Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar listeyi güncelldim kilo veren herrkesi tebik ederim yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz tablodan eksik bilgilerinizi kontrol edip beni etiketleyerek bildirirseniz çok sevinirim ayrıca aktif katılım bekliyoruz benim miniğimin doğum günü varfı 1 haftadır off konumdayfım ama şükür atlattık çok güzel geçti herkes kilo verdiğimi sçyledi çok mutlu oldum ama daha çok yolum var buralardayım yani
bebeği 3 aylıktan küçük olanları listeye alamıyoruz grup kararımız bu şekilde dahadoğumun şişlikleri bile geçmeden diyet yapmayı uygun bulmuyoruz sohbetlerimize katılabilirsiniz bilgilerden faydalabilirsiniz ama bebeşler bu kadar minikken yarış içinde olmak yerine bu güzel zamanların tadını çıkarmak gerek diye düşünüyoruz bebişler 3 aylık olduğunda ve katı diyet listeleri uygulamamak şartı ile bekliyoruz aramıza inşallah
liliyaa canım senin bebeğin ne kadarlık yazmamışsın o yüzden ekleyemedim

1 aylık canım. 3 aydan küçükleri almıyormuşsunuz şimdi okudum. piki:)

Teşekkür ederim

Günaydın Kızlar yeni bir hafta bol Umudlar ve gülücükler olsun giden kilolarımıza elveda diyelim :)

Merhabalar ben cuma takımındayım, aynı zamanda buraya da katılabiliyor muyum.kızım 11 aylık ve kızımı emziriyorum.

Cuma bildirim yapamadım zaten bu hafta kilo almışım
Geçen hafta 62.0
Bu hafta 62.8
Fark +800

İyi geceler Kızlar pazartesi yoğunluğu var herkeste sanırım bugün beslenmea açısından değil belki ama spor dolu dolu geçti öğle arası 45 dakika bifit akşamda eşim evdeyken zumbaya gitiim muhteşemdi çok eğlendim fırsatınız varda mutlaka gidin

Merhabalar ben cuma takımındayım, aynı zamanda buraya da katılabiliyor muyum.kızım 11 aylık ve kızımı emziriyorum.
Hoşgeldin canım biz cuma takımları kadar zorlamıyoruz ama zorlasak iyi olacak gibi en azından menü paylaşımını ilk sayfadaki bilgileri vermen gerekiyor listeye cuma eklerim

Hoşgeldin canım biz cuma takımları kadar zorlamıyoruz ama zorlasak iyi olacak gibi en azından menü paylaşımını ilk sayfadaki bilgileri vermen gerekiyor listeye cuma eklerim
Hosbulduk canım, buraya da katılmak istedim çünkü hem diğer emziren annelerden bilmediğim konular hakkında da bilgi edinebilrim, bilgi sonsuzdur, hem de kendi durumumda olan arkadaşlarla yarışmak da beni teşvik eder diye düşündüm. 32 yaşındayım. Boyum 1.68.dogumdan 5 ay sonra tartiya çıktım. 90 kiloydum.şu an kizim 11 aylik geçen cuma 71.5 çıktım tartıda. Cuma takımında da 3.takimdayim.90 kiloyken ilk hedefim aslında 69.9u görmekti, ama şu an evlenirken ki kilom 55ı gormek

İnş amacına ulaşırsın hoş geldin. :) çoğumuzun hedefi 55 sanırım :)

Mrb kızlar
Dün
Sabah
1 tane muz
2 sb su
Kahvaltı yarımdan az bazlama
3 tane zeytin
Kk peynir
1 tane salatalık
4 tane çeri domates
Öğle yok
Ara
Orta şekerli kahve

Akşam
4 servis kaşığı erişte
Yarım sb Meyveli soda
Ara
3 çb şekersiz çay
Çok kötü ama cips
Buraya yazmazsam ipin ucu kaçacak yazmak en güzeli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…