Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu saatte pogaca yaptim icim gidiyorrrrr

Gunaydin ilk bildirim benden gelsin. Uzun zamandir veremiyordum bu haftaya eksili giricem. Cok degil ama az olsun benim olsun.
Gecen hfta 69.5
Bu hafta69.2
Fark 300
Yuzde0.431

Yazii ya off pentagram42 bebege de cok uzuldum,amcan da 2.kez yikilmis ona da uzuldum.. kadina da cok.uzuldum. Cocuklarindan ayri kalmis,goremiyomus ne demek cok zor yazik garibim yeni bebek.yapmak onla avunmak.istemis... onu da goremeden..
Allah rahmet eylesin.. neler var dunyada. Biz ne ufak.seylere uzuluyoruz sinirleniyoruz...

Bildirimimi de yapayim da..tekrar girebilirm giremem bebek efendi uyandi zaten cildirmalara basladi..
pentagram42
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.9
400 gr

Hayir da,3haftadir toparlayamadim oof of :/
Bu arada bebegim 10 aylik oldu canim..

Gecen hafta 65.3
Bu hafta 65.6
Fark + 300gr

Ben hic bisey anlamadim bu hafta tatli nerdeyse yemedim dunde baya eksi cikmisim moralim bozuldu :/

Günaydın kızlar sabah erken kalkıp aşıya gittik 6 ay aşısını oldu yaa 3 tane birden yazık kızım nasıl ağladı ateş yaptı mı sizde
Kilo bildirimi de yapayım
Bu hafta 71.60
Geçen hafta 71.90
Fark -300

Bu aralar hiç menü bildirimi yapmadım çünkü ortada menü yok. Önce oğlum hasta oldu sonra ben şimdi yine oğlum hasta kusma ishal.

Geçen cuma tartı bildirimi yapmadım kustuğum için yanlış çıkardı.
Bu hafta 62.7
2 hafta önce 64.1
Fark 2 haftada 1400

İlk hedefim 63 dü ulaştım ama hiç sağlıklı değil aç kalarak ulaştım yediğimde de sağlıksız şeyler yiyorum bir düzen oturtmam lazım artık

6 aylık aşısında 3 tane birden yaptırdığıma çok üzülmüştüm keşke farkı günlerde yaptırsaydık demiştim her çocukta ateş yapmıyor

Gecmis olsun.. uff 6ay asisi diyince tuylerim diken diken oluyo benim. Bizim de cok zor olmustu. Kizimda zaten yabancilama baslamisti o aralar. Daha hemsireyi gorur gormez aglamaya baslamisti ki, igneleri vurulunca ... nefesi kesilip bogazi yirtilincaya kadar agladi
Eve gelip de uyutmustm cocuk 3kere falan sicrayarak uyanmsti cok aglamisti.. acir bi de asi yerleri. Dikkat et
Aksama dogru ateslenmisti. Sonra 3gun surdu ates..
Hatta hemsiremizi aramistim ates dusmuyi ka gub oldu diye 4 5gune kadar normal calpol ver demisti. Calpol icirym derken,cocuk kivamindan midir nedir yutamayip ögurmeye baslamisti. Cook korkmustum sonra baslarim ha zararli.marsrli dyip legene sirkeyle su koyup cocugu onla islatmistim icine sokup.. ondan sonra atesi dusmustu..
Cok.zor gecmisti 6.ay asi sonrasi bizim icin.. kizim meme yerken babasiyla bi yandan islak bezler koyup duruyoduk basina bacagina vs gece
Kim bilir 1.yas asisi nasil olucak. Oof of.. stres basiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…