bol eksili bir cuma ilaçla bence :))Kizlar gunaydin. Dun adet olmusum. Artik duzenim sasti iyice gibi geliyor. Dun okul nobet kurs hepsi bir aradaydi cok yorulmustum ustune bir de adet olmusum eve gelince fark ettim. Bakalim bu durum tartiya nasil yansiyacak.
Benim de var canım pazara gidip balık alacam güya hamsi yapacamGunaydin kizlar dun cok duzensiz yedim canimda sikkindi oglum hic uyumadi durmadi bugun yemekli misafirim var napicam bilmiyorum
Ay evet.. esimi beklemeden onceleri yiyodum en gec 7 gibi.. smdi bebek hareketlendi,patir patir heryere surunuyo emekliyo isine gelirse..koydugum.yerde durmuyo.Valla işin zor o zaman arkadaşım diyetin en önemli kismi yemek isini erkenden bitirmek zaten.
Bi ton oyuncagi var. Hanfendi usandi hepsinden. En.iyisi ben de seye karar verdim. Onune hepsini yigmiycam .. etrafa koyucam,gezindikce gorucek.ilgisini cekicek alicak.oyuncaklarini.. hepsini verince eline hic oynamiyo.. Yemek yedirirken tepsiye atliyo tabaga kasiga.. bazen kucuk.kase veriyorum eline,bazen bardak.. tehlikeli ama,napiyim baska turlu yemek yemiyo. Bi de karsisinda tv baby tv.si olcak tabi..Geç gelmesi sıkıntılı Bebek’i emri durmuyor mu hiç ayni oyuncak felan akşam içim biraz oyalanıp yesen sen arada gerçi bendede bebek var aynı durumdayım((
Bizimki de durmuyo zaten besik sanki düşmanı normal yataga gececegiz babasi karyolasini yapiyo yatagina da karar verdik.o uyanık olduğu surece tamamen onunlayim.cok acil yapilacak bisey varsa mama sandalyesine koyup yanima aliyorum.muzik de açınca bi sure idare ediyo. Benim avantajli tarafim uykuya dalarsa uzun uyuyo ve babayi cok seviyo kapidan girince yüzü gülüyor çocuğun ve benim esim de sizinki gibi cok hatta aşırı ilgilidir o yüzden ona birakip her isimi yaparim.Ay evet.. esimi beklemeden onceleri yiyodum en gec 7 gibi.. smdi bebek hareketlendi,patir patir heryere surunuyo emekliyo isine gelirse..koydugum.yerde durmuyo.
Ayaga kalkmaya calisiyo yatagina koysam. Kenarlara tutunup kendini cekiyo..
Bensiz durmuyo zaten bi yerde. Agliyo hemen. Babasi sanki dovmus gbi,adamin kucagina verince basliyo aglamaya. Bana gulerek.geliyo falan.. babasina sinir oluyo. Halbuki esim de yani ilgili sayilir,oyunlar oynar falan. Gulse bi,dunyalar onun olur .. ama benden baskasinda hic durmuyo iste bebek. Oyle olunca da.. aksama kadar kah ac oluyorum. Kah biskuvi yiyorum bilmem ne.. hareket de ,bebekle boyle eglenceye donusturursem.karsisinda hoplayp zipliyorum bazen. Yoksa yapamyorum bisey.
Oyuncaklarini saklamani tavsiye ederim bi süre sobra sikiliyolar gepsini gorunce.Mesela benimkinin minik toplari var ~onlar hep durur onun disinda yeni bisey alirsam eskilerini kaldiriyorum.sonra onlari kaldirip eskilerini cikariyorum daha etkili oluyor ozluyor oyuncagini.Bi ton oyuncagi var. Hanfendi usandi hepsinden. En.iyisi ben de seye karar verdim. Onune hepsini yigmiycam .. etrafa koyucam,gezindikce gorucek.ilgisini cekicek alicak.oyuncaklarini.. hepsini verince eline hic oynamiyo.. Yemek yedirirken tepsiye atliyo tabaga kasiga.. bazen kucuk.kase veriyorum eline,bazen bardak.. tehlikeli ama,napiyim baska turlu yemek yemiyo. Bi de karsisinda tv baby tv.si olcak tabi..
Iste vakit bulursam bi kosu hemen.biseyler Yiyorum bazen. Ama aksam yemegi gibi degil. :/
Mesela ekmek arasi yemek yiyorum,yada hemencecik bi tabaga koydugum yemegi ayak.ustu agzima tepistryorm. Bebege bakip geliyorum yogurt sonra yiyorum. Suyumu sonra iciyorum. Taksit taksit yiyorumsoyle oturup.masada anca esim gelince yiyeblyorum o da 9u 10u buluyo iste..
