Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün neler yedim;sabah yarım muz, 2 tb ekmek, peynir, zeytin, salatalık, ara 3 gün kurusu kayısı, öğle etli sebze yemeği, ara 2 mandalina, ara 1 bardak süt, akşam büyük kase cacık, ara 1 mandalina, ara ıhlamur çayı

Arkadaşlar kızım nezle oldu. Deniz suyu kullandık, çorba içiyorum, meyve karışımı, bitki çayı içiriyorum, ama bi türlü burun tıkanıklığı geçmedi, burnunun akmasına rağmen, süt ememiyor sürekli ağzını çekip nefes alıyor, bu yüzden uyuyamıyor da, onereceginiz başka bir şey var mı

Kaç aylıktı canım yapılabilecek herşeyi yapmışsın eğer nefes almasında sorun yaşıyorsa en azından bi aile hekimliğine götür bence benim kız 1 yaşında bizde de aynı benden geçti sanırım bugün aşısı var gitmişken aile hekimine bi göstericem

Bu arada herkese mutlu günler kahvaltımı tb ekmeği ve 2 inçe dilim kaşarla tost yedim şimdi de 1 hurma 1 ceviz ve koca bi kupa rezene çayı içiyorum öğle arası sporda bugün aletli pilates var reformer yani ilk defa deniyccem tecrübelerimi yazarım

Canım 11 aylık kızım, dün doktorla görüştük, burun damlasının sprey şeklinde olanını kullanın, o daha güçlü dedi ama fayda etmedi, yani sonra epeyi akıyor, ama hala aynı derece tıkalı . Bugün de geçmezse yarın doktora götürelim

Bugunki kahvaltim
1.5 tb ekmegi
Krem peynir
7 zeytin
2 kare kasar peynir
1 yumurta
1 sosis
Az salatalik

Dun tum gun iyidim aksam ustu evde ne kadar abut cubur varsa saldirdim ve hemen artida ciktim :/

Selam kizlar
Kahvaltim
1 yumurta yarim salatalik 2 adet ceri domates 4 zeytin 2 dilim cavdar ekmek 2 kk kadar peynir

Ara 1 elma.
Az once cocuklardan firsat buldum 15 dk leslie 5-6 dk kadar da bacak basen hareketlwri yaptim ara ara gun icinde firsat buldukca oturmaktansa hareket edicem boyle bi karar aldim kendimce bakalim ins devami gelir:)

Ogle
1 kase bugday yemegi

Ara bi avuc tuzlu antep fistigi

Aksam
4kasik pirinc pilavi ve kremali tavuk sote
Salata
Insallah boyle kapatirim menumu

Ogle
Zyagli kereviz yoguet 2.5 dilim ekmek

Ara 1 bardak sutlu kahve
3 kare bitter 1 kucuk muz

Aksam firinda balik salata 2 dilim ekmek

Ara 1kucuk mandalina yerim
Bugunlukte boyle

Mrb arkadaşlar
Sabah
1 tane elma
4 bardak su
5 dk ısınma egzersiz
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
4 yk menemen
5 tane zeytin
2 dilim peynir
1 tane salatalık
4 çb şekersiz çay
Öğle
Orta şekerli kahve
Akşam
1 kase kıymalı tarhana çorbası
2 yk ıspanak
2 servis kaşığı keşli erişte
Turşu
Ara
1 tane muz
Fındık
Süt artırıcı çay
70 tane mekikle günü kapatmayı düşünüyorum inş.

Merhaba kızlar
Menum

Sabah 09.00
Zeytin
Peynir
Yumurta
Domates
Salatalık
Sogan

Ara
1 tane şekersiz türk kahvesi

Öğlen 13.00
1 tabak makarna

Ara
Muz
Mandalina

Aksam
1 tane but (firinda)
2 kaşık buğur
Salata
1 dilim börek

Kızlar bugun maalesef menumu hiç beğenmedim börek ve makarna kotu oldu olmamalıydı ama yatın telafi edicem sözzzz

Gunaydin kizlar dun aksam 1 dilim ekmek yedim 2.dilim ekmek yerine firinda pismis birkac dilim patates yedim gelelim bugune
Kahvaltim
2 dilim ekmek
1 yumurta
Salatalik domates dereotu
5 zeytin
Birkac dolim sucuk
2 kk peynir

Bende şimdi öğle yemeğinde yedim 1 dilim ama menüye bakarmısın kurum yemeğinde tavuk haşlama börek pilav tatlı alabileceğin sadece tavuk bardı tanımada pilav yerine börek almış oldum kendimi öyle avutuyorum

Bugün öğle arası spora gidemedim akşam zumba var çünkü inşallah eşim bebeciğe bakarsa giderim dün öğle arası aletli pilates yaptım sanırım omurgayı güçlendirmek için yapılıyor beni kesmedi arkasına bifit yaptım 2 tur beslenmeye dikkat edebilsem sporun çok faydası var aslında

Bugunki kahvaltim
1.5 tb ekmegi
Krem peynir
7 zeytin
2 kare kasar peynir
1 yumurta
1 sosis
Az salatalik

Dun tum gun iyidim aksam ustu evde ne kadar abut cubur varsa saldirdim ve hemen artida ciktim :/
Bende tüm gün iyi beslenip akşama saldıranlardanım çözüm eve sokmamak ama ah şu eşler ve çocuklar paketli gidalar bağımlılık yapıyor aslında hiçbiri dıioğal şeylerden yapılmıyor ama bize lezzetli geliyor

Zumba cok zevkli bende gittim bi ara ama simdi gitmiyorum evde spor yapiyorum net 50 dk zumba videosu var haftada 2 gun evde zumba yapmayi dusunuyorum esim 10 gunluk izne cikiyo bu sureci cok iyi degerlendirmem gerekiyo her gun yuruyuse gitmeyi planluyorum bakalim 2 gundur oglenleri 30 dk spor yapmaya basladim kendimi cok iyi hissediyorum sporun cok faydasi var

Merhaba Kızlar
Sabah kahvaltım
7 zeytin 1 kk peynir yeşillik iki dilim ekmek 1 tabak ve tereyağ
Az önced jilian yaptım bende göbeği artık toparlamam lazım :)

Ogle yemegim
Yumurtali ispanak yarim porsiyon
6 yemek kasigi bulgur pilavi
1 dilim ekmek
Az tursu
1.5 batdak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…