Geçmiş olsun hem diş hem hastalık fena hırpalanmış yavrucakKızlar birşey sorayım
Kızım 9 aydır ilk defa farklı huysuz soguk almıştı ilaç felan kullandık şimdi öksürük balgam kaldı burnu akıyor felan birde üstten dördüncü diş çıkıyor. Böyle iki dakika durmuyor sürekli huysuz gergin ağlıyor uymuyor kendini yerlere atıyor resmen dün gündüz yarım saat uyumadı sizce neden olabilir
Emziren bütün annelere açık bir grup bebeğin 3 ayıbını doldursun tek kuralımız bu sen bu süreçte hamur işi şekerli şeyler yememey çalışBu grup disa kapalu bi grup 3_5 kisi konusuyor yeni gelenler yok sayiliyor bi allahin kulu cevap vermiyor sizin olsun madem grubunuz
Kendimi çaresiz hissediyorum resmen hiç bir şekilde mutlu edemiyorum durmuyor h o bir ağlama modundayız inşallah geçer sıcak banyo yaptırdım inşallah iyi gelirGeçmiş olsun hem diş hem hastalık fena hırpalanmış yavrucak
Canım kilolarımız nerdeyse aynı boy kaç senin bende 10 kilo versem süper olacak 163 benimGunaydin kizlar cuma tartildim ama firsatim olmadi en son kilomu hatirlamiyorum ama bu hafta 72.3 iki ileri bir geri gidip duruyorum yaza kadar 10 kilo versem super olur
Teşekkürler haklısın aslında beyin eğitmek lazımKahve yerine rezene yada ısırgan otu çayı için. Bir yandan süt yapar. Ufak kaçamak çikolata yerine hurma yeyin hem tatlı hem süt yapıyor:)
Benimde boyum 163 canim keske verebilsekCanım kilolarımız nerdeyse aynı boy kaç senin bende 10 kilo versem süper olacak 163 benim
Canim disa kapali bir grup degil yanlis anlamissin pek aktif bir grup degil bu aralar cok az kilo veriyoruz hatta vermiyoruz bu ara o yuzden boyle yazan kimse yokKizlar selam bugün tartildim ben162 cm 78.5 kilo çıktım. 3 aylik bebisim var emziriyorum sut olsun diye hep sagliksiz seyler yedim malesef nerdeyse dogum kiloma yaklastim ( 62 ile hamile kalip 81 ile doguma girdim) yaza kadar en azindan 15 kilo vermek istiyorum zaten cok yemekle sut opmuuor anladim dogru seyler yemek lazimyarindan itibaren bende aranuzdayim birbirimize destek olalimbu is bu yaza biter
Herşey olabilir canım yeni bi dişin hazırlığı olabilir kabızlık varsa ondan olabilir bazen büyüme atağı diyorlar ondan olabilir bizde geçen hafta öyleydik gündüz 1 saat zor uyuyorduKızlar birşey sorayım
Kızım 9 aydır ilk defa farklı huysuz soguk almıştı ilaç felan kullandık şimdi öksürük balgam kaldı burnu akıyor felan birde üstten dördüncü diş çıkıyor. Böyle iki dakika durmuyor sürekli huysuz gergin ağlıyor uymuyor kendini yerlere atıyor resmen dün gündüz yarım saat uyumadı sizce neden olabilir
Teşekkürle canım cevap için gerçekten görmemiştimEmziren bütün annelere açık bir grup bebeğin 3 ayıbını doldursun tek kuralımız bu sen bu süreçte hamur işi şekerli şeyler yememey çalışpentagram42 yöneticimiz haftasonuna denk geldiği için görmemiştir yoksa kesinlikle c çap yazardı
Yanlış anlamışsın grubumuz bebeği 3 Aydan büyük olan herkese açık gerçekten görmemişim mesajı hafta sonları bi yoğunluk oluyo evde bende çok aktif olamıyorum ve cuma günü belirtmiştim zaten listeyi en kısa sürede yapacağımı yinde kendi kararın tabiki sağlıkla verirsin inşallah kilolarınıBu grup disa kapalu bi grup 3_5 kisi konusuyor yeni gelenler yok sayiliyor bi allahin kulu cevap vermiyor sizin olsun madem grubunuz
Benimde zaafım kahve ve aslında süt tozu ve şeker kullanmayınca çok kalorili değil sanırım şade içmeye alışmak lazımKahve yerine rezene yada ısırgan otu çayı için. Bir yandan süt yapar. Ufak kaçamak çikolata yerine hurma yeyin hem tatlı hem süt yapıyor:)
Nasıl oldu bebiş sakinleşti miKendimi çaresiz hissediyorum resmen hiç bir şekilde mutlu edemiyorum durmuyor h o bir ağlama modundayız inşallah geçer sıcak banyo yaptırdım inşallah iyi gelir
Aynıyız yani :))) benim genelde göbek popo ve bacaklarda kilomBenimde boyum 163 canim keske verebilsek
büyüme atağını unuttum oda olabilirHerşey olabilir canım yeni bi dişin hazırlığı olabilir kabızlık varsa ondan olabilir bazen büyüme atağı diyorlar ondan olabilir bizde geçen hafta öyleydik gündüz 1 saat zor uyuyordu
Nasıl oldu bebiş sakinleşti mi
olabilir tanrılı araları uzunsa hele benim midem kazınıyor sanki çok aç kaldığımdaKizlar size bisey danismak istiyorum. Ben ne zaman yemek saatim biraz gecikse hemen basim donuyor. Daha once hic boyle olmuyodu acaba emzirmedzn dolayi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?