- 1 Şubat 2010
- 121
- 40
- 298
Kızlarr yazın menüleri artıkın çok boşladık buraları
Sabah iki dilim cavdar ekmeği
5 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir
Bal tereyaağ çay
Arada 4 tane saklıköy bisküvi ve çay ( süt yaptığını farkettim)
Öğlen ıspanak ve makarna ekmeksiz
Arada 1 armut
Akşam ıspanak yemeği 3 köfte 2 dilim ekmek salata
Akşam üzeri kuruyemiş yerim az miktarda 2 lirte su
Benıde listeye ekledın mı cnm
Ben sana göre çok yemişim sanki canım ilk günümden fire gibi oldu benimhaftasonu olunca..
kahvaltı
2dilim suçuk yarım yumurtayla
3zeytin 1peynir
2yeşil biber
2dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğlen yarımşar elma armut portakal
2.ara 1bardak süt
Akşam 6kaşık tavuk sote
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
Ekmek yok
Ara kuru kayısı ve kuru incir 2şer tane
Sucuk dışında abartı yok canmBen sana göre çok yemişim sanki canım ilk günümden fire gibi oldu benimhaftasonu olunca..
kahvaltı
2dilim suçuk yarım yumurtayla
3zeytin 1peynir
2yeşil biber
2dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğlen yarımşar elma armut portakal
2.ara 1bardak süt
Akşam 6kaşık tavuk sote
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
Ekmek yok
Ara kuru kayısı ve kuru incir 2şer tane
İlk haftalar çok kilo veriliyor Canım. Kararlı olduğumuz sürece gidicek bu kilolar. Yaza tam olarak formda giremesem kışa formda girsem de olur. Acelem yok.Canlar Nasılsıniz bu konuyu iyiki acmissin yeos okuyorum çok motive edici bu hafta o kadar başarılı olamayabilirim diye düşünüyorum bnde herkes gb hafta sonu ipin ucunu kaciranlardanim birde yarın kızımın doğum günü yapıcam onun için yiyeceğim baya şimdiden söyleyim dedim zaman nede çabuk geçiyo kuzucuk 1 yaşını dolduruyor geçen sene bu gün hastanede yatiyordum telaşla sabahi bekliyordum bnm kuzum erken doğdu 28 gün yoğun bakımda kaldı üzücü günlerdi ama çok şükür 1 yaşına geldik. .kilo veremesemde kararlı bisekilde devam bırakmak yok
al benden de o kadar. inş hepimiz hedeflediğimiz kilolara ineriz. o günleri sabırsızlıkla bekliyorumYa kızlar hamileliğimde 104e çıktım. Buraya başlarken 90 dım şimdi 86yım. Önce bir 85in altına düşeyim çok moral olcak sonra da 80in altı.çok Önceden 60+ Gezinirdim ama şimdi 70li rakamları o kadar özledim ki.
gündüz yesen de sadece akşamlarını azaltmaya çalışsan canımSelamlar . 72 ile hamile kaldim 90 la dogum yaptim suan 80 im arkadaslar ben nasil zayifliycam bebegim tam 4 aylik kisamiyorum yememi istahim var deli gibi of yaaa. Daha erken demi benim icin diyet ?
Hallederiz sakin ol, yapicazYa kızlar hamileliğimde 104e çıktım. Buraya başlarken 90 dım şimdi 86yım. Önce bir 85in altına düşeyim çok moral olcak sonra da 80in altı.çok Önceden 60+ Gezinirdim ama şimdi 70li rakamları o kadar özledim ki.
Benim bebişimde 4 aylık ne yazık ki çok kısamıyorum bende ama olduğu kadar çabalayalım.Selamlar . 72 ile hamile kaldim 90 la dogum yaptim suan 80 im arkadaslar ben nasil zayifliycam bebegim tam 4 aylik kisamiyorum yememi istahim var deli gibi of yaaa. Daha erken demi benim icin diyet ?
Onuda denedim .gece yarisi migdemin kazintisina uyaniyorum 5 gibi. Bilm.iyorum napcaz. Ben sporla cok hizli veriyorum .sezeryan oldugum icin fitnesada simdi gidemiyorum .ara sira kizimi dambil olarak kullaniyorum kol ve kurek hareketi yapiyorumgündüz yesen de sadece akşamlarını azaltmaya çalışsan canım
Bence şimdilik veremesen de almamaya çalış. Mesela 2 gün yediklerinin hepsini not et. 3. gün günlük miktardan düşürmeye çalış.Atıyorum bir tabak pilav yiyorsan önce 3/4tabağa düşür gibi. Günde 8, 9 dilim ekmek yiyorsan, 7 ye düşür. Tatlı yiyorsan kalorisine bak az kalorilileri tetcih et ve sabah saatlerinde ye gibi. yavaş yavaş daha da düşürürsün.İnş yapabilirsin.ben 85 ten 80e gelmeye çalışıyorum ne zamandır. Bak sen zaten 80 mişsin.Onuda denedim .gece yarisi migdemin kazintisina uyaniyorum 5 gibi. Bilm.iyorum napcaz. Ben sporla cok hizli veriyorum .sezeryan oldugum icin fitnesada simdi gidemiyorum .ara sira kizimi dambil olarak kullaniyorum kol ve kurek hareketi yapiyorum
Ben başlayınca da aynısı olacak kesin.Birde sen emziriyosun ye baskıları yaparlar kesin.Bu arada ben işe başlayınca daha fena oldu iş yerinde börekler poğaçalar pastalar havada uçuşuyor kendimi tutmaya çalıştım ama arada kaçamak oldu ondan bu hafta kilo veremedim ama almadımda.
Yedigimiz sekerle sagliksiz karbondhidratla sutun alakasi yok zaten sizde biliyorsunuz. Baslayin bence. Zaman gectikce daha zor. Yedigin beyaz pilavin ne sana ne bebege bi faydasi yok. Ben yememekten ziyade alternatifleri tuketme taraftariyim.Ben başlayınca da aynısı olacak kesin.Birde sen emziriyosun ye baskıları yaparlar kesin.
Ooo emziriyorsun ye baskıları aldırıyor birde tatlı yediriyorlar ya süt çok olsun diye.. neyseki kanmadım o tatlı yalanına :)Ben başlayınca da aynısı olacak kesin.Birde sen emziriyosun ye baskıları yaparlar kesin.
Dogru vallaha birazcik kismak lazim . hirs. Ve azim gerwkli. Düşersiniz sizde biseycik olmaz .spor guzel bisey. Ben havalr duzelsin sabah aksam bebeğimi alip yuruse gitcem inslBence şimdilik veremesen de almamaya çalış. Mesela 2 gün yediklerinin hepsini not et. 3. gün günlük miktardan düşürmeye çalış.Atıyorum bir tabak pilav yiyorsan önce 3/4tabağa düşür gibi. Günde 8, 9 dilim ekmek yiyorsan, 7 ye düşür. Tatlı yiyorsan kalorisine bak az kalorilileri tetcih et ve sabah saatlerinde ye gibi. yavaş yavaş daha da düşürürsün.İnş yapabilirsin.ben 85 ten 80e gelmeye çalışıyorum ne zamandır. Bak sen zaten 80 mişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?