Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar listemizi güncelledim.

1 1demetumut listeye çok hızlı bir giriş yaparak 1. oldu,
ebruliki geçen haftayı telafi etti ve 2.liğe yerleşti,
Kedibochi ise istikrarlı kilo verişini koruyarak ilk 3 de yerini aldı.

tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

O ozbulat ise geçen haftaki formunu korumaya devam ediyor

fulya3535 ve pentagram42 ise bu hafta ipin ucunu kaçırmış ve acısını önümüzdeki hafta fazlasıyla çıkartacaklardır

Bu arada 71,5 çıkınca yazayım buraya diyorum bebişle uğraşırken unutuyorum ertesi sabah bi bakmışım 72 ye çıkıvermişim

canım her cuma sabah aç karnına çıplak tartıl ve tartının yeri hep aynı olsun öyle yapıyorum ben

Eneee ilk.3.e.girmisim.oleyy...
Eline sağlık canimmm.
Kilo verenleri tebrik eder vermeyenleri haftaya telafiye bekleriz...

12aylık ikiz bebelerim var doğumdan sonra göbüşüm ve bir takım yağ gruplarım kilolarım da kaldı kendimi eski halime dönemicek gibi mutsuz hissediyorum manken gibide değildim ama bu kadarda salık değildim burda olunca gider sanırım kilolar

Hoşgeldin canım, boy kilo yaş ve hedeflerini paylaşırsın sen de
Hoşbuldum sağolun
boyum 1.69
Yaşım 26
Kilom en son baktığımda 71.9du yarın sabah tekrar paylaşırım ilk hedefim 66 ikinciside 60.. 2 sene önce cuma yarışmalarına katılmıştım 64e kadar inmişim busene daha fazlasını istiyorum

yeos ve tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum. dün bir yakınımız vefat etti gelemedim ve yazamadım. inanın tartılacak halim yok. size haber vermek için geldim.

yeos ve tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum. dün bir yakınımız vefat etti gelemedim ve yazamadım. inanın tartılacak halim yok. size haber vermek için geldim.

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Toparlanınca gelirsin buralara, hiç önemli değil

Başınız sağolsun canım benim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Kızlarr yazın menüleri artıkın çok boşladık buraları
Sabah iki dilim cavdar ekmeği
5 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir
Bal tereyaağ çay
Arada 4 tane saklıköy bisküvi ve çay ( süt yaptığını farkettim)
Öğlen ıspanak ve makarna ekmeksiz
Arada 1 armut
Akşam ıspanak yemeği 3 köfte 2 dilim ekmek salata
Akşam üzeri kuruyemiş yerim az miktarda 2 lirte su

Ben sana göre çok yemişim sanki canım ilk günümden fire gibi oldu benim haftasonu olunca..
kahvaltı
2dilim suçuk yarım yumurtayla
3zeytin 1peynir
2yeşil biber
2dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğlen yarımşar elma armut portakal
2.ara 1bardak süt
Akşam 6kaşık tavuk sote
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
Ekmek yok
Ara kuru kayısı ve kuru incir 2şer tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…