması daha iyiymiş

Sabah
Misir gevregi sut
Arada 2si bi arada kahve bikac cig badem
Oglen bi kase corba 1 tabak patatesli kofte yemegi
Arada 2 erik

Akşamı ne siz sorun ne ben soyleyeyim..Ev yenegi meraklısı corba olsun makarna olsun ama evde olsun diyen sevgili kocam yemek hazirlamami beklemedi ve disardan soyledi yemegi hazirlama firsati vermedigi icin de ben de yedim.
Biraz kilo vermeden spor yapmayayim demistim ama onu yiyince 3 mil leslie yaptim.Az once de yesil cayimi ictim.

Listeyi güncelledim kızlar genel olarak dökülüyoruz bu hafta acilen toparlanmalıyız ayrıca + olanlar cumaya kadar bol egzersiz cezamız var hadi bakalım hiç bişey yapamıyorsak dans ediyoruz istiklrarlı olanlara sözüm yok grubumuzu her şartta bırakmayan ve bana güvenen arkadaşlarıma teşekkür ederim
Sporumu yaptım 45 dakika Leslie +30 mekik+100 bacak hareketleri yapıldı herkese huzurlu geceler
Suyu söylemeyi unuttum bayağıdır suyu ihmal ediyormuşum 2,5 litre su

Eline sağlık evet bu hafta güzel farklar görürüz inşallah spora devam az kişiyiz zaten

Dün akşam
İki pizza az tavuk atmıştım fırına bir but ve iki kaşık bulgur yedim akşam rezene çayı yaptım
25 dk jillian ve 2,5 su içmişsimdir

Gunaydin kizlar malesef dun biraz kqcamak yaptim 3vde iyidim gayet anneme geldik 2 gun annmede kalicam aksam kacti ama neyse bugun telafi ederim artik

guziss sobeeeeee
nasılsın arkadaşımmm kuzucuklar nasıllar
Aaaa kizzz valla senin yazdigini gorunce nasil gulumsedim anlatamam iyiyim canim kuzucuklarda iyi cok sukur kilolarla basim dertte yavas yavas vermwye calisiyorum iste sen nasilsin naposun

Bugunki menum

Kahvalti

1.5 tb ekmegi
Peynir
Salatalik
1 yumurta

Ara 15 badem ve ufak meyveli yogurt

Ogle

2 kofte
5 kasik pirinc pilavi
1 kase yogurt

Ara 6 badem ve 4 catal pasta

Aksam
Tavuklu turlu ve bulgur pilavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…