Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yüzdelere göre sıralama oluyor. o nedenle herkes yüzdesini paylasırsa sevinirim.
verdiğiniz miktar x 100 : geçen cuma kilonuz

Bu hafta 71,7
Geçen hafta 72,3
Fark -600
Yüzde 829
Bir haftada aldığım kiloyu iki haftada ancak verdim

Merhaba kızlar ben artik buraya ugrayamiyorum pek.Birisi cuma takimi olmak üzere 2 grupta daha paylasim yapiyorum.Emzirmedigim için menulerimi burada paylasmiyorum ama sizi takip ediyorum tebrik ederim herkesi.Ben de 25 eylülde tam anlamiyla basladim 16 ekimden beri de 0 kacamak ile devam ediyorum.İnşallah boyle devam edebilirim :)

Ayy bence sen.yenersin. :) cook duzensizim.ben,. Ac kalip.birden cok.yiyebiliyorum.. cikolata vs aserdim.bi de noolduysam deli gibi yedim bu hafta.. :/
Olsun kuzum sen böyle baştan pes edersen olir mu hiç . Emziriyorum biz buda bi avantaj . Sen şimdi onu bunu bırak rakip miyiz yarından itibaren başlıyoruz.
okey?? bu arada bnde bu hafta hiç boğazıma hakim olamadım . Ama birbirimize destek olursak emin ol başarabiliriz

Tmm canım varım bu beni hırslandırdı şimdiden
Bu arada tanışalım. Adım hicran. 21 yaşındayım. 5 aylık bi oglum var. 65 kilo ile hamile kaldım. 90 la doğuma girdim . 85 e inebildim çıktığımda. Şuan 64 kiloyum. Doğum kilolarım gitti çok şükür hedefim nisana kadar 55 olabilmek.

Ooo maşallah neden o kadar ç ok kilo aldın canım.
Ben 26 yaşındayım 2 oğlum var büyüğü 3.5 yaşında
Küçüğü 5 aylık 4 Haziran 2017
Bende 61.5 la hamile kaldım 72 73 arası doğum yaptım. En son 67 de takılı kaldım tok halimle 69 û gördüm ve artık bu forma katıldım :)
Hayırlı olsun bol eksili bi hafta olur inş :)

Tamam cok.israr ettin
Iyi bakalim,kim gr olarak cok vermis.olcak ozaman tamam mi

Ben de 27yasindayim. 66ile.hamile kalip 86 ile doguma girdim. Eve geldigimde 83tum. Yahu zaten.bebek 3kiloydu hic suyu muyu yokmuydu bunun dedim.. ama.odem yapmisim amelyat esnasinda galiba. Ayaklarim.sismisti falan.zaten.. neyse iste,sonra verdim.biraz 77 76 gibi kaldim. Az dikkat edip 75e dusunce de bu foruma katildim. Bebegim 11aylik oldu daha yeni
Ben de su an 64lerdeyim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…