Elma kürü nasıldı hatırlatır mısın? :)1 haftada büyük bir kısmı gidiyor canım merak etme elma kürünü bi dene istersen bence faydası var
1 çubuk tarçın 1 adet kırmızı elma 8 bardak suyu tencereye koy biraz kaynat elmaları doğra kabuklarıyla gün boyu içebilirsinizElma kürü nasıldı hatırlatır mısın? :)
Sağolasın ben de deneyeyim tekrar1 çubuk tarçın 1 adet kırmızı elma 8 bardak suyu tencereye koy biraz kaynat elmaları doğra kabuklarıyla gün boyu içebilirsiniz
4 yaşında bir oğlum var leslie yaparken bacağıma yapışıyor "bırak ben seni tombul seviyorum yapma. Hadi gel araba oynayalım" diyor 45 dk leslie 3 mil yaptım
Ahahaha4 yaşında bir oğlum var leslie yaparken bacağıma yapışıyor "bırak ben seni tombul seviyorum yapma. Hadi gel araba oynayalım" diyor 
yapamıyorum tabi
Yaa hiç güleceğim yoktu4 yaşında bir oğlum var leslie yaparken bacağıma yapışıyor "bırak ben seni tombul seviyorum yapma. Hadi gel araba oynayalım" diyor 
yapamıyorum tabi
4 yaşındaki oğlumda benım yaptığım hareketleri yapıyor leslie yaparken o da yuruyo benle beraberYaa hiç güleceğim yoktubizimkine 5 yaşında anne sen niye sürekli spor yapıyorsun diyo daha ne kadar yapacaksın diyor bazen birlikte yapıyoruz zumbayı çok seviyor ama yoruluyor hemen
sağol canım benim allah razı olsun,40 gün ekmek ve hamur işi yeme bence. Onun dışında şekersiz komposto hoşaf bol iç suyu bol iç. Et yumurta güzel süt yapar. Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?