- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Günaydın benimde kv bizde yatılı kalıyor o yüzden vakit buldukça bakıyorumgünaydın kızlar geçen hafta görevdeydim giremedim bayadır napıyonuz nası gidiyo :)
Maalesef kendi adıma iradesizlik diz boyu ufak bi aksilikte hemen pes ediyorum senin şunazminden biraz bulaşsaymış banadagünaydın kızlar geçen hafta görevdeydim giremedim bayadır napıyonuz nası gidiyo :)
Öğün sayısını artırmak lazım diye biliyorumBen uc ogun yiyorum acaba ondan mi gitmiyo kglar en iyi bence 2 ogun yapim
Ben 3 ogun yiylrum 3 te ara yapiyorum hatta bazen 4 ara ogun dusrme benceBen uc ogun yiyorum acaba ondan mi gitmiyo kglar en iyi bence 2 ogun yapim
Maalesef kendi adıma iradesizlik diz boyu ufak bi aksilikte hemen pes ediyorum senin şunazminden biraz bulaşsaymış banada
Hepimiz asure magduruyuzgünaydın kızlar geçen hafta görevdeydim giremedim bayadır napıyonuz nası gidiyo :)
Hepimiz asure magduruyuz
Dogumgununu nasil yapicaksin karar verdinmi.. benim kafamda sekillendi biraz. Anne kiz kombin.nerden bulabilirim diye bakiniyorum aslinda.. :/Tabi yine bi pazartesi ve kuyruğu kıstırıp diyete dönen ben başladım bakalım hayırlısı ile bi yandan işler bi yandan yaklaşan Doğum günü telaşı akşama listemizi bi düzenliyim şöyle bayağı bi geçmiş okumam lazım
Ben bi gunde 2kase yedim. Sonra dayanamadim 1kere daha yedim. O degil de bana pek iyi gelmedi yaa motoru da bozdum birazcikay bende yedim aşureaşure ayı girdiğinden beri 3 kere hem de
Ben 3 ogun yiylrum 3 te ara yapiyorum hatta bazen 4 ara ogun dusrme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?