Merhaba ben de size katılmak istiyorum yaş 27 boy 163 kilo 72 hedefim 57 cumartesi başladım
Hoşgeldin canım bebeğin kaç aylık emziriyormusunMerhaba ben de size katılmak istiyorum yaş 27 boy 163 kilo 72 hedefim 57 cumartesi başladım
hoşbuldum cnm:) emziriyorum 25 günlükAramiza hosgeldin :)
Bebegin kac aylik ? Emziriyor musun
Hoşbuldum cnm:) 25 günlük emziriyorumHoşgeldin canım bebeğin kaç aylık emziriyormusun
Çok küçük daha canım bebeğin daha Doğum ödemlerin duruyordur senin deşiğin gibi asitli içecekleri hamur işi ve kızartlanaları kesmen faydalı olacaktır bebeğin biraz daha büyüdüğünde listeye eklerim seni 3 aylık olunca falan tabibi sohbetlerimize beklerizHoşbuldum cnm:) 25 günlük emziriyorum
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilessin bebisinGünaydın bu arada hayırlı cumalar Kızlar kuzum hastalandı dün hastaneydik antibiyotiğe başladık uykusuz geceler bayağı yoruldum kilo bildirimi yarın yapma hakkımı kullanmak istiyorum çünkü regl gece başladı +1 kilo gösteriyo
Çok geçmiş olsun soğuk mu almış havalar birden soğudu tam hastalık havasıGünaydın bu arada hayırlı cumalar Kızlar kuzum hastalandı dün hastaneydik antibiyotiğe başladık uykusuz geceler bayağı yoruldum kilo bildirimi yarın yapma hakkımı kullanmak istiyorum çünkü regl gece başladı +1 kilo gösteriyo
Sağol canım evet bizim merkezi sistem ısıtma ev açmamışlardı o ara kaptı sanırımÇok geçmiş olsun soğuk mu almış havalar birden soğudu tam hastalık havası
Çok geçmiş olsunGünaydın bu arada hayırlı cumalar Kızlar kuzum hastalandı dün hastaneydik antibiyotiğe başladık uykusuz geceler bayağı yoruldum kilo bildirimi yarın yapma hakkımı kullanmak istiyorum çünkü regl gece başladı +1 kilo gösteriyo
Serin olur ev o zaman bütün bina yanmayıncaSağol canım evet bizim merkezi sistem ısıtma ev açmamışlardı o ara kaptı sanırım
Şimdi yakıyorlar ama olan oldu hastalık kuluçka dönemine girdimi mutlaka oluyorlar o arada ev serin olunca kapmış kuzum şimdi uyudu düşün dinleneyim biraz bendeSerin olur ev o zaman bütün bina yanmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?