ben de yiyordum ama artık yemiyorum.saçmalık değil canım evde olunca ben de tutamıyorum kendimi en iyisi eve almamak. onu da eşler beceremiyor
ay maşallah canım ya bende bazen dayanamıyorum ama bu sefer kararlıyım. evdeki sarelle kavanozları bana bakıyor ben onlara bakıyorum. mayıs ayına kadar 50 kiloya düşmem lazım. ilk hedefim 55 canım güncelleyebilir misin listeyi?ben de yiyordum ama artık yemiyorum.
eşim almaya ve yemeye devam ediyor.
biraz dayanın kzlar yanınızda yensede yemeyeceksiniz.
ben yemiyrorum mesela. eşim her akşam çayın yanında gofret, kek yer artık yemiyorum ben.
kendime söz verdim 24 aralıktan beri hiç abur cubur yemedim.
16 ocaka kadar sürecek bu. alışkanlıkla 21 günde unutulurmuş. toplamda 21 günü geçiyor sanırım ama ben şimdiden alıştım sanki.
yesem de az yerim, istediğim kiloya inene dek sabredeceğim.
yazın tiril tiril etekler giymek, kilomu saklamadan dolaşmak, eşimin beni begeniyle süzmesini istiyorum yeniden.
bende senin gibi düşünerek helvaya saldırmıştım bir ara canım helvada inanılmaz kalori varmış haberin olsun.Benim metabolizma çok kötü cok yavaş çalışıyor.
Aslında yediklerime dikkat ediyorum. Hareketli bir yaşamım var ama kilo gitmiyor.
Bu gün menü yazayım
Sabah 2 dilim çavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2ceviz
6 tane zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Ara
1 tane türk Kahvesi
Saat 15 gibi akşam yemeği yiyorum
Bir kase tahrana çorbası
Balık salata var
Yaninda şalgam içerim
2 dilim ekmek
Tatlı olarak helva yerim
Aksam genelde meyve ve kuruyemiş yerim.
Büyük kızım 15 gibi gelince yemek yeyince açıkmıyorum.
Ama akşam saçma bir kaçamak oluyor
Dun günü çok güzel geçirdim. Akşam eşim arap kadayıf almış 2 tane yedim.
Her gün bunun gibi bir saçmalık yapıyorum
canım cuma işini gece 12'ye kadar mı yapsakKızlar birazdan ilk tablomuzu yayınlayacağım.
cuma tartı günümüzdür.
2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
bildirim süremiz her hangi bir mazeret olmadığı müddetçe cuma 15.00' e kadardır.
lütfen eksikleri bildiriniz ki güncelleme yapayım.
gece 12 çok geç canım, o zamana kadar bildirim süresi verirsek ne zaman listeyi yayınlayalımcanım cuma işini gece 12'ye kadar mı yapsak
aa kaptaniçemm hoşgeldin. teşekkür ederim..Müsadenizle bizimvorones i de etiketleyeyim buraya , geçmişe bakmadım uğradı mı bilmiyorum .
Hayırlı olsun bu arada grubunuz . Sütünüz artsın , kilonuz azalsın tez zamanda
Shery'im bizi ihmal etme ama e mii ?
Kalori falan demeden yedimbende senin gibi düşünerek helvaya saldırmıştım bir ara canım helvada inanılmaz kalori varmış haberin olsun.
yeos maşallah sende de ne boy var.
9 kilo olmak seni hafif tombul yapmıştır her halde.
ben yuvarlanıyordum o kiloda
ayrıca dereotunu ben tek tüketemiyorum.
yogurda dograyıp içine biraz keten tohumu koyup yiyorum. yogurdum ev yogurdu.
ayrıca her gün rezene ve sık sık igrenç tadı oldugu için ısırgan çayı tüketmeye çalışıyorum.
ama sütü artırıyormuş burnumu tutup içiyorum
işe yarıyor demek ki ki kızım açlık belirtisi pek göstermiyor.
önce emzirip sonra yediriyorum
yesin diye zorlamıyorum nasılsa süt var diye düşünüyorum
düşünce gücüne inanıyorum çünkü...
Benim yaş 37 canım
Maşallah nasıl gitti kilolarÇok sevindim topigi gorunce ben mgul nicki değiştim nasılsınız güzeller bende tam27-28 kilo verdim ideailme 2 kilo kaldı eyluldenn bu yana ve sütüm hiçbir şekilde azalmadi güncel kilo 58.8
Maşallah. Sanırım en büyük tecrübe sende cnm ne kadar sürede verdin Nasıl verdinÇok sevindim topigi gorunce ben mgul nicki değiştim nasılsınız güzeller bende tam27-28 kilo verdim ideailme 2 kilo kaldı eyluldenn bu yana ve sütüm hiçbir şekilde azalmadi güncel kilo 58.8
Kefir bende içiyorum.Ben emzirdigimde kefirin sutu arttirdigini farketmistimm. Aara öğünolarak tuketebilirsiniz
6 Öğün her gün spor bol su :) sağlıklı beslenmeMaşallah nasıl gitti kilolar
Ben doğumdan bu yana süt olsun diye hamur yiyen biri olmadım farkindaydim onların süt olmayacaginin. Yuruyus yaptım bu ara aerobik yapıyorum yarım saat her gün. Şeker yağ un kullanmadim ve kaçamak yapmadım(bu aralar yapıyorum ama) ekmeği azcik önüme koyar başka da yemezdim. Ekmek şeker un filan yedikce bağımlılık yapıyor onu farkettim kaçamak yapmamak lazım . Ekmek 3-5 dilim yedim her gün sadeceMaşallah. Sanırım en büyük tecrübe sende cnm ne kadar sürede verdin Nasıl verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?