Bence şimdi kiloyu düşünmemelisin bir üç ayın geçsin aende bebekte birbirinize alışın sonra düenini kurar başlarsınBebegim cok huysuz resmen dogru duzgun birsey yiyememe ragmen kilo veremuyorm.dogum yapali 50 gun oldu 4 kilo oglum dogdu 7 kilo bile vermemisim
bende oyle dusunuyorum canim yemeden kisamiyorum spor yapayim diyorum ama gribim biraz gecsinde leslie ye devamBügün spor yaptım 40 dk yememi kıskanıyorsam barii spor yapayım dedim
Evet bir sessiz buralar bende yürüyüş yapayım dedim havalar çok bozdu bende evde jilliana sardım
Zaten diş çıkarırken bebeklere bizde perişan oluyoruz kuzucuk hemen çıkarır inşallahKuzum diş çıkarıyor yine sanırım acayip huysız ondan gelemedim kaç gündür ama sağlıklı beslenmeye devam dün misafirim vardı ufak bi kaçamak dışında ucuz atlattım
Bazen kilo vermek duruyor tabii bizim için daha zor sürekli bebekle uğraş psikolojik olarak kişisel zamanımız kalmıyor bir babalar baksa bebeklere anlarlar biziGunaydin hanimlar
Ya canim cok sikn son iki haftadir iki gram gitmiyo resmen kilo vermem durdu ne yapicam.
Beslenmeme dikkat ediyorum ama malesef spor yapamiyorm bebekten dolayi. Esime dedim ki gece gidim kendisi isten geldikten sonra, ama beyimiz istemiyo neden cunku yemegini cayini veren olmicak. Off canim cok skkn
Bazen kilo vermek duruyor tabii bizim için daha zor sürekli bebekle uğraş psikolojik olarak kişisel zamanımız kalmıyor bir babalar baksa bebeklere anlarlar bizi
Benimde öyle sen diyince fark ettim 6 Aydan sonra süttün içeriğine değişiyor ve bebeğin bütün ihtiyacını karsılamamaya başlıyor felan acaba onun ila mı alakası varAslinda farkettim ki, kizim ek gidaya gectigindzn beri kilo veremiyorum acaba bi alakasi var mi?
Benimde öyle sen diyince fark ettim 6 Aydan sonra süttün içeriğine değişiyor ve bebeğin bütün ihtiyacını karsılamamaya başlıyor felan acaba onun ila mı alakası var
Bence var yaa ilk altı ay çok rahat giriyordu bu şekilde beslenince şimdi durdu sporabaşladım bende en azından toparlanırım şimdi gidebildiği kadar gitsinne yapalım emmeyi bırakınca sıkı diyet yaparız.Dun'den beri nette arastiriyorum ama pek net bi bilgi bulamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?