Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay sayfayı bu kadar faal görünce süper çok mutlu oldum inşallah böyle devam eder bizim hastalıktan ancak bakayım dedim

2018 in il kaçamağını yapmış bulunuyorum akşam yemeğinde ama telafi edicem yarın protein ağırlıklı beslenip
Menüm sabah 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta lor peynir 1 inçe dilim ananas
Ara 1 kuru kayısı 1 ceviz
Öğle kurumda hamburger verdı ekmeksiz sadece köftesini Yedim 2 kaşık makarna ile +ayran
Ara ikisi bir arada kahve
Akşam kızımın ısrarı ile kaç zamandır istiyordu pizza yaptım 2 dilim yedim ama başka bişey yemedim
Sporu bugün artırıcam
Akşam arkadaşımın Doğum günü için dışarda olacaz pastano no no

İkindi ara
2 küçük mandalina
1kk peynit
2 dilim ekmek tost yaptım

Akşam
6 kaşık kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
5 ymk kaşığı bulgur pilavı

Son arada 1 bardak sütlü kahve içer günü kapatırım

Sabah
5 zeytin 1 dilim peynir 1 simit 1 tk bal tereyağ domates salatalık

Öğlen bir kase yayla çorbası
Ara 3 ceviz
Akşam
Fırında 5 köfte patates bir kase cacık 3 kaşık bulgur
Akşam ara bir avuç leblebi bir parmak maraş
Sucuğu

Sabah 2 haşlanmış yumurta 8 zeytin
Çocuklardan azıcık patatesli yumurta kalmıştı onu yedim ziyan mı olsun :)
Öğlen 1 kase yoğurtlu gevrek 1 kupa latte 3 kaşık taze fasulye
Akşam fırında tavuk turşu ayran çayy

Evet Kızlar dışarda şade kahvemi içtim pasta yemedim Zafer benim hayır demeyi öğrenicem bu mideyi küçültecem geç geldiğim için listeye bakamadım zaten eksik bildirimlerde var sanırım en kısa sürede yapıcam

Günaydınlar keyiflisi haftasonları kaçamazs bir cumartesi diliyorum herkese kahvaltım biraz gecikti saat 11:00 gibi oldu kızım sabah 5 e kadar uyumadı diş bi çıksaydı hayırlısı ile o şimdi uyumuşken ben temizliğe girişicem

Nedir bu dişler biri bitiyor biri başlıyor Yazık kuzucuklara yaaa kolay gelsin sanada canım

Günaydın herkese geç kahvaltı yaptık1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 3 dilim helim 3 zeytin iki dilim ekmek

Temizliğe dalınca öğle yemeği kaynadı zaten geç yapmıştım kahvaltıyı akşama ne pişirsem derdi başladı evdekilere ayrı kendime ayrı yapıcam bu gidişle

Kizlar selam bugün tartildim ben162 cm 78.5 kilo çıktım. 3 aylik bebisim var emziriyorum sut olsun diye hep sagliksiz seyler yedim malesef nerdeyse dogum kiloma yaklastim ( 62 ile hamile kalip 81 ile doguma girdim) yaza kadar en azindan 15 kilo vermek istiyorum zaten cok yemekle sut opmuuor anladim dogru seyler yemek lazimyarindan itibaren bende aranuzdayim birbirimize destek olalimbu is bu yaza biter

Merhaba kızlar
Lütfen ikisi bir arada latte gibi kahveler içmeyin. İnanılmaz boş kalorı.
Turşu tuz bombası.
Kilo vermede en büyük olay 1-ikramları geri çevirmek2-ziyan olmasın diye yediklerimizi yemeyip çöpe atmak :)
Kusura bakmayın daldım ama dayanamadım

O kahvelerden gunde 3-4 tane iciyorum :/ sekersiz hali 70 kalori carpi 3 diyelim eder 210 kalori :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…