Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kızlar bende aranıza yeniden katılmak istiyorum ne yapmam lazım ćok kilo aldım morality çok bozuk
Hoşgeldin tamda olman gereken terdesin bozma moralini yaza kadar 10 kg hedef koyduk ve vereceğiz inşallah tabi bebeği ek gıdaya geçmemiş annelerimiz hedefi bu kadar yüksek tutmasın ilk aylarda daha az vermelisiniz daha önce listedeydin sanırım ama ilk sayfadaki bilgileri tekrar paylaşmanda fayda var

Teşekkür ederim yakın ilginden dolayı çok sevindim uzun zamandır tartılmıyordum korkuyorum resmen yarın tartılıp bilgilerimi girerim bebeğim 7 aylık olcak inş 10 kilo verebilirim

Günaydın kızlar
Sabah
1 yk menemen 3 zeytin 1 yok lor 2 dilim ekmek yeşillik
Ara
3 kalık menemen 1 d ekmek
Akşam
1 kase ıspanak çorbası 6 kaşık mantı salata
Akşam az kaçamak yaptım

Selamlar kızlar çok kötü bi gece geçirdim kızım uyumadı ağladı niyetlenemedim listeyi de yapamadım valla çok mahçubum ama İnan’ın tam bilgisayarı açıyorum uyanıyor kızım dünkü menüm
Sahur yulaf lapası (1 su bardağı süt+3 yemek kaşığı yulaf +2 tk kakao ve 1 tk bal üzerine yarım muz
İftar 1 hurma ve su ile açıldı
Yarım saat sonra 1 kepçe şehriye çorba 2 minik biber dolma içi Bulgurlu 2 parça tavuk salata
Ara şade kahve 1 hurma 1 kayısı
Spor yine 3 mil Leslie +alt karın egzersizleri yapıldı ilk defa yaptım biraz zorladı o yüzden 3 set olanları 2,4 set olanları 3 set yaptım hergün yapmayı düşünüyorum düzenli yapılırsa bence faydası olacak gibi
Spordan sonra da 1 bardak kafir çeyrek muz yedim

Selam kızlar benım de oğlum gece hiç uyumadı çok mızmız kahvaltını daha yeni yapabildim ateşlendi gece inş çabucak düzelir tüm bebişler
Kızlar 21 gün şeker orucu yapalım mı daha doğrusu ben bugun başladım yapmak isteyen olursa daha motive olurız

Ah şu yavrular bir an evvvel iyileşseler keşke
Sizede geçmiş olsun
Ben şeker orucunu araştırdım da ben yapamam gibi ya korktum o yüzden bakliyat da yasak sanki arada hurma filan da yiyorum meyve yasak mı bilmiyorum ama muz çok severim detayları anlatanilirmisin

Bu arada akşam yemekleri yendiği ben öğle dışardaydım müdürümüz yemek ısmarladı geri çevirsem çok ayıp olacaktı önümüzden akşamı hafif tutum sadece bulgurlu ıspanak Yedim bide salata
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam ve yeşillikle sandivich
Ara şade kahve 1 hurma 1 kuru kayısı
Öğleyi söylemiyorum
Tabiki bugünde spor var ilk fırsatta yapıcam kızım erken uyursa listeyi yapıp yulaf lapası yiyip niyetlenecem inşallah

Mrb kızlar
yaş 36
Boy 1.52
Kilo 78.1
Hedef kilo 68
2.hedef kilo 60
tam 4 kilo almışım
Yediklerimi yazmaya utanıyorum resmen sűtűmű ćok azaldı bebeğim hasta sűrekli emmek istiyor bebeğim 7 aylık olcak

Günlük 2 porsiyon meyve var hazır paketli ürünler yok pirinç makarna falan yok benım de çekindiğim konu 2 dilim ekmek varmis bana göre az ekmek sayısı ama en azından tatlı şeker Gazlı içecek abur cubur yani paketli ürünleri bile çıkarsak baya faydası olur gibi

Senin Bebiş nasıl oldu canım
Arada olur öyle kaçamaklar sporla kapatırsın sen arayı

Mrb kızlar
yaş 36
Boy 1.52
Kilo 78.1
Hedef kilo 68
2.hedef kilo 60
tam 4 kilo almışım
Yediklerimi yazmaya utanıyorum resmen sűtűmű ćok azaldı bebeğim hasta sűrekli emmek istiyor bebeğim 7 aylık olcak
Hoşgeldin geçmiş olsun ayrıca. Verirsin inşallah istemek başarmanın yarısı :) kolay gelsin şimdiden

İyi geceler sabah sütle yulaf ezmesi 1 haşlanmış yumurta akşam börülceli bulgur pilavı kerevizli yoğurt salata yarım bardak sıcak çikolata

iyi geceler kızlar liste tamamdır her koşulda grubumuzu bırakmayan arkadaşlarıms bir kes daha teşekkür ediyorum yeni gelen arkadaşlardan bilgileri eksik olanlar yazarsa seviniim ayrıca lütfen bildirim yapmaya ve menü paylaşmaya özen gösterelim

Bence bu hafta listeyle uğraşma grup olarak yeni toparlanıyoruz zaten. Cumadan sonra yeni bildirimlerle yaparsın daha rahat görürüz önümüzü. Hem bebeğin de toparlanmış olur

Yapmışsın bile yeni gördüm :) eline sağlık

Merhaba hanımlar malesef dun şeker orucuna başlamamış gibi canım o kadar tatlı istedi ki ve malesef yedim ama bu sabah annemdeki kahvaltıda reçel elim uzandı ama geri çektim ve yemedim uygun tam istikrarlıyım

Merhabalar hanımlar bende yeni gördüm grubu bende emziren anneyim 6.5 aylık bir oğlum var bende emzirirken kilo alanlardanim maalesef gruba bende katilmak istiyorum inşallah
Yaş. 27 boy.1.64 kilo.81 bugün 7 günüm benim de ayin 4 ünde 85.600 yle başladım bugün sabah 81 geldim grubu görünce tartilayim dedim neler yapıo sunuz yada benim ne yapmam gerekiyor sizinle hareket etmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…