Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hedef kilo yazmamism pardon hanımlar ilk 1. hedefim. 75
2. hedefim. 65

Hoşgelsin aramıza listeyi yani yaptım ama cuma eklerim inşallah hergün düzenli menü paylaşımı yaparsan yanlışlarını görmüş oluruz

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sahur 1 bardak süt 3 kaşık yulaf yarım muz yer fıstığı
İftar 1 hurma ve su
Bir kepçe yayla çorba
1 porsiyon kıymalı patates
3 kaşık bulgur pilavı+salata
Akşam Bebek görmeye gidicez umarım ikramları geri çevirebilirim

Tesekkur ederim allaha havale ettim cnm

Gecmis olsun bebise

Hoşgelsin aramıza listeyi yani yaptım ama cuma eklerim inşallah hergün düzenli menü paylaşımı yaparsan yanlışlarını görmüş oluruz
Tamam çok teşekkürler cumadan cumaya tartılma var değil mi grupta o zaman yarından itibren bende paylasimlara dahil olayım

Hatta bugün dahil olayım sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir 4 siyah zeytin 4 tane top peynir 1 tatlı kaşığı tahin helvası avuç içi kadar yufka ekmek kepekli el açması ayriyeten tarçınlı elmalı suyum var onu içiyorum hergün 1 ltre ek olarak 2.5 litre daha şu içiyorum 2 çocuğum var kahvaltıya 10 11 gibi yapıyorum ancak öğlen acikmiyorum bugün 2 portakal 1 muz yedim akşam da 5 kıyma köfte küçük kase haşlanmış yağsız tuzsuz makarna marol ve havuç salatası yedim hergün düzenli olarak evin içinde 3 kilometre yürüyorum en az dans ediyorum ve sürekli ev işi çocuk yemek hep hareket halindeyim sporumda bunlar bugün de yapıldı hepsi

Aksam atıştırmalık olarakta rezene çayı ve cevizli pekmezli sucuk yedim çok az gece süt olsun ☺

Gayet başarılı canım bilinçli bi anneain belli önemli olan sütü azaltmadan kilo vermek zaten Azmi’n daim olsun cıma kilo bildirimini yaparsın geçen hafta bu hafta şeklinde

Bizde yeni geldik eve bebeler uyudu benim spor saatim ikramlardan sadece patates salatası aldım bir minik dilim de sütlü tatlı ama yakmak lazım yinede yarın niyetlenemiycem lorlu omlet yiycem bende sabah

10 kg hedef koyduk biliyorsunuz Kızlar biliyorum çocuklarla zor oluyor ama kendimize hiç olmazsa yarım saat ayıralım egzersiz yapmaya çalışalım ve bol su içelim yaZa fit girelim istediğimiz kıyafetlere girelim Emin’im gardıroplarımız giyilmeyi bekleyen cicilerle doludur

Günaydın herkese sabah aç karnına iki bardak su içtim kahvaltida 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir 6 tane yeşil zeytin yeşil biber çok az parça ev ekmegi yufka yedim

Günaydınlar kızlar hedefe doğru yanlış adım atmayanlar burda hava kapalı işlerim yoğun sizlere bi selam vereyim dedim Kahvaltı yapıldı lorlu omletle karşımda hamur işi yiyen arkadaşlarıma rağmen günümüz güzel geçsin yarın tartı günü bol su içmeyi ihmal etmeyelim

Günaydınlar olsun herkese.:) aç karnına ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
3 kaşık lor
4 zeytin
Çeri domates

Gunaydin hanimlar
Bisey farkettim cogunuz kahvaltiya lor peyniri yiyo sebebi nedir daha mi saglikli ? Evde kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hazir mi? Ben yurtdisindayim burda hic gormedim evde nasil yapabilirm? Denemek istiyorum

Gunaydin hanimlar
Bisey farkettim cogunuz kahvaltiya lor peyniri yiyo sebebi nedir daha mi saglikli ? Evde kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hazir mi? Ben yurtdisindayim burda hic gormedim evde nasil yapabilirm? Denemek istiyorum
Yağ oranı daha az hatta yok denecek kadar çok sağlıklı kalsiyum açısından ben hazır alıyorum maalesef yapılışı hakkında hiç bilgim yok

Kahvaltim
1 dilim ekmek
1.5 yumurta kizimdan arta kalanida yedim :)
Krem peynir
1 sosis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…