Bende tüm gün iyi beslenip akşama saldıranlardanım çözüm eve sokmamak ama ah şu eşler ve çocuklar paketli gidalar bağımlılık yapıyor aslında hiçbiri dıioğal şeylerden yapılmıyor ama bize lezzetli geliyor
Ben rafine şeker vermedim vermeyi düşünmüyor um daha çok küçük bence vermemelisin ben tuzda daha vermedimKahvaltim
1 salatalik
1 yumurta
7 zeytin
1 tb ekmegi
Krem peynir
1 sosis
Hanimlar kizim 6 aylik ek gidaya gectik simdilik sebze meyve ve yogurt veriyorum. Gecenlerde arkadasa soyledim ek gidaya gectik oda gelirken bi paket cicibebe getirmis ama ben vermekte cok karzrsizim. Tadina baktim cok guzel ama sanki cok sekerli, doyurucuda olur ama icinde sonuctz pek bi vitamin yok karbonihdrat sonucta.
Siz veriyomusunuz ?
Ogle
2.5 dilim pizza ve ayran
Bana doktor bile kahvaltısına koyabilirsin dediği halde ben vermiyorum. Mümkün olduğunca şekerden uzak tutmaya çalışıyorum. Üstelik bir de paketli gıda . Aman bizler yedik de ne oldu diyor herkes ama bence zararlı ileride de bağımlılık haline geliyor ben şuan sekerli gıdaları bırakmaya çalışıyorum mesela ama canım hergün istiyor. Karşı koyamıyorum bağımlılık resmen. Belki zamanında annem bana yedirmeseydi şimdi de yemezdim. Bi de son zamanlarda küçük yaşta kalp krizi geçirenlerle ilgili haberler duydum. 20li yaşlarda barsak kanseri olma oranı da çok artmış. bence bunun en büyük sebebi de çocukların sağlıksız beslenmesi.Kahvaltim
1 salatalik
1 yumurta
7 zeytin
1 tb ekmegi
Krem peynir
1 sosis
Hanimlar kizim 6 aylik ek gidaya gectik simdilik sebze meyve ve yogurt veriyorum. Gecenlerde arkadasa soyledim ek gidaya gectik oda gelirken bi paket cicibebe getirmis ama ben vermekte cok karzrsizim. Tadina baktim cok guzel ama sanki cok sekerli, doyurucuda olur ama icinde sonuctz pek bi vitamin yok karbonihdrat sonucta.
Siz veriyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?