Kaç aylıktı canım yapılabilecek herşeyi yapmışsın eğer nefes almasında sorun yaşıyorsa en azından bi aile hekimliğine götür bence benim kız 1 yaşında bizde de aynı benden geçti sanırım bugün aşısı var gitmişken aile hekimine bi göstericemArkadaşlar kızım nezle oldu. Deniz suyu kullandık, çorba içiyorum, meyve karışımı, bitki çayı içiriyorum, ama bi türlü burun tıkanıklığı geçmedi, burnunun akmasına rağmen, süt ememiyor sürekli ağzını çekip nefes alıyor, bu yüzden uyuyamıyor da, onereceginiz başka bir şey var mı
Canım 11 aylık kızım, dün doktorla görüştük, burun damlasının sprey şeklinde olanını kullanın, o daha güçlü dedi ama fayda etmedi, yani sonra epeyi akıyor, ama hala aynı derece tıkalı . Bugün de geçmezse yarın doktora götürelimKaç aylıktı canım yapılabilecek herşeyi yapmışsın eğer nefes almasında sorun yaşıyorsa en azından bi aile hekimliğine götür bence benim kız 1 yaşında bizde de aynı benden geçti sanırım bugün aşısı var gitmişken aile hekimine bi göstericem
Aynen yapmaya çalışıcam bugünverirsin canım benim spor cezamızı almaya ne dersin haftada en az 3 gün
Bende şimdi öğle yemeğinde yedim 1 dilim ama menüye bakarmısın kurum yemeğinde tavuk haşlama börek pilav tatlı alabileceğin sadece tavuk bardı tanımada pilav yerine börek almış oldum kendimi öyle avutuyorumMerhaba kızlar
Menum
Sabah 09.00
Zeytin
Peynir
Yumurta
Domates
Salatalık
Sogan
Ara
1 tane şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.00
1 tabak makarna
Ara
Muz
Mandalina
Aksam
1 tane but (firinda)
2 kaşık buğur
Salata
1 dilim börek
Kızlar bugun maalesef menumu hiç beğenmedim börek ve makarna kotu oldu olmamalıydı ama yatın telafi edicem sözzzz
Bende tüm gün iyi beslenip akşama saldıranlardanım çözüm eve sokmamak ama ah şu eşler ve çocuklar paketli gidalar bağımlılık yapıyor aslında hiçbiri dıioğal şeylerden yapılmıyor ama bize lezzetli geliyorBugunki kahvaltim
1.5 tb ekmegi
Krem peynir
7 zeytin
2 kare kasar peynir
1 yumurta
1 sosis
Az salatalik
Dun tum gun iyidim aksam ustu evde ne kadar abut cubur varsa saldirdim ve hemen artida ciktim :/
Zumba cok zevkli bende gittim bi ara ama simdi gitmiyorum evde spor yapiyorum net 50 dk zumba videosu var haftada 2 gun evde zumba yapmayi dusunuyorum esim 10 gunluk izne cikiyo bu sureci cok iyi degerlendirmem gerekiyo her gun yuruyuse gitmeyi planluyorum bakalim 2 gundur oglenleri 30 dk spor yapmaya basladim kendimi cok iyi hissediyorum sporun cok faydasi varBugün öğle arası spora gidemedim akşam zumba var çünkü inşallah eşim bebeciğe bakarsa giderim dün öğle arası aletli pilates yaptım sanırım omurgayı güçlendirmek için yapılıyor beni kesmedi arkasına bifit yaptım 2 tur beslenmeye dikkat edebilsem sporun çok faydası var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?