Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeos maşallah sende de ne boy var.
9 kilo olmak seni hafif tombul yapmıştır her halde.
ben yuvarlanıyordum o kiloda
ayrıca dereotunu ben tek tüketemiyorum.
yogurda dograyıp içine biraz keten tohumu koyup yiyorum. yogurdum ev yogurdu.
ayrıca her gün rezene ve sık sık igrenç tadı oldugu için ısırgan çayı tüketmeye çalışıyorum.
ama sütü artırıyormuş burnumu tutup içiyorum
işe yarıyor demek ki ki kızım açlık belirtisi pek göstermiyor.
önce emzirip sonra yediriyorum
yesin diye zorlamıyorum nasılsa süt var diye düşünüyorum
düşünce gücüne inanıyorum çünkü...

saçmalık değil canım evde olunca ben de tutamıyorum kendimi en iyisi eve almamak. onu da eşler beceremiyor
ben de yiyordum ama artık yemiyorum.
eşim almaya ve yemeye devam ediyor.
biraz dayanın kzlar yanınızda yensede yemeyeceksiniz.
ben yemiyrorum mesela. eşim her akşam çayın yanında gofret, kek yer artık yemiyorum ben.
kendime söz verdim 24 aralıktan beri hiç abur cubur yemedim.
16 ocaka kadar sürecek bu. alışkanlıkla 21 günde unutulurmuş. toplamda 21 günü geçiyor sanırım ama ben şimdiden alıştım sanki.
yesem de az yerim, istediğim kiloya inene dek sabredeceğim.
yazın tiril tiril etekler giymek, kilomu saklamadan dolaşmak, eşimin beni begeniyle süzmesini istiyorum yeniden.

ay maşallah canım ya bende bazen dayanamıyorum ama bu sefer kararlıyım. evdeki sarelle kavanozları bana bakıyor ben onlara bakıyorum. mayıs ayına kadar 50 kiloya düşmem lazım. ilk hedefim 55 canım güncelleyebilir misin listeyi?

bende senin gibi düşünerek helvaya saldırmıştım bir ara canım helvada inanılmaz kalori varmış haberin olsun.

canım cuma işini gece 12'ye kadar mı yapsak

Müsadenizle bizim vorones i de etiketleyeyim buraya , geçmişe bakmadım uğradı mı bilmiyorum .

Hayırlı olsun bu arada grubunuz . Sütünüz artsın , kilonuz azalsın tez zamanda

Shery'im bizi ihmal etme ama e mii ?

aa kaptaniçemm hoşgeldin. teşekkür ederim..
veroyu ben etiketlicektim, aklımdaydı ama sen benden çok yaşicaksin vorones hadi gel kuzumm..

ihmal eder miyim hem size hem buraya yetişirim evelallah
iyi dileklerin için de teşekkür ederiz tekrardan

Hem boyda hem kiloda rekor bende. Kısa boylu olunca bu kiloyla top gibi oluyorsun, uzun boylu olunca da kapı gibi. Pehhh.. Eski günlere geri döncem ama kararlıyım. ben de dereotumu doğradım, yatmadan yoğurtla karıştırıp yiycem. O ısırgan da aynen ne biçim kokuyo. Ahır gibi geliyo bana kokusu

Kedibochi listenin son halini ilk sayfaya alıyım diyorum. Her cuma güncelleriz

Çok sevindim topigi gorunce ben mgul nicki değiştim nasılsınız güzeller bende tam27-28 kilo verdim ideailme 2 kilo kaldı eyluldenn bu yana ve sütüm hiçbir şekilde azalmadi güncel kilo 58.8
Maşallah. Sanırım en büyük tecrübe sende cnm ne kadar sürede verdin Nasıl verdin

Ben emzirdigimde kefirin sutu arttirdigini farketmistimm. Aara öğünolarak tuketebilirsiniz
Kefir bende içiyorum.
Çok sağlıklı hamillikte de içtim. Bebiş 4 kilo doğdu bence kefirin bu kilolarda katkısı oldu.Ayrıca hem ben hemde bebişim bu kış hiç hasta olmadık
Kefir bir mucize

Maşallah nasıl gitti kilolar
6 Öğün her gün spor bol su :) sağlıklı beslenme
Maşallah. Sanırım en büyük tecrübe sende cnm ne kadar sürede verdin Nasıl verdin
Ben doğumdan bu yana süt olsun diye hamur yiyen biri olmadım farkindaydim onların süt olmayacaginin. Yuruyus yaptım bu ara aerobik yapıyorum yarım saat her gün. Şeker yağ un kullanmadim ve kaçamak yapmadım(bu aralar yapıyorum ama) ekmeği azcik önüme koyar başka da yemezdim. Ekmek şeker un filan yedikce bağımlılık yapıyor onu farkettim kaçamak yapmamak lazım . Ekmek 3-5 dilim yedim her gün sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…