Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar cuma tartildim ama firsatim olmadi en son kilomu hatirlamiyorum ama bu hafta 72.3 iki ileri bir geri gidip duruyorum yaza kadar 10 kilo versem super olur

Günaydın kızlar burda hava güneşli dışarı çıkarız belki
Dün akşam menüm
Bir kase cacık salata iki çatal makarna bir avuç leblebi birde bir tane nar

Kızlar birşey sorayım
Kızım 9 aydır ilk defa farklı huysuz soguk almıştı ilaç felan kullandık şimdi öksürük balgam kaldı burnu akıyor felan birde üstten dördüncü diş çıkıyor. Böyle iki dakika durmuyor sürekli huysuz gergin ağlıyor uymuyor kendini yerlere atıyor resmen dün gündüz yarım saat uyumadı sizce neden olabilir

Geçmiş olsun hem diş hem hastalık fena hırpalanmış yavrucak

Bu grup disa kapalu bi grup 3_5 kisi konusuyor yeni gelenler yok sayiliyor bi allahin kulu cevap vermiyor sizin olsun madem grubunuz

Bu grup disa kapalu bi grup 3_5 kisi konusuyor yeni gelenler yok sayiliyor bi allahin kulu cevap vermiyor sizin olsun madem grubunuz
Emziren bütün annelere açık bir grup bebeğin 3 ayıbını doldursun tek kuralımız bu sen bu süreçte hamur işi şekerli şeyler yememey çalış pentagram42 yöneticimiz haftasonuna denk geldiği için görmemiştir yoksa kesinlikle c çap yazardı

Geçmiş olsun hem diş hem hastalık fena hırpalanmış yavrucak
Kendimi çaresiz hissediyorum resmen hiç bir şekilde mutlu edemiyorum durmuyor h o bir ağlama modundayız inşallah geçer sıcak banyo yaptırdım inşallah iyi gelir

Gunaydin kizlar cuma tartildim ama firsatim olmadi en son kilomu hatirlamiyorum ama bu hafta 72.3 iki ileri bir geri gidip duruyorum yaza kadar 10 kilo versem super olur
Canım kilolarımız nerdeyse aynı boy kaç senin bende 10 kilo versem süper olacak 163 benim

Canim disa kapali bir grup degil yanlis anlamissin pek aktif bir grup degil bu aralar cok az kilo veriyoruz hatta vermiyoruz bu ara o yuzden boyle yazan kimse yok

Herşey olabilir canım yeni bi dişin hazırlığı olabilir kabızlık varsa ondan olabilir bazen büyüme atağı diyorlar ondan olabilir bizde geçen hafta öyleydik gündüz 1 saat zor uyuyordu

Teşekkürle canım cevap için gerçekten görmemiştim

Yanlış anlamışsın grubumuz bebeği 3 Aydan büyük olan herkese açık gerçekten görmemişim mesajı hafta sonları bi yoğunluk oluyo evde bende çok aktif olamıyorum ve cuma günü belirtmiştim zaten listeyi en kısa sürede yapacağımı yinde kendi kararın tabiki sağlıkla verirsin inşallah kilolarını

Kahve yerine rezene yada ısırgan otu çayı için. Bir yandan süt yapar. Ufak kaçamak çikolata yerine hurma yeyin hem tatlı hem süt yapıyor:)
Benimde zaafım kahve ve aslında süt tozu ve şeker kullanmayınca çok kalorili değil sanırım şade içmeye alışmak lazım

Kizlar size bisey danismak istiyorum. Ben ne zaman yemek saatim biraz gecikse hemen basim donuyor. Daha once hic boyle olmuyodu acaba emzirmedzn dolayi mi?

Benimde boyum 163 canim keske verebilsek
Aynıyız yani :))) benim genelde göbek popo ve bacaklarda kilom

Herşey olabilir canım yeni bi dişin hazırlığı olabilir kabızlık varsa ondan olabilir bazen büyüme atağı diyorlar ondan olabilir bizde geçen hafta öyleydik gündüz 1 saat zor uyuyordu
büyüme atağını unuttum oda olabilir

Nasıl oldu bebiş sakinleşti mi

Sinir hastası çıktı benim Güler yüzlü kızım gitti yerine asabiyet hastası geldi sanki kızımın ruhunu ele geçirmiş pek değişen birşey yok canım

C
Kizlar size bisey danismak istiyorum. Ben ne zaman yemek saatim biraz gecikse hemen basim donuyor. Daha once hic boyle olmuyodu acaba emzirmedzn dolayi mi?
olabilir tanrılı araları uzunsa hele benim midem kazınıyor sanki çok aç kaldığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…