Bizimki de durmuyo zaten besik sanki düşmanı normal yataga gececegiz babasi karyolasini yapiyo yatagina da karar verdik.o uyanık olduğu surece tamamen onunlayim.cok acil yapilacak bisey varsa mama sandalyesine koyup yanima aliyorum.muzik de açınca bi sure idare ediyo. Benim avantajli tarafim uykuya dalarsa uzun uyuyo ve babayi cok seviyo kapidan girince yüzü gülüyor çocuğun ve benim esim de sizinki gibi cok hatta aşırı ilgilidir o yüzden ona birakip her isimi yaparim.
Oyuncaklarini saklamani tavsiye ederim bi süre sobra sikiliyolar gepsini gorunce.Mesela benimkinin minik toplari var ~onlar hep durur onun disinda yeni bisey alirsam eskilerini kaldiriyorum.sonra onlari kaldirip eskilerini cikariyorum daha etkili oluyor ozluyor oyuncagini.
Bizin de 10 ay bitti bu ayin 3unde.benimki emmeyi birakti karnini iyice doyurunca keyfi de yerindeyse genelde uyuyor.emse belki bu kadar rahat ettirmezdi surekli emmek isterdi.emzige ben de doktor tavsiyesiyle 6.ayda alistirdim her firsatta agzina soktum atsa da verdim.hala duskun degildir aramaz ama gorurse ya da kendim verirsem uyuturken fln da atmiyo.Evet bence de saklayayim en iyisi. Biblolara falan atliyor,kasiga kaseye tabaga canaga atliyor.. verdigimde bi sure sonra onlardan da sklyor aslinda.. oyincaklara ilgisini yukarda tutmak.lazim..
Bence cok sanslisin ,uyku suresi cok cok onemli. Bizimkinin 40 dk en uzun uykusudur. Bazen de 20 dk sonra uyanir meme yer tekrar uyur bi yarim saat falan daha surem olur..
Ben uyku bakimindan sikintiliyim. Cunku emzige alismadi. Agzinda meme.olsun istyor hep. Her an agzinin.yaninda meme olucak gece de.. Gece zaten ortamizda yatiyo iyice.. yatagina koyunca 20 dk ya aglar ve geri alirim. Tehlikeli.. ezeriz falan diye de korkuyorum. Minnacik yerde dusmek uzere bi sekilde uyuyorum ..
Babasiyla arasinin iyi olmasi da cok onemli valla. Cunku babasinin eve gelip gelmemesi pek bisey ifade etmiyo bebegin bana nefes aldirmasi acisindan. Hatta babasini gorunce sinirlenip.iyice ustume cikiyo..
Sanirim kiskaniyo babasindan beni..
Sizinki.kac aylik bu arada? Biz 10 olduk
Başın sağolsun ve cok geçmiş olsun canım. Ölümün hepsi aci ama ani ölümler daha cok can yakiyor.Dedigin gibi salgın var bizde de herkes hasta akrabalar arkadaslar. Oğlum da hasta atlatmaya çalışıyoruz. Eşim oldu olacak o olursa mahvoldum zaten bi bebek de o.kucukken havale gecirmis agir da atlatir.Allah hastalara sifa versin olmayanlara da saglik versin.Selamlar kozlar Çarşamba’dan beri yoktum tam bişeyler düzene giriyo hop geri başa Çarşamba Amcamın eşi vefat etti hamileydi gebelik zehirlenmesi bebek küvezde memlekete gittik 3 gün kaldık taziye evinde yemek çay çok yoruldum sonra döndük evdeki herkes hasta oldu birer gün arayla ilk gün kv sonra büyük kzım küçük kızım ve en zoru eşim hastayken bebek gibi oluyo sağolsun ev revire döndü anlıycağınız yolculuk sonrası ödemleri bile duruyo tartılmaya bile korkuyorum hasta bakmak ne zormuş hiç oturmadım 1 haftadır bide regl oldum olacam stres topu gibiyim durumlar böyle anlıycağınız
Cok uzuldum canim kac yasindaydi yengen. Bebek kac ayliktiSelamlar kozlar Çarşamba’dan beri yoktum tam bişeyler düzene giriyo hop geri başa Çarşamba Amcamın eşi vefat etti hamileydi gebelik zehirlenmesi bebek küvezde memlekete gittik 3 gün kaldık taziye evinde yemek çay çok yoruldum sonra döndük evdeki herkes hasta oldu birer gün arayla ilk gün kv sonra büyük kzım küçük kızım ve en zoru eşim hastayken bebek gibi oluyo sağolsun ev revire döndü anlıycağınız yolculuk sonrası ödemleri bile duruyo tartılmaya bile korkuyorum hasta bakmak ne zormuş hiç oturmadım 1 haftadır bide regl oldum olacam stres topu gibiyim durumlar böyle anlıycağınız
