Bu arada 71,5 çıkınca yazayım buraya diyorum bebişle uğraşırken unutuyorum ertesi sabah bi bakmışım 72 ye çıkıvermişim
Eneee ilk.3.e.girmisim.oleyy...arkadaşlar listemizi güncelledim.
1 1demetumut listeye çok hızlı bir giriş yaparak 1. oldu,
ebruliki geçen haftayı telafi etti ve 2.liğe yerleşti,
Kedibochi ise istikrarlı kilo verişini koruyarak ilk 3 de yerini aldı.
tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
O ozbulat ise geçen haftaki formunu korumaya devam ediyor
fulya3535 ve pentagram42 ise bu hafta ipin ucunu kaçırmış ve acısını önümüzdeki hafta fazlasıyla çıkartacaklardır
tam gününde geldin hoşgeldin.Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum müsaade varmı??
Hoşbuldum günü derkentam gününde geldin hoşgeldin.
cumadan cumaya tartı günümüz canım. bugün katılırsan haftaya cuma sende bildirim yapabilirsinHoşbuldum günü derken
Woow çok süper canım yarın sabah kilo bildirimimi de yaparım öyleysecumadan cumaya tartı günümüz canım. bugün katılırsan haftaya cuma sende bildirim yapabilirsin
Hoşgeldin canım, boy kilo yaş ve hedeflerini paylaşırsın sen deWoow çok süper canım yarın sabah kilo bildirimimi de yaparım öyleyse
Hoşbuldum sağolunHoşgeldin canım, boy kilo yaş ve hedeflerini paylaşırsın sen de
yeos ve tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum. dün bir yakınımız vefat etti gelemedim ve yazamadım. inanın tartılacak halim yok. size haber vermek için geldim.
Başınız sağolsun canım benim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.yeos ve tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum. dün bir yakınımız vefat etti gelemedim ve yazamadım. inanın tartılacak halim yok. size haber vermek için geldim.
Ben sana göre çok yemişim sanki canım ilk günümden fire gibi oldu benimKızlarr yazın menüleri artıkın çok boşladık buraları
Sabah iki dilim cavdar ekmeği
5 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir
Bal tereyaağ çay
Arada 4 tane saklıköy bisküvi ve çay ( süt yaptığını farkettim)
Öğlen ıspanak ve makarna ekmeksiz
Arada 1 armut
Akşam ıspanak yemeği 3 köfte 2 dilim ekmek salata
Akşam üzeri kuruyemiş yerim az miktarda 2 lirte su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?