- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Hoşgeldin tamda olman gereken terdesin bozma moralini yaza kadar 10 kg hedef koyduk ve vereceğiz inşallah tabi bebeği ek gıdaya geçmemiş annelerimiz hedefi bu kadar yüksek tutmasın ilk aylarda daha az vermelisiniz daha önce listedeydin sanırım ama ilk sayfadaki bilgileri tekrar paylaşmanda fayda varMrb kızlar bende aranıza yeniden katılmak istiyorum ne yapmam lazım ćok kilo aldım morality çok bozuk
Teşekkür ederim yakın ilginden dolayı çok sevindim uzun zamandır tartılmıyordum korkuyorum resmen yarın tartılıp bilgilerimi girerim bebeğim 7 aylık olcak inş 10 kilo verebilirimHoşgeldin tamda olman gereken terdesin bozma moralini yaza kadar 10 kg hedef koyduk ve vereceğiz inşallah tabi bebeği ek gıdaya geçmemiş annelerimiz hedefi bu kadar yüksek tutmasın ilk aylarda daha az vermelisiniz daha önce listedeydin sanırım ama ilk sayfadaki bilgileri tekrar paylaşmanda fayda var
Senin Bebiş nasıl oldu canımGünaydın kızlar
Sabah
1 yk menemen 3 zeytin 1 yok lor 2 dilim ekmek yeşillik
Ara
3 kalık menemen 1 d ekmek
Akşam
1 kase ıspanak çorbası 6 kaşık mantı salata
Akşam az kaçamak yaptım
Ah şu yavrular bir an evvvel iyileşseler keşkeSelam kızlar benım de oğlum gece hiç uyumadı çok mızmız kahvaltını daha yeni yapabildim ateşlendi gece inş çabucak düzelir tüm bebişler
Kızlar 21 gün şeker orucu yapalım mı daha doğrusu ben bugun başladım yapmak isteyen olursa daha motive olurız
Günlük 2 porsiyon meyve var hazır paketli ürünler yok pirinç makarna falan yok benım de çekindiğim konu 2 dilim ekmek varmis bana göre az ekmek sayısı ama en azından tatlı şeker Gazlı içecek abur cubur yani paketli ürünleri bile çıkarsak baya faydası olur gibiAh şu yavrular bir an evvvel iyileşseler keşke
Sizede geçmiş olsun
Ben şeker orucunu araştırdım da ben yapamam gibi ya korktum o yüzden bakliyat da yasak sanki arada hurma filan da yiyorum meyve yasak mı bilmiyorum ama muz çok severim detayları anlatanilirmisin
Bende katılıyorumGünlük 2 porsiyon meyve var hazır paketli ürünler yok pirinç makarna falan yok benım de çekindiğim konu 2 dilim ekmek varmis bana göre az ekmek sayısı ama en azından tatlı şeker Gazlı içecek abur cubur yani paketli ürünleri bile çıkarsak baya faydası olur gibi
Hastalığı geçirdi ama huy değiştirdi bana yapışan bir bebek haline geldi anlamadım neden.babaannesi bizde geldiler acaba kendini güvende mi hissetmiyor anlamadımSenin Bebiş nasıl oldu canım
Senin Bebiş nasıl oldu canım
Arada olur öyle kaçamaklar sporla kapatırsın sen arayıBu arada akşam yemekleri yendiği ben öğle dışardaydım müdürümüz yemek ısmarladı geri çevirsem çok ayıp olacaktı önümüzden akşamı hafif tutum sadece bulgurlu ıspanak Yedim bide salata
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam ve yeşillikle sandivich
Ara şade kahve 1 hurma 1 kuru kayısı
Öğleyi söylemiyorum
Tabiki bugünde spor var ilk fırsatta yapıcam kızım erken uyursa listeyi yapıp yulaf lapası yiyip niyetlenecem inşallah
Hoşgeldin geçmiş olsun ayrıca. Verirsin inşallah istemek başarmanın yarısı :) kolay gelsin şimdidenMrb kızlar
yaş 36
Boy 1.52
Kilo 78.1
Hedef kilo 68
2.hedef kilo 60
tam 4 kilo almışım
Yediklerimi yazmaya utanıyorum resmen sűtűmű ćok azaldı bebeğim hasta sűrekli emmek istiyor bebeğim 7 aylık olcak
Bence bu hafta listeyle uğraşma grup olarak yeni toparlanıyoruz zaten. Cumadan sonra yeni bildirimlerle yaparsın daha rahat görürüz önümüzü. Hem bebeğin de toparlanmış olurSelamlar kızlar çok kötü bi gece geçirdim kızım uyumadı ağladı niyetlenemedim listeyi de yapamadım valla çok mahçubum ama İnan’ın tam bilgisayarı açıyorum uyanıyor kızım dünkü menüm
Sahur yulaf lapası (1 su bardağı süt+3 yemek kaşığı yulaf +2 tk kakao ve 1 tk bal üzerine yarım muz
İftar 1 hurma ve su ile açıldı
Yarım saat sonra 1 kepçe şehriye çorba 2 minik biber dolma içi Bulgurlu 2 parça tavuk salata
Ara şade kahve 1 hurma 1 kayısı
Spor yine 3 mil Leslie +alt karın egzersizleri yapıldı ilk defa yaptım biraz zorladı o yüzden 3 set olanları 2,4 set olanları 3 set yaptım hergün yapmayı düşünüyorum düzenli yapılırsa bence faydası olacak gibi
Spordan sonra da 1 bardak kafir çeyrek muz yedim
Yapmışsın bile yeni gördüm :) eline sağlıkiyi geceler kızlar liste tamamdır her koşulda grubumuzu bırakmayan arkadaşlarıms bir kes daha teşekkür ediyorum yeni gelen arkadaşlardan bilgileri eksik olanlar yazarsa seviniim ayrıca lütfen bildirim yapmaya ve menü paylaşmaya özen gösterelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?