Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün bizde de diş krizi vardı aklımdaydı yazamadım. Bir de gruba girip de okunmamış 5 6 sayfa görmeyeli baya olmuştu. Mutlu oldum sabah sabah :)
Menü
Sabah 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin çok az peynir minicik helva :)
Öğlen mercimek çorbası 2 lahana sarması yoğurt
Akşam haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık pirinç pilavı yoğurt
Arada sütlü dibek kahvesi

Aç karnına 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 2 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek tam buğday
Domates salatalık dereotu

Sabah kahvalti
1 bardak limonlu ilik su
1 yumurta
1 kk yarisi beyaz py.
5 zeytin
1 bardak zencefil cayi
1 dilimim yarisi ekmek

4 yaşında bir oğlum var leslie yaparken bacağıma yapışıyor "bırak ben seni tombul seviyorum yapma. Hadi gel araba oynayalım" diyor 
yapamıyorum tabi
Ahahaha Allahim ya ben seni tombul seviyorum mus

4 yaşında bir oğlum var leslie yaparken bacağıma yapışıyor "bırak ben seni tombul seviyorum yapma. Hadi gel araba oynayalım" diyor 
yapamıyorum tabi
Yaa hiç güleceğim yoktu bizimkine 5 yaşında anne sen niye sürekli spor yapıyorsun diyo daha ne kadar yapacaksın diyor bazen birlikte yapıyoruz zumbayı çok seviyor ama yoruluyor hemen

Yaa hiç güleceğim yoktu bizimkine 5 yaşında anne sen niye sürekli spor yapıyorsun diyo daha ne kadar yapacaksın diyor bazen birlikte yapıyoruz zumbayı çok seviyor ama yoruluyor hemen
4 yaşındaki oğlumda benım yaptığım hareketleri yapıyor leslie yaparken o da yuruyo benle beraber

Kizlaaaar.. nasilsiniz. Gecen hafta bildirim yapmayi unutmusum. Pazar gunu tartilmistim,63.5kgydim..
Bu sabah cuma tartilmasini yaptim. 63.2 ciktim..
Hafta icersinde 62.7 de gormustum ama dikkat etmedim acikcasi..
pentagram42 merhaba canim guncellersen listeyi,bu sefer bildirim yaptim :)

Kizlar benim hedefim 62ydi ..62 lere dusunce sanirim rahat edicem ve cok bisey de kalmadi hatta onun rahatligi icindeym sanirim :/
Ama sporsuzluktan vucudum hic formda durmuyor... 68 kg yken bile cok daha guzeldimmm.. Spor cook onemli aah ah. Kizim hic biseye firsat vermiyor. Ama o aglamasin iyi olsun saglikli olsun. ..onemli de degil sarkiklarim falan :)

1. Ara
1 sade türk kahvesi
3 hurma
5 çiğ fındık

Öğle
8 ymk kaşığı zyağlı portakallı kereviz
5ymk kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

Bugunki menum

Sabah
1 dilim tb ekmegi
Krem peynir
2 yumurta
7 zeytin
1.5 sosis

Ogle
Bir tabak yogurt sehriye corbasi icinde tavukta var

sağol canım benim allah razı olsun,
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…