Ay inşallahKalıcı değildir merak etme azcik dikkat et hepsi gider :)
+ görünce insanın şevki kırılıyor ama daha da hırslandırabilir inşallah yani :)Fark fazla oyuzden bence gecici, seninle bu hafta ayniyiz bende arti ciktim hele bu sabah 66kg :/
aynen öyle bulgur tarzı şeyler bol yiyince hemen göğüslerim doluyor İşte inc çizgi yani dikkat etmesek kalacak yoksa bu kilolarSağol canım inşallah. Süt artırma ve kilo verme çok zor bir denge
Normalde kahvaltiyi gec yaptigim icin 2ydi ama cok acikip arayi fazla atistirarak gecirneye basladim o yizden bikac gündür oglen 2 3 yk de olsa yemek yiyorimHanimlar siz genelde kac ogun yemek yiyosunuz ?
ben iki öğün besleniyorum kahvaltıyı on gibi yapıyorum ama akşam yemeği şim gelince ancak yemek olayı oluyor oda 7 gibi oluyor o zamanda bende açlıktan ölüyorum aslında 3 gibi birşeyler yemem lazımHanimlar siz genelde kac ogun yemek yiyosunuz ?
Bugün yeme açısından aşırı aşırı kötü bi gün geçirdim. Aksam basima gelecekleri bildigim icin sabah cok erken 1 kucuk ev yapimi pogaca saat 10 gibi de yarim tost yedim ardindan yesil cay ictim.aksam 5e kadar bisey yemedim ama sonrasını ne siz sorun ne ben soyliimm..
Su 2 litreyi gecti 3e tamalamayi planliyorum birazfan leslie 3 mil yapcam inşallah oglum uyanmazsa.
Öğün azaltmak kilo vermeye yardimci olmaz.Daha uzun süre ac kalmak daha kötü. Bi de ben eskiden beri aliskinim ailemle beraberkende genelde 2 öğün yerdik o yüzden dolu dolu 3 bana fazla geliyo.Ve unide 2.ogretim okudum ardindan hep islerim ogleden sonra oldu gune hep gec basladim kahvaltim hep gec saatte oldu o yüzden 2 öğün benim yasam bicimim icin ideal olandi.Sana uyani sen bilirsin.Ben uc ogun yiyorum acaba ondan mi gitmiyo kglar en iyi bence 2 ogun yapim
Onceki gunlerden de kacamak yaptiysan 1 seferde gozukuyolar tartida sadece asure olmayabilir yani.Cabuk gelem cabuk gider bikac gun dikkat et.KIZLAAAR 2kase asureyle 1kilo mu alinir yaa. Cildiricam
Bu mesajın üzerine mükemmel(!) bi kahvaltı yaptim.Tartildim düne göre +100 gr.. Bugün telafi edip yarın eksiye dusmem lazım.
Ayy evet yapmistim kacamak daaa,onlar pek artiya donusmemisti. Birden donusmusler.heralde oof of.. 1hafta yemek.yemesem.yeridir..Onceki gunlerden de kacamak yaptiysan 1 seferde gozukuyolar tartida sadece asure olmayabilir yani.Cabuk gelem cabuk gider bikac gun dikkat et.
Dün geceki fiyaskodan sonra ben de tartilmaya korkuyorum bu sabah
Aslında yüzüme carpilmasi lazim ki farkin bi daha yapmayayim.
Dün ben de aşure yedim bugün +600 gözüküyorumKIZLAAAR 2kase asureyle 1kilo mu alinir yaa. Cildiricam
Hem şeker hem de malzemeleri bol kalorili insan dayanamıyor amaAşureyi yasaklı yiyecekler grubuna Alalım herkese bol artılı dönüyor yani içi şeker dolu kızlar tehlikeli yani
Aynen tadı güzel bol kuruyemiş ama bolda şekerliHem şeker hem de malzemeleri bol kalorili insan dayanamıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?