Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ara

Bi avuc fistik ve badem karisik

Ogle
Patlican ve 4 kofte
1 lavas ekmegi ve ayra

Ara
10 badem

Aksam
Bi tabak manti

Bebegim cok huysuz resmen dogru duzgun birsey yiyememe ragmen kilo veremuyorm.dogum yapali 50 gun oldu 4 kilo oglum dogdu 7 kilo bile vermemisim

Bebegim cok huysuz resmen dogru duzgun birsey yiyememe ragmen kilo veremuyorm.dogum yapali 50 gun oldu 4 kilo oglum dogdu 7 kilo bile vermemisim
Bence şimdi kiloyu düşünmemelisin bir üç ayın geçsin aende bebekte birbirinize alışın sonra düenini kurar başlarsın

Kızlar yaa yediklerime dikkat ediyorum ama tık gitmiyor zaten bir gün az yesem süper gün süt azalıyor bazen sıyırıyorum galiba herşeyi yiyeyim diyorum

İyi akşamlar kızlar kaç gündür gelemedim ne güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim tartım doğru Kızlar spor salonunda da aynı çıktı çünkü tamamen vücut yapısı ile ilgili daha öncede bahsetmişimdir belki bende 85 75 gibi duruuo mesela şu an jean de 30 keten yada kumaşta 42 kalıba göre 44 giyiyorum Doğum günümüzde giydiğim etek 42 bedendi bluz L bedendi mesela bide sporun da etkisi var kesinlikle sıkılılaşıyorum hissediyorum
Kimse olduğu halden memnun değil ben hiç bir zaman çıtı pıtı minyon olamadım farkettiyseniz el bileklerin bile kalındır aileden gelen iri bir yapım var kiloyu göstermemem ondan yani hayatımda sadece okul yıllarında 65 tim onda da hastalıklı gibi görünüyodum ay çok konuştum menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb 1 yumurta ve 1 kaşık lorla yapılmış Dereotlu omlet
Ara 5 yer fıstığı
Öğle et haşlama 2 kaşık pilav yoğurt salata
Ara 1 mandalina
Akşam susuz etli bamya karnabahar haşlama salata
Spor bugün geç öğle arası 45 dakika bifit hemde akşam 1 saat zumba yaptım mens dönemi başlamak üzere canım acayip tatlı istiyor şu elma kürünü yaptım onu içiyorum şimdi listeyi yapacaktım net aşırı yavaş bi türlü yapamadım yarın paylaşabilirsiniz sanırım

Kuzum diş çıkarıyor yine sanırım acayip huysız ondan gelemedim kaç gündür ama sağlıklı beslenmeye devam dün misafirim vardı ufak bi kaçamak dışında ucuz atlattım

Kuzum diş çıkarıyor yine sanırım acayip huysız ondan gelemedim kaç gündür ama sağlıklı beslenmeye devam dün misafirim vardı ufak bi kaçamak dışında ucuz atlattım
Zaten diş çıkarırken bebeklere bizde perişan oluyoruz kuzucuk hemen çıkarır inşallah

Gunaydin hanimlar
Ya canim cok sikn son iki haftadir iki gram gitmiyo resmen kilo vermem durdu ne yapicam.
Beslenmeme dikkat ediyorum ama malesef spor yapamiyorm bebekten dolayi. Esime dedim ki gece gidim kendisi isten geldikten sonra, ama beyimiz istemiyo neden cunku yemegini cayini veren olmicak. Off canim cok skkn

Bazen kilo vermek duruyor tabii bizim için daha zor sürekli bebekle uğraş psikolojik olarak kişisel zamanımız kalmıyor bir babalar baksa bebeklere anlarlar bizi

Selam kizlar
Kahvalti
1 yumurta lorlu yaz yagd pisti
Yarim kk peynir
2 dilim ekmek
6 zaytin
Azicik cikolata

Bazen kilo vermek duruyor tabii bizim için daha zor sürekli bebekle uğraş psikolojik olarak kişisel zamanımız kalmıyor bir babalar baksa bebeklere anlarlar bizi

Aslinda farkettim ki, kizim ek gidaya gectigindzn beri kilo veremiyorum acaba bi alakasi var mi?

Aslinda farkettim ki, kizim ek gidaya gectigindzn beri kilo veremiyorum acaba bi alakasi var mi?
Benimde öyle sen diyince fark ettim 6 Aydan sonra süttün içeriğine değişiyor ve bebeğin bütün ihtiyacını karsılamamaya başlıyor felan acaba onun ila mı alakası var

Benimde öyle sen diyince fark ettim 6 Aydan sonra süttün içeriğine değişiyor ve bebeğin bütün ihtiyacını karsılamamaya başlıyor felan acaba onun ila mı alakası var

Dun'den beri nette arastiriyorum ama pek net bi bilgi bulamadim :)

Dun'den beri nette arastiriyorum ama pek net bi bilgi bulamadim :)
Bence var yaa ilk altı ay çok rahat giriyordu bu şekilde beslenince şimdi durdu sporabaşladım bende en azından toparlanırım şimdi gidebildiği kadar gitsinne yapalım emmeyi bırakınca sıkı diyet yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…