Başın sağosun yazık yaa Allah sabır versin bebek ne durumda nasıl olmuş öyleSelamlar kozlar Çarşamba’dan beri yoktum tam bişeyler düzene giriyo hop geri başa Çarşamba Amcamın eşi vefat etti hamileydi gebelik zehirlenmesi bebek küvezde memlekete gittik 3 gün kaldık taziye evinde yemek çay çok yoruldum sonra döndük evdeki herkes hasta oldu birer gün arayla ilk gün kv sonra büyük kzım küçük kızım ve en zoru eşim hastayken bebek gibi oluyo sağolsun ev revire döndü anlıycağınız yolculuk sonrası ödemleri bile duruyo tartılmaya bile korkuyorum hasta bakmak ne zormuş hiç oturmadım 1 haftadır bide regl oldum olacam stres topu gibiyim durumlar böyle anlıycağınız
Basiniz sag olsun canim Allah sabir versinÇok sağolun kızlar bende tüm hastalara acil şifa diliyorum sağlığın kıymetinide bilmek lazım kilo da bozuyo sağlığı bi an evvel kurtulmak istiyorum artık
Amcamın ikinci eşiydi canlar 40 yaşındaydı. ilk eşini kanserden kaybetmiştik Çocuklar küçüktü ikinci evliliğini yaptı suriyeliydi hamile kalması bile sakıncalıydı bi kaç kez de düşük yapmıştı ama evlatları ülkesinde kalmış onları özlediği için tahminimce çocuk konusunda ısrarcıydı 7.aydaydı işte elleri ayakları yüzü şişmiş amcamlar doktora götürmüş bebeği almalıyız seni öldürür bu bebek demişler ama dinlememiş zaten biliyorsunuz gebelik zehirlenmesi annenim iç organlarını bitiriyor akciğerine vurmuş bebeği aldılar kendisi 2 gün yoğun bakımda kaldı sonra vefat etti bebek küvezde ama durumu iyi annesiz kaldı garibim çok acı bakacak kimse de yok amcamın yaşı da var epey Bebeğemi üzüleyim yoksa gözgöre göre giden bi cana mı yoksa ikinci tramva yı yaşayan amcama mk bilemedim
Bende ikinci kozımda gebelik zehirlenmesi şüphesi ile bayağı bi hastanedenyattım erken Doğum yaptım eğer hastaneye yatsaydı böyle olmazdı belki kader diyoruz sonrada zor yani
vallahi yazık yaa be olacak garibim bebek annesiz kaldı Allah bahtını açık etsin yavrucağı. Amcana sabır versin neresinden tutsan zor yani yaaa için sıkıldı vallaÇok sağolun kızlar bende tüm hastalara acil şifa diliyorum sağlığın kıymetinide bilmek lazım kilo da bozuyo sağlığı bi an evvel kurtulmak istiyorum artık
Amcamın ikinci eşiydi canlar 40 yaşındaydı. ilk eşini kanserden kaybetmiştik Çocuklar küçüktü ikinci evliliğini yaptı suriyeliydi hamile kalması bile sakıncalıydı bi kaç kez de düşük yapmıştı ama evlatları ülkesinde kalmış onları özlediği için tahminimce çocuk konusunda ısrarcıydı 7.aydaydı işte elleri ayakları yüzü şişmiş amcamlar doktora götürmüş bebeği almalıyız seni öldürür bu bebek demişler ama dinlememiş zaten biliyorsunuz gebelik zehirlenmesi annenim iç organlarını bitiriyor akciğerine vurmuş bebeği aldılar kendisi 2 gün yoğun bakımda kaldı sonra vefat etti bebek küvezde ama durumu iyi annesiz kaldı garibim çok acı bakacak kimse de yok amcamın yaşı da var epey Bebeğemi üzüleyim yoksa gözgöre göre giden bi cana mı yoksa ikinci tramva yı yaşayan amcama mk bilemedim
Bende ikinci kozımda gebelik zehirlenmesi şüphesi ile bayağı bi hastanedenyattım erken Doğum yaptım eğer hastaneye yatsaydı böyle olmazdı belki kader diyoruz sonrada zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?