Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün yeme açısından kötü bi gündü. Cinlerim tepeme çıktı çıktıkça da elim yiyecek biseylere gitti.

Sabah
Tost
10 zeytin
1 salatalik

Ara(Basliyorum bitmeyecek gibi)
10 tane cig badem
1 muz
1 elma
1 paket altinbasak biskuvi

Sonra dedim böyle olmayacak aksam yemege kadar bişey yiyim
1 tost yedim saat 4 gibi. (Sabahtan beri 4 dilim ekmek yani!!!!)

Aksam az yerim dedigim ve yediklerim..
1 biber dolmasi
1 tabak makarna
Bikac dilim de kavun(karbonhidrat krizine gircem heralde.)

Su 2 litreyi gecti basimin agrisindan disari yuruyuse cikamadim evde de yapacak halim yok.

6 aylık aşısında 3 tane birden yaptırdığıma çok üzülmüştüm keşke farkı günlerde yaptırsaydık demiştim her çocukta ateş yapmıyor
Sabah yaptım şimdiye kadar daha çıkmadı ateşi inşallah gece çıkmaz yazık yaa eve için sorun değil ama bebeğe yazık valla

Hayırdır ne oldu beden sinirlendin

yazık yavruma basıl zor atlatmış öyle yaa zaten birinin ağlaması bitmeden ikincisini yapıyo insanın içi açıyor yaa resmen . Ne yapalım mecbur götürüyoruz. Bizim baya huysuz yaa simdi

Planlarım sacma sapan sebeple bozuldu ve bozan kişi he tamam haklisin dedi gecti kenara bi özür bile dilemedi.Bi kaşık suda bogasim var.
Yaa öyle tiplerde var dünya umurlarında değil onların boşver canım

Geçen hafta 65 bu hafta 66.7 fark +1.7
Bebeğimim ateşi 4 gün boyunca düşmedi. Hiç yemek yemedi sadece emdi. Ben de sütüm artsın da karnı doysun diye bi dolu şey yedim. Çok şükür iyileşti. Yine de bu fark fazla değil mi bir haftada

Kalıcı değildir merak etme azcik dikkat et hepsi gider :)

Gunaydin hanimlar

Dun berbati benim icin tum gun dikkat ettim aksam misafirlige gittik yemegi fazla yemedim ama sonra heralde ne kadar lokum biskuvi varsa heralde ben yedim ve tabiki bu sabah artida ciktim iyi sinir oldum

Gunaydin hanimlar

Dun berbati benim icin tum gun dikkat ettim aksam misafirlige gittik yemegi fazla yemedim ama sonra heralde ne kadar lokum biskuvi varsa heralde ben yedim ve tabiki bu sabah artida ciktim iyi sinir oldum
Ben de bugün gitcem ve yeme eylemini ve israr etmeyi cok seven bi aileye gitcem.Tek avantajim oglum saatli uyudugu icin gittigim yerlerden erken dönmem. Henüz ikramlara hayır diyebilecek seviyeye iradeye kavusamadim.

Merhaba bende katilmak iatiyirum yeni dogum yaptim
Canım bebeğin hayırlı olsun.Bu kadar taze anneysen önce bebegini düşün kilolarini degil :) tavsiyem diyet yapmaman.hamur isi abur cubur tatlidan uzak dur. Süt yapar diye önüne dayanan seyleri yeme bol bol su iç. Emzirmenin de faydasiyla kilolarin gittigini goreceksin.

Ben de bugün gitcem ve yeme eylemini ve israr etmeyi cok seven bi aileye gitcem.Tek avantajim oglum saatli uyudugu icin gittigim yerlerden erken dönmem. Henüz ikramlara hayır diyebilecek seviyeye iradeye kavusamadim.

Ben yemek konusunda israri hic sevmiyorum israe etseler ayip olsa bile yemiyorum dun kendim dayanamadim yedim :)

Fark fazla oyuzden bence gecici, seninle bu hafta ayniyiz bende arti ciktim hele bu sabah 66kg :/

Ben yemek konusunda israri hic sevmiyorum israe etseler ayip olsa bile yemiyorum dun kendim dayanamadim yedim :)
Ben bi ara dedim ki diyet yapmicam yasak yok istedigim her seyi yiyebiliriim ama az yicem.mesela ikram edilen cok sevdiklerimden hep yedim ama yarim pogaca yedim 2 kasik yiyosam 1 kasik yedim.sadece böyle yaparak 1 ayda 3 kilo vermistim hicbir seyden kesmeden diyetteyim o yasak yiyemem demeden.Yani normal insan gibi yesem zayiflicam zaten

Bari spor yapayim dedim sular kesilmis duş alamicam o da kaldi.Sinir oldukça oluyorum.
Seninde herşey üstünüyse gelmiş valla yaa (
olsun canım sen bu hafta dikkat et düzelirsin hemen bebeğin iyi olsun kuzum benim yazık yaa oerişan oluyorlar

Seninde herşey üstünüyse gelmiş valla yaa (
olsun canım sen bu hafta dikkat et düzelirsin hemen bebeğin iyi olsun kuzum benim yazık yaa oerişan oluyorlar
Sağol canım inşallah. Süt artırma ve kilo verme çok zor bir denge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…