Canım biz tatlı birşey yiyorsak ya göstermeden yemeye çalışıyoruz yada ona da meyve falan hazırlıyorum onunla oyalıyorum gene isterse alıp içeri götürüyorum görmesin diye bizimki de 11 aylık seninkinin doğum günü ne zamanR Riviere12
Cici bebe sorunu gordum de, ben de cicibebe hic almadim da vermedim de amaa.. potibor verdim su ana kadar. Bazen cayla rezeneyle vs islatip verdigim oldu.. bazen ben sutcuden aldgm sutu kaynatp.icerken bebegim de atlayinca onunla da birqzcik ezip verdgm oldu.. ayy ne kotuym,1 yas oncesi.inek sutu de verdim yani ..
Gel gelelim.nekadar dikkat etsem dee.. artik akli.ermeye basladi. Bisey yiycek olsak.gelip.atiliyor elimize. Suratina bakiyorum,tadini bilmedgi halde yalaniyor falan. Merak ediyo.. o goruntusune dayanamayp braz tattiriyorum.. cikolata,kurupasta,hazir kek tatmis oldu yani su ana kadar
3bucuk haftamiz var dogumgunune bakalim :) ay haklisin valla.ne gorse.istyo.. babasinin teneke kolasina atlamis gecen. Babasi da iciriyomus gbi agzina tutmus şlap şlap yapiyodu ..ayy dedm.icerse gorursun.. icsin yav nolacak.birazcik.icer hepsni mi.icecek sanki..diyo bi de .. :OCanım biz tatlı birşey yiyorsak ya göstermeden yemeye çalışıyoruz yada ona da meyve falan hazırlıyorum onunla oyalıyorum gene isterse alıp içeri götürüyorum görmesin diye bizimki de 11 aylık seninkinin doğum günü ne zaman
Bizimki de soda şişesi hastası görünce hemen atlıyor içine su koyup veriyorum onu içiyor birşeymiş gibi keyifle3bucuk haftamiz var dogumgunune bakalim :) ay haklisin valla.ne gorse.istyo.. babasinin teneke kolasina atlamis gecen. Babasi da iciriyomus gbi agzina tutmus şlap şlap yapiyodu ..ayy dedm.icerse gorursun.. icsin yav nolacak.birazcik.icer hepsni mi.icecek sanki..diyo bi de .. :O
merhabalar gule gule buyutun bebisinizi cicibebe yazinca dayanamadim yazmak istedimKahvaltim
1 salatalik
1 yumurta
7 zeytin
1 tb ekmegi
Krem peynir
1 sosis
Hanimlar kizim 6 aylik ek gidaya gectik simdilik sebze meyve ve yogurt veriyorum. Gecenlerde arkadasa soyledim ek gidaya gectik oda gelirken bi paket cicibebe getirmis ama ben vermekte cok karzrsizim. Tadina baktim cok guzel ama sanki cok sekerli, doyurucuda olur ama icinde sonuctz pek bi vitamin yok karbonihdrat sonucta.
Siz veriyomusunuz ?
Canım teşekkür ederim çok güzeldi herşey tabi biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu ama güzel iltifatlar aldım sanırım spor sıkılaştırdığı için daha fazla kilo vermiş hissi uyandırıyor insanlarda burayada bi fotomuzu atayım kaldırtırım sonratablonun yenilendiğini şimdi fark ettim. eline sağlıkpentagram42 canımcım.bu rada kızının doğum günü nasıl geçti?
Hiç 80 kilolarda durmuyorsun canım. Maşallah sana da minik kuzuya daCanım teşekkür ederim çok güzeldi herşey tabi biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu ama güzel iltifatlar aldım sanırım spor sıkılaştırdığı için daha fazla kilo vermiş hissi uyandırıyor insanlarda burayada bi fotomuzu atayım kaldırtırım sonra
Masallah canim cok guzel gorunuyorsunuz gercekten cok zayif duruyorsunCanım teşekkür ederim çok güzeldi herşey tabi biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu ama güzel iltifatlar aldım sanırım spor sıkılaştırdığı için daha fazla kilo vermiş hissi uyandırıyor insanlarda burayada bi fotomuzu atayım kaldırtırım sonra
maşallah size çok tatlı görünüyorsunuz. gerçekten 85 durmuyorsun. ben 68 le iki katın görünüyorumdur. gerçi benim boyum da güdük bayaCanım teşekkür ederim çok güzeldi herşey tabi biraz daha zayıf olsam daha iyi olurdu ama güzel iltifatlar aldım sanırım spor sıkılaştırdığı için daha fazla kilo vermiş hissi uyandırıyor insanlarda burayada bi fotomuzu atayım kaldırtırım sonra
pentagram42 canım ya resimdeki sen değilsin ya da senin tartın bozuk
Aynen katılıyorum başka tartıda tartıl bence maşallah sizepentagram42 canım ya resimdeki sen değilsin ya da senin tartın bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?