- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Kiloların dağılımını birazda genetik etkiliyor bence yani annelerimiz nasılsa bizede geçiyor spor bu faktörü törpülüyor. Bu kısa günlerde borçlarını ödemen çok iyi Allah kabul etsinDışardaydık Kızlar yemekte abartmadan protein ve salata yaptım çok az lavaş ile yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yulaf lapası yapıcam sahura kendime bu arada Leslie 3 mil yaptım dışarı çıkmadan önce yatmadan da nette alt karın egzersizleri buldum onları bi demiyim diyorum benimde en büyük problemim alt karın kilolarım tüm vücuda dağılmış vaziyette ama beni en çöm rahatsız eden karnım
C
olabilir tanrılı araları uzunsa hele benim midem kazınıyor sanki çok aç kaldığımda
O olabilir simdi emzirirken bütün vitamini alıyor bebekler emzirmeyi birakacaksında bir sene sonra ancak yerine gelir değerler felanAslinda aralarda 4 saat cok uzun degil. Hamilelikte ben seker vardi acaba ondan mi kaynakli. Yarin ac karnima bir olcucem
Bende de gebelik şekeri çıkmıştı. Dikkat etmezsen ilerde şeker hastası olman kaçınılmaz demişti doktor. Sen de ihmal etme canım şeker hastasına yakın beslen ki kontrol altında kalsın.benim de acıkınca başım dönüyor halaAslinda aralarda 4 saat cok uzun degil. Hamilelikte ben seker vardi acaba ondan mi kaynakli. Yarin ac karnima bir olcucem
Tesekkur ederim tabiki katilmak isterim bugun itibari ile 3. Ayimizi bitirdik zatenYanlış anlamışsın grubumuz bebeği 3 Aydan büyük olan herkese açık gerçekten görmemişim mesajı hafta sonları bi yoğunluk oluyo evde bende çok aktif olamıyorum ve cuma günü belirtmiştim zaten listeyi en kısa sürede yapacağımı yinde kendi kararın tabiki sağlıkla verirsin inşallah kilolarını
Bende turk kahvesi iciyorum sekerli sma bugun artik sekersiz gunde 1 tane icicemdoktor icebilirsin demistiBenimde zaafım kahve ve aslında süt tozu ve şeker kullanmayınca çok kalorili değil sanırım şade içmeye alışmak lazım
GunaydinGünaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
Kizlar gunaydin dun aksam basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum misafirlige gittik ve orda esimin akrabasi vardi (dogumda ben 63 kilo ile hamile kaldim o halimide bilirler 81 kusur ile dogirdum )bebegimin bezini degistirmek icin koltuk kenarina egilirken dustum ve bu akraba bayan o kadar kisi icinde bana tır yanasirken devrildi dexibasimdan asagi kaynar sular dokuldu zaten zayiflamak istiyordum kesinlikle artik yolumdan donmiycem.
08.01.2017 boy 163 kilo 79.5 o kadina yaza o lafi yedirticem
Ne kadar çirkin bir laf bence çok ayıp etmiş yani böyle insanlardan uzak durmak gerek sen zayıflayarak ona en güzel cevabı vereceksinKizlar gunaydin dun aksam basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum misafirlige gittik ve orda esimin akrabasi vardi (dogumda ben 63 kilo ile hamile kaldim o halimide bilirler 81 kusur ile dogirdum )bebegimin bezini degistirmek icin koltuk kenarina egilirken dustum ve bu akraba bayan o kadar kisi icinde bana tır yanasirken devrildi dexibasimdan asagi kaynar sular dokuldu zaten zayiflamak istiyordum kesinlikle artik yolumdan donmiycem.
Ne lüzumsuz insanlar var şu hayatta. Bence de en güzel cevap güzelce zayıflamak olur ama yine de hakkı yok böyle konuşmaya tabi. Sıkma canınıKizlar gunaydin dun aksam basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum misafirlige gittik ve orda esimin akrabasi vardi (dogumda ben 63 kilo ile hamile kaldim o halimide bilirler 81 kusur ile dogirdum )bebegimin bezini degistirmek icin koltuk kenarina egilirken dustum ve bu akraba bayan o kadar kisi icinde bana tır yanasirken devrildi dexibasimdan asagi kaynar sular dokuldu zaten zayiflamak istiyordum kesinlikle artik yolumdan donmiycem.
Bugün inşallah yavrular uyursa yapıcam listeyi zevkle eklerim şu sana laf söyleyen insan müsveddesini de Allah’a havale ediyorum daha 3 aylık bebeğin vücudun yeni kendine geliyordur ne düşüncesiz insanlar var sanki o yollardan kendiler de geçmemiş gibiTesekkur ederim tabiki katilmak isterim bugun itibari ile 3. Ayimizi bitirdik zaten
Ya ne güzel darısı başımızaHedef kiloma yaklaştıkça motivasyonum düştü aman nasılsa veririm düşüncesi var. Geçen hafta tartılmadım. Bu hafta 59.1 son 1 kilo ama spor lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?