Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun yediklerimi yaziyorum. Sekersiz 3.gunumdeyim. Gayet iyi gidiyor.
Sabah:1 buyuk dilim eksi maya ekmegi ile beyaz peynirli tost
Ogle: 2 parca tavuk gogsu, 3 yk sehriye pilavi, bol yagsiz salata
İkindi: 6 minik karabugday koftesi, 2 yk yogurt
Aksam: 1 buyuk kase bugdayli yogurt corbasi
Ara: 2 tatlinkasigi sekersiz ev yapimi fistik ezmesi+yarim elma
4 lt su

Valla ben beğendim

Benıde listeye ekledın mı cnm

Listedesin canım. Gözüm üzerinde

Sende benim gibi öğle öğününü geçiştirmişsin

Kızlar yine haftasonu evdeyim ve hafta içi kadar düZgün beslenemedim

Sabah;1,5 yumurta 2kkpeynir 6-7zeytin 3ince dilim ekmek biraz bal tereyağ
Ara 1muz 1ceviz
Akşam 1tabak kurufasulye 5yk bulgurpilavı 2ykkarnabahar
Yatmadan yine kefir içerim
Su 2lt kadar

Ya kızlar hamileliğimde 104e çıktım. Buraya başlarken 90 dım şimdi 86yım. Önce bir 85in altına düşeyim çok moral olcak sonra da 80in altı.çok Önceden 60+ Gezinirdim ama şimdi 70li rakamları o kadar özledim ki.

Canlar Nasılsıniz bu konuyu iyiki acmissin yeos okuyorum çok motive edici bu hafta o kadar başarılı olamayabilirim diye düşünüyorum bnde herkes gb hafta sonu ipin ucunu kaciranlardanim birde yarın kızımın doğum günü yapıcam onun için yiyeceğim baya şimdiden söyleyim dedim zaman nede çabuk geçiyo kuzucuk 1 yaşını dolduruyor geçen sene bu gün hastanede yatiyordum telaşla sabahi bekliyordum bnm kuzum erken doğdu 28 gün yoğun bakımda kaldı üzücü günlerdi ama çok şükür 1 yaşına geldik. .kilo veremesemde kararlı bisekilde devam bırakmak yok

Sucuk dışında abartı yok canm

İlk haftalar çok kilo veriliyor Canım. Kararlı olduğumuz sürece gidicek bu kilolar. Yaza tam olarak formda giremesem kışa formda girsem de olur. Acelem yok.

Allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin evladına. Ayyy benim bebişim de mayıs ya bir yaşında olcak ç. Ne çabuk geçiyor Zaman gerçektennn.

Selamlar . 72 ile hamile kaldim 90 la dogum yaptim suan 80 im arkadaslar ben nasil zayifliycam bebegim tam 4 aylik kisamiyorum yememi istahim var deli gibi of yaaa. Daha erken demi benim icin diyet ?

al benden de o kadar. inş hepimiz hedeflediğimiz kilolara ineriz. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Burada birbirimize destek olarak kilo vermek daha kolay oluyor. Bu nedenle bu grupta olduğuma çok memnunum. Yoksa çoktan bırakmıştım.

Selamlar . 72 ile hamile kaldim 90 la dogum yaptim suan 80 im arkadaslar ben nasil zayifliycam bebegim tam 4 aylik kisamiyorum yememi istahim var deli gibi of yaaa. Daha erken demi benim icin diyet ?
gündüz yesen de sadece akşamlarını azaltmaya çalışsan canım

Hallederiz sakin ol, yapicaz

Benim bebişimde 4 aylık ne yazık ki çok kısamıyorum bende ama olduğu kadar çabalayalım.

Bu arada ben işe başlayınca daha fena oldu iş yerinde börekler poğaçalar pastalar havada uçuşuyor kendimi tutmaya çalıştım ama arada kaçamak oldu ondan bu hafta kilo veremedim ama almadımda.

gündüz yesen de sadece akşamlarını azaltmaya çalışsan canım
Onuda denedim .gece yarisi migdemin kazintisina uyaniyorum 5 gibi. Bilm.iyorum napcaz. Ben sporla cok hizli veriyorum .sezeryan oldugum icin fitnesada simdi gidemiyorum .ara sira kizimi dambil olarak kullaniyorum kol ve kurek hareketi yapiyorum

Onuda denedim .gece yarisi migdemin kazintisina uyaniyorum 5 gibi. Bilm.iyorum napcaz. Ben sporla cok hizli veriyorum .sezeryan oldugum icin fitnesada simdi gidemiyorum .ara sira kizimi dambil olarak kullaniyorum kol ve kurek hareketi yapiyorum
Bence şimdilik veremesen de almamaya çalış. Mesela 2 gün yediklerinin hepsini not et. 3. gün günlük miktardan düşürmeye çalış.Atıyorum bir tabak pilav yiyorsan önce 3/4tabağa düşür gibi. Günde 8, 9 dilim ekmek yiyorsan, 7 ye düşür. Tatlı yiyorsan kalorisine bak az kalorilileri tetcih et ve sabah saatlerinde ye gibi. yavaş yavaş daha da düşürürsün.İnş yapabilirsin.ben 85 ten 80e gelmeye çalışıyorum ne zamandır. Bak sen zaten 80 mişsin.

Bu arada ben işe başlayınca daha fena oldu iş yerinde börekler poğaçalar pastalar havada uçuşuyor kendimi tutmaya çalıştım ama arada kaçamak oldu ondan bu hafta kilo veremedim ama almadımda.
Ben başlayınca da aynısı olacak kesin.Birde sen emziriyosun ye baskıları yaparlar kesin.

Ben başlayınca da aynısı olacak kesin.Birde sen emziriyosun ye baskıları yaparlar kesin.
Yedigimiz sekerle sagliksiz karbondhidratla sutun alakasi yok zaten sizde biliyorsunuz. Baslayin bence. Zaman gectikce daha zor. Yedigin beyaz pilavin ne sana ne bebege bi faydasi yok. Ben yememekten ziyade alternatifleri tuketme taraftariyim.
Beyaz pilav yerine bulgur pilavi ye.
Ekmek yerine tambugdayi az ye.
Tatli yerine hurma ye.
Canim sabah pancake istedi, yulaf unuyla yaptim, ustune nutella surmem lazimdi, evde yerfistigi ezmesi yapmistim onu surdum. Aynisi oluyor diyenlere katilmiyorum ama daha sagliklisi oluyor ve nefsini koreltiyor

Dogru vallaha birazcik kismak lazim . hirs. Ve azim gerwkli. Düşersiniz sizde biseycik olmaz .spor guzel bisey. Ben havalr duzelsin sabah aksam bebeğimi alip yuruse gitcem insl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…