Merhaba kilolarımız nerdeyse aynı yarışmaya ne dersin . Cumaya kadar :)Mrb arkadaşlar
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 64.7
Fark 400 gr
Yağlılara kurabiyelere rağmen :)
Aynıyız :)Gecen hafta sanirim 64.1 falandim
Bu hafta 63.9
Aslinda 63.7 ydim 2gun once :/
Rakip olabiliriz cumaya kadar :)Gecen hafta sanirim 64.1 falandim
Bu hafta 63.9
Aslinda 63.7 ydim 2gun once :/
Ayy bence sen.yenersin. :) cook duzensizim.ben,. Ac kalip.birden cok.yiyebiliyorum.. cikolata vs aserdim.bi de noolduysam deli gibi yedim bu hafta.. :/Rakip olabiliriz cumaya kadar :)
Tmm canım varım bu beni hırslandırdı şimdidenMerhaba kilolarımız nerdeyse aynı yarışmaya ne dersin . Cumaya kadar :)
Olsun kuzum sen böyle baştan pes edersen olir mu hiç . Emziriyorum biz buda bi avantaj . Sen şimdi onu bunu bırak rakip miyiz yarından itibaren başlıyoruz.Ayy bence sen.yenersin. :) cook duzensizim.ben,. Ac kalip.birden cok.yiyebiliyorum.. cikolata vs aserdim.bi de noolduysam deli gibi yedim bu hafta.. :/
Tmmdir hadi bakalım rakibim . İkimiz içinde şimdiden hayırlı olsun bol eksiler inşallahTmm canım varım bu beni hırslandırdı şimdiden
Bu arada tanışalım. Adım hicran. 21 yaşındayım. 5 aylık bi oglum var. 65 kilo ile hamile kaldım. 90 la doğuma girdim . 85 e inebildim çıktığımda. Şuan 64 kiloyum. Doğum kilolarım gitti çok şükür hedefim nisana kadar 55 olabilmek.Tmm canım varım bu beni hırslandırdı şimdiden
Ooo maşallah neden o kadar ç ok kilo aldın canım.Bu arada tanışalım. Adım hicran. 21 yaşındayım. 5 aylık bi oglum var. 65 kilo ile hamile kaldım. 90 la doğuma girdim . 85 e inebildim çıktığımda. Şuan 64 kiloyum. Doğum kilolarım gitti çok şükür hedefim nisana kadar 55 olabilmek.
Tamam cok.israr ettinOlsun kuzum sen böyle baştan pes edersen olir mu hiç . Emziriyorum biz buda bi avantaj . Sen şimdi onu bunu bırak rakip miyiz yarından itibaren başlıyoruz.
okey??bu arada bnde bu hafta hiç boğazıma hakim olamadım . Ama birbirimize destek olursak emin ol başarabiliriz
Ben de 27yasindayim. 66ile.hamile kalip 86 ile doguma girdim. Eve geldigimde 83tum. Yahu zaten.bebek 3kiloydu hic suyu muyu yokmuydu bunun dedim.. ama.odem yapmisim amelyat esnasinda galiba. Ayaklarim.sismisti falan.zaten.. neyse iste,sonra verdim.biraz 77 76 gibi kaldim. Az dikkat edip 75e dusunce de bu foruma katildim. Bebegim 11aylik oldu daha yeniBu arada tanışalım. Adım hicran. 21 yaşındayım. 5 aylık bi oglum var. 65 kilo ile hamile kaldım. 90 la doğuma girdim . 85 e inebildim çıktığımda. Şuan 64 kiloyum. Doğum kilolarım gitti çok şükür hedefim nisana kadar 55 olabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?