Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım biz tatlı birşey yiyorsak ya göstermeden yemeye çalışıyoruz yada ona da meyve falan hazırlıyorum onunla oyalıyorum gene isterse alıp içeri götürüyorum görmesin diye bizimki de 11 aylık seninkinin doğum günü ne zaman

3bucuk haftamiz var dogumgunune bakalim :) ay haklisin valla.ne gorse.istyo.. babasinin teneke kolasina atlamis gecen. Babasi da iciriyomus gbi agzina tutmus şlap şlap yapiyodu ..ayy dedm.icerse gorursun.. icsin yav nolacak.birazcik.icer hepsni mi.icecek sanki..diyo bi de .. :O

Bizimki de soda şişesi hastası görünce hemen atlıyor içine su koyup veriyorum onu içiyor birşeymiş gibi keyifle
Az da içse o tatlara alışmasın bence

merhabalar gule gule buyutun bebisinizi cicibebe yazinca dayanamadim yazmak istedim
Bebeginiz cok minik 6 aydir dunyada sadece o fabrikalarda turlu kimyasallar katilarak uretilen paketlenen gidalari birakin bebegi bizim bile yemememiz gerekli. Cok zararli minicik midesine bizim tahmin edemeyecegimiz hasarlar birakabilir uzun vadede farkedemeyiz bile. Sebze meyve verin, sakin paketli gidalar vermeyin, sevgiler

Menümü de vereyim sabah 2 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşar 2 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara çeyrek simit görevde ikram ettiler
Öğle evde götürüyorum artık 6 kaşıl etli pırasa yemeği 4 kaşık yoğurt
Ara yarım muz 1 mandalina
Akşam barbunya yemeği ile 3 kaşık bulgur pilavı salata
Ara henüz yapmadım
Spor 1 saat zumba acayip zevkli bu hafta 3 kez gidebildim keşke gergin gidebilsem diyorum

Kilo bildirimlerimiz hep aynı arkadaşlar veriyor maalesef yeni katılan arkadaşları bu gidişle çıkarıcam listeden yarında bekliycem artık Cuma’ları listeyi yapmak istiyorum kalınca kalıyor gecikiyorum ama vermeyen çok var

tablonun yenilendiğini şimdi fark ettim. eline sağlık pentagram42 canımcım.bu rada kızının doğum günü nasıl geçti?
Canım teşekkür ederim çok güzeldi herşey tabi biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu ama güzel iltifatlar aldım sanırım spor sıkılaştırdığı için daha fazla kilo vermiş hissi uyandırıyor insanlarda burayada bi fotomuzu atayım kaldırtırım sonra

Eklentiler

• B3F9A748-085B-44D5-A4BC-D0AE2F406E40.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60
Bilerek siyah beyaz attmki ikramlar ağız sıiulandırmasın
Kızımın kıyafetlerini bile ben hazırladım o yüzden çok yoruldum ama değdi herkes çok beğendi zaten sadece 1 yaş Doğum günü için bu kadar özeniyorum sonrakilerde yapamam

Hiç 80 kilolarda durmuyorsun canım. Maşallah sana da minik kuzuya da

Masallah canim cok guzel gorunuyorsunuz gercekten cok zayif duruyorsun

maşallah size çok tatlı görünüyorsunuz. gerçekten 85 durmuyorsun. ben 68 le iki katın görünüyorumdur. gerçi benim boyum da güdük baya

Kahvaltim

1.5 tb ekmegi
10 zeytin
Krem peynir
Zeytinyagda iki yumurta
Salatalik
1 sosis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…