Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aylel oyle tum gun cok iyi gidiyorum ama aksam cayin yanina esime biseyler verince ipin ucu kaciyo ki dun yine oyle oldu :/

Akşam yemeği
Tarhana çorbası pırasa biraz burokoli humus ve iki dilim ekmek

günaydınlar bayanlar. bu hafta hersey ust uıste geldi. telefonum bozuk size pek yazamıyorum. birde telefondan kalori hesabı yapıyordum programla hatırlarsanız. o programı da telefon olmayınca kullanamadım tabi. annemler ziyarete geldi. bir de iki haftadır diş ağrısı tedavisi derken diyet hak getire. herseyi yiyorum. bakalım yarın sabh kac cıkıcam. aldığımı biliyorum ama cok olmasa bari

tel tamirden dönünce buraya mesajlarımı arttırıcam inş. buraya katılımı azaltmak zayıflama işinde ters etki yapıyor. bu arada grup kurulduğundan beri burada olan bir ben kaldım . ve bunun zayıflamamda bana yardımı gerçekten çok oldu.

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta yeşillikler 1 kk beyaz peynir 9 zeytin 1 dişim ekmek

Kahvaltim

1 salatalik
1 yumurta
7 zeytin
1 tb ekmegi
Krem peynir
1 sosis

Hanimlar kizim 6 aylik ek gidaya gectik simdilik sebze meyve ve yogurt veriyorum. Gecenlerde arkadasa soyledim ek gidaya gectik oda gelirken bi paket cicibebe getirmis ama ben vermekte cok karzrsizim. Tadina baktim cok guzel ama sanki cok sekerli, doyurucuda olur ama icinde sonuctz pek bi vitamin yok karbonihdrat sonucta.
Siz veriyomusunuz ?

Ben rafine şeker vermedim vermeyi düşünmüyor um daha çok küçük bence vermemelisin ben tuzda daha vermedim

Selam kizlar a101 den plates topu aldim ins faydasini gorurum hatta bunu alabilmek icin 3 market gezdim 1 saat yurudum sayesinde haftada 2 yada 3 gun 30 dk bile olda yapmayi dusunuyom

Günaydın hanımlar geçen hafta + çıkmıştım bu sabah koşup hemen tartıldım
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.8
Fark 1000 gr
Yüzde 1.592

Sanırım geçen hafta ödem falan da vardı yoksa bu kadar farkedeceğini sanmıyorum biraz spor da yaptım bu hafta

Bana doktor bile kahvaltısına koyabilirsin dediği halde ben vermiyorum. Mümkün olduğunca şekerden uzak tutmaya çalışıyorum. Üstelik bir de paketli gıda . Aman bizler yedik de ne oldu diyor herkes ama bence zararlı ileride de bağımlılık haline geliyor ben şuan sekerli gıdaları bırakmaya çalışıyorum mesela ama canım hergün istiyor. Karşı koyamıyorum bağımlılık resmen. Belki zamanında annem bana yedirmeseydi şimdi de yemezdim. Bi de son zamanlarda küçük yaşta kalp krizi geçirenlerle ilgili haberler duydum. 20li yaşlarda barsak kanseri olma oranı da çok artmış. bence bunun en büyük sebebi de çocukların sağlıksız beslenmesi.
Bizimkisi ekmek yiyor ben onu bile vermek istemiyordum onunda içinde şeker var çünkü ama zaten az yiyen bir çocuk ekmek de vermesem iyice aç kalacak mecbur veriyorum

Kahvaltim

1.5tb ekmegi
7 zeytin
Krem peynir
2 yumurta
1 ince salam
1 salatalik

R Riviere12
Cici bebe sorunu gordum de, ben de cicibebe hic almadim da vermedim de amaa.. potibor verdim su ana kadar. Bazen cayla rezeneyle vs islatip verdigim oldu.. bazen ben sutcuden aldgm sutu kaynatp.icerken bebegim de atlayinca onunla da birqzcik ezip verdgm oldu.. ayy ne kotuym,1 yas oncesi.inek sutu de verdim yani ..
Gel gelelim.nekadar dikkat etsem dee.. artik akli.ermeye basladi. Bisey yiycek olsak.gelip.atiliyor elimize. Suratina bakiyorum,tadini bilmedgi halde yalaniyor falan. Merak ediyo.. o goruntusune dayanamayp braz tattiriyorum.. cikolata,kurupasta,hazir kek tatmis oldu yani su ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…