Ooo çok iyi 2 tane rakibim oldu grupta hadi bakalm 63.9 um şuan cumartesi yazarım kilo bildirimi :)Ben de 27yasindayim. 66ile.hamile kalip 86 ile doguma girdim. Eve geldigimde 83tum. Yahu zaten.bebek 3kiloydu hic suyu muyu yokmuydu bunun dedim.. ama.odem yapmisim amelyat esnasinda galiba. Ayaklarim.sismisti falan.zaten.. neyse iste,sonra verdim.biraz 77 76 gibi kaldim. Az dikkat edip 75e dusunce de bu foruma katildim. Bebegim 11aylik oldu daha yeni
Ben de su an 64lerdeyim :) :)
Tmmdir canım :)Tamam cok.israr ettin
Iyi bakalim,kim gr olarak cok vermis.olcak ozaman tamam mi
Aaa işe yarıyor mu . Kaç aylık bebeğiniz. Benim ki 5 aylıkGünlük yaklaşık 3-4 litre su içiyorum henüz düzenim oluşmadı sütümü çok etkilemeden bir süre çok kasmadan devam edip sonra ipleri sıkmayı düşünüyorum
Bundan önceki kilo verme serüvenimde tatlı krizimi durduran suyumdan içmeye başlıcam
( 2 litre su içine 3-4 çubuk tarçını geceden içerisine koyup sabaha kadar kendi kendine demlendirip bütün gün o suyu içiyorum )
Hoş geldin canım bebeğin çok küçük daha.Günlük yaklaşık 3-4 litre su içiyorum henüz düzenim oluşmadı sütümü çok etkilemeden bir süre çok kasmadan devam edip sonra ipleri sıkmayı düşünüyorum
Bundan önceki kilo verme serüvenimde tatlı krizimi durduran suyumdan içmeye başlıcam
( 2 litre su içine 3-4 çubuk tarçını geceden içerisine koyup sabaha kadar kendi kendine demlendirip bütün gün o suyu içiyorum )
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :)4
Hoş geldin canım bebeğin çok küçük daha.
Ben ilk doğumumdan sonra bol çorba içmiştim her öğünde.
Çorba su meyve suyu komposto çok etkiliydi süt açısından.
Bu doğumdan sonra dikkat etmediğim için çok kilo veremedim.
Dikkat etseydim sanırım aldığım 12 kilo da giderdi. :)
18 günlük :)Aaa işe yarıyor mu . Kaç aylık bebeğiniz. Benim ki 5 aylık
çorba ne çorbası acaba? kırmızı mercimek gaz yapar mı4
Hoş geldin canım bebeğin çok küçük daha.
Ben ilk doğumumdan sonra bol çorba içmiştim her öğünde.
Çorba su meyve suyu komposto çok etkiliydi süt açısından.
Bu doğumdan sonra dikkat etmediğim için çok kilo veremedim.
Dikkat etseydim sanırım aldığım 12 kilo da giderdi. :)
kilolarımız boyumuz hep aynı:) 67 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım. şu an 75 kiloyum yaklaşık. boyum 163.Günaydın kızlar bende guruba dahil olmak istiyorum
18 günlük oğlum var 65 ile hamile kaldım 81.5 ile Doğuma gittim şuan 73 kiloyum ilk hedefim 65
Sonra 60 kilo olmak inşallah
Boyum 1.64
Bu arada bir oğlum daha var 6.5 yaşında
O zaman da 24 kilo almıştım hamileliğimde 4 ayda eski kiloma düşmüştüm inşallah bu kez yine aynı başarıyı sağlayabilirim
afiyet olsun süt yapsın:) saat 6dan sonra bişey yemiyoruz dimi. ben de sana uyayım. ben bugün 2 kase etli buğday çorbası içtim. 1 tane trabzon hurması. birazdan bitki çayı içecem benim kızçe izin verirse:)Menüme geçeyim pazar günlerini biraz gevşetiyorum kızlar :)
Kahvaltı
Fırında patates
Bir dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Bi kaç tane nutellalı pankek :)
Bir bardak çay
Ara bir dilim bisküvili pasta
2 dilim ayva
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun yediğimiz içtiğimiz herşey bol bol süt yapsın yavrularımıza şifa olsun inşallahafiyet olsun süt yapsın:) saat 6dan sonra bişey yemiyoruz dimi. ben de sana uyayım. ben bugün 2 kase etli buğday çorbası içtim. 1 tane trabzon hurması. birazdan bitki çayı içecem benim kızçe izin verirse:)
AA çok iyi tatlı bir rekabet olur aramızda Benimde asıl hedef 57 şimdilik 65 ve 60 olarak hedef belirledimkilolarımız boyumuz hep aynı:) 67 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım. şu an 75 kiloyum yaklaşık. boyum 163.
ben de yaza kadar zayıflasam süper olur. hedefim 55 kilo
evet neden olmasın:) hadi inşallah hedeflerimize ulaşırızAA çok iyi tatlı bir rekabet olur aramızda Benimde asıl hedef 57 şimdilik 65 ve 60 olarak hedef belirledim
Salep boza yoğurt rezene hurma incir kefir aklıma gelensüt arttıran nr var arkadaşlar rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?