Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar aranızda karbonatlı su içen var mı? Kilo vermek ve pek çok hastalığa iyi geldiğini okudum. Emzirmeyi etkiler mi acaba

Günaydınlar iyi haftalar kızlar hastalıklarımız bitti şükür evdeki herkes normale dönmeye başladı ben dışında sonunda regl geldi sabah korkarak çıktım tartıya ve ben şok 86 kilo olmuşum tabi düzen YÖK saat Yok hasta bakma

Tabi yine bi pazartesi ve kuyruğu kıstırıp diyete dönen ben başladım bakalım hayırlısı ile bi yandan işler bi yandan yaklaşan Doğum günü telaşı akşama listemizi bi düzenliyim şöyle bayağı bi geçmiş okumam lazım

Herkese günaydın. Kizlar baska bi diyet grubuna da katildim.Emzirmeyen anne olarak ben ne kadar çok yiyormusum doveceklerdi beni orada

Dogumgununu nasil yapicaksin karar verdinmi.. benim kafamda sekillendi biraz. Anne kiz kombin.nerden bulabilirim diye bakiniyorum aslinda.. :/

Kizlar bugunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta 7 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara 3u birarada ve 2 kucuk kare cikolata 1 hurma
Ogle 1 kucuk kase corba yarim dilim ekmek
Ara 2 fincan turk kahvesi ve 5 kucuk kare cikolata ( cikolatayi abarttigimi biliyorum Allah tan bu kadar kalmis)

Selam kizlar 3 gundur annemdeyim ne diyet kaldi ne de spor esimin dogumgunuydu yok misafirdi evlilik yildonmu falan derken cumadan beri ipin ucu baya kacti yarin evde baya toparlamam lazim

Bugun ki menu

1 yumurta
2 minik sosis aslinda yemezzm daha iyi islenmis gida
1 tb ekmegi

Ara 20 badem

Ara ufak muz

Aksam 5 kasik pirinc pilavi
Bi lase kuru fasulye

2 biskuvi

Aralarda kahve iciyorm toplam 3 latte etti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…