Hoşgelsin aramıza listeyi yani yaptım ama cuma eklerim inşallah hergün düzenli menü paylaşımı yaparsan yanlışlarını görmüş oluruzMerhabalar hanımlar bende yeni gördüm grubu bende emziren anneyim 6.5 aylık bir oğlum var bende emzirirken kilo alanlardanim maalesef gruba bende katilmak istiyorum inşallah
Yaş. 27 boy.1.64 kilo.81 bugün 7 günüm benim de ayin 4 ünde 85.600 yle başladım bugün sabah 81 geldim grubu görünce tartilayim dedim neler yapıo sunuz yada benim ne yapmam gerekiyor sizinle hareket etmek isterim
Tesekkur ederim allaha havale ettim cnmBugün inşallah yavrular uyursa yapıcam listeyi zevkle eklerim şu sana laf söyleyen insan müsveddesini de Allah’a havale ediyorum daha 3 aylık bebeğin vücudun yeni kendine geliyordur ne düşüncesiz insanlar var sanki o yollardan kendiler de geçmemiş gibi
Gecmis olsun bebiseSelamlar kızlar çok kötü bi gece geçirdim kızım uyumadı ağladı niyetlenemedim listeyi de yapamadım valla çok mahçubum ama İnan’ın tam bilgisayarı açıyorum uyanıyor kızım dünkü menüm
Sahur yulaf lapası (1 su bardağı süt+3 yemek kaşığı yulaf +2 tk kakao ve 1 tk bal üzerine yarım muz
İftar 1 hurma ve su ile açıldı
Yarım saat sonra 1 kepçe şehriye çorba 2 minik biber dolma içi Bulgurlu 2 parça tavuk salata
Ara şade kahve 1 hurma 1 kayısı
Spor yine 3 mil Leslie +alt karın egzersizleri yapıldı ilk defa yaptım biraz zorladı o yüzden 3 set olanları 2,4 set olanları 3 set yaptım hergün yapmayı düşünüyorum düzenli yapılırsa bence faydası olacak gibi
Spordan sonra da 1 bardak kafir çeyrek muz yedim
Tamam çok teşekkürler cumadan cumaya tartılma var değil mi grupta o zaman yarından itibren bende paylasimlara dahil olayımHoşgelsin aramıza listeyi yani yaptım ama cuma eklerim inşallah hergün düzenli menü paylaşımı yaparsan yanlışlarını görmüş oluruz
Aksam atıştırmalık olarakta rezene çayı ve cevizli pekmezli sucuk yedim çok az gece süt olsun ☺Hatta bugün dahil olayım sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir 4 siyah zeytin 4 tane top peynir 1 tatlı kaşığı tahin helvası avuç içi kadar yufka ekmek kepekli el açması ayriyeten tarçınlı elmalı suyum var onu içiyorum hergün 1 ltre ek olarak 2.5 litre daha şu içiyorum 2 çocuğum var kahvaltıya 10 11 gibi yapıyorum ancak öğlen acikmiyorum bugün 2 portakal 1 muz yedim akşam da 5 kıyma köfte küçük kase haşlanmış yağsız tuzsuz makarna marol ve havuç salatası yedim hergün düzenli olarak evin içinde 3 kilometre yürüyorum en az dans ediyorum ve sürekli ev işi çocuk yemek hep hareket halindeyim sporumda bunlar bugün de yapıldı hepsi
Gayet başarılı canım bilinçli bi anneain belli önemli olan sütü azaltmadan kilo vermek zaten Azmi’n daim olsun cıma kilo bildirimini yaparsın geçen hafta bu hafta şeklindeHatta bugün dahil olayım sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir 4 siyah zeytin 4 tane top peynir 1 tatlı kaşığı tahin helvası avuç içi kadar yufka ekmek kepekli el açması ayriyeten tarçınlı elmalı suyum var onu içiyorum hergün 1 ltre ek olarak 2.5 litre daha şu içiyorum 2 çocuğum var kahvaltıya 10 11 gibi yapıyorum ancak öğlen acikmiyorum bugün 2 portakal 1 muz yedim akşam da 5 kıyma köfte küçük kase haşlanmış yağsız tuzsuz makarna marol ve havuç salatası yedim hergün düzenli olarak evin içinde 3 kilometre yürüyorum en az dans ediyorum ve sürekli ev işi çocuk yemek hep hareket halindeyim sporumda bunlar bugün de yapıldı hepsi
Yağ oranı daha az hatta yok denecek kadar çok sağlıklı kalsiyum açısından ben hazır alıyorum maalesef yapılışı hakkında hiç bilgim yokGunaydin hanimlar
Bisey farkettim cogunuz kahvaltiya lor peyniri yiyo sebebi nedir daha mi saglikli ? Evde kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hazir mi? Ben yurtdisindayim burda hic gormedim evde nasil yapabilirm? Denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?