Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta biraz tulum peyniri ve birkaç yeşil zeytinle yaptım. Arada 1 avuç leblebi yedim. Öğlen dışarda 2 zeytinli poğaça yedim. Dün de Bayaa kötü beslendim diyet açısından. Yarın muhtemelen artıdayım. Bazen irade sağlamakta zorlanıyorum

Gűnaydın kızlar kalçalarım 1yumurta peynir 1dilim tam buğday ekmeģi pentagram42 listeye nasıl bakabiliriz Ben varmıyım acaba
İlk sayfada Çanım liste eklemiş olmam lazım ama sanırım bilgilerin eksik yaş boy güncel kilo ve hedef kilo ayrıca bebeğinin kaç aylık olduğunu yazman gerekiyor
Şimdi kontrol ettim bilgilerinde eksik YÖK ilk sayfadaki tabloya bak canım

öğlen pilav yedim yine pirinç pilavını evde yemesemde işyerinde alternatif olmayınca yiyorum 3 kaşık kadar maalesef pirinç benim kilo vermemi engelliyor

merhaba ben yediklerimi yazmıyorum.
bir diyet listem var hergün ona uyuyorum

sabah dereotu 7zeytin 2dilim çavdar 1ceviz 2 yumurta. ısırgan cayı
ara 1 meyve
öğlen 1porsıon et-balık-tavuk yemeği bol yeşillik 1dilim ekmek
ara 3hurma 2 ceviz ısırgan cayı
aksam yağsız çorba, çörekotlu yoğurt, sebze yemeği 8 y.kaşığı iki dilim ekmek
21,30 ara kefir 1hurma1kayısı1erik

bunu uyguladım kızlar bir haftada tam 1,6 kılo verdim yeni başladım.
emziren anne diyet listem bu.
başlangıç 70

öğlen pilav yedim yine pirinç pilavını evde yemesemde işyerinde alternatif olmayınca yiyorum 3 kaşık kadar maalesef pirinç benim kilo vermemi engelliyor
ben yanımda ton balığı götürüyorum. eğer beğenmediğim yemek olursa yeşillik alıp tonbalıklı salata yıyorum
buda dıyetısyen önerisi

ben yanımda ton balığı götürüyorum. eğer beğenmediğim yemek olursa yeşillik alıp tonbalıklı salata yıyorum
buda dıyetısyen önerisi
Ya evet benimde aklımda ama sabahları o kadar hızlı çıkıyorum ki yarında itibaren akşamdan hazırlamak en iyisi galiba teşekkür ederim bana bi uyarı gerekiyormuş sanırım

Isırgan çayı hazırmı acaba ve tadı nasıl önerirmisin hiç içmedim bu arada liste için teşekkürler kaydediyorum hemen tabiki listeler kişiye özeldir ama yine faydalanmak lazım

Ben bi süre içmiştim Yeşilçay baktım kızımda bi huzursuzluk var ona yordum içmiyorum şu an belki ilgisi yoktur çünkü ara ara devam esiyor huzursuzlukları ama ilk aylarda çocuk doktorumuz yeşil çay içmememi önermişti yağ yakıcı olduğu için toksinler sütle birlikte bebeğe geçer demişti
Bu arada bende loru hazır alıyorum Torku’nun ama internette videolu tarifi var ben cesaret edemedim tutturamam kıvamı diye

Ya evet benimde aklımda ama sabahları o kadar hızlı çıkıyorum ki yarında itibaren akşamdan hazırlamak en iyisi galiba teşekkür ederim bana bi uyarı gerekiyormuş sanırım
ben o zaman sabah neler yaptığımı anlatayım:)
6,30da uyanıyorum önce eşime sandviç hazırlıyorum işyerınde kahvaltı yapsın dıye.
sonra yumurta haşlıyorum kendime.yeşillik yıkıyorum. zeytınleri yıkıyorum. ceviz kırıyorum.hepsini ayrıca strecliyorum.
ara öğünde yiyeceğim meyveyı yıkayıp streclıyorum.
işyerinde daha önce hurma kuru kayısı badem rezene ve ısırgan çayı ton balığı ekmek önceden getirmiştim .
hergun bu rutin:)
sonrada dahası var.çocugu kaldır alt değiştir.doyur. asronot gıydır en son kendim giyinirim.
çıkarız 3umuz. 45dk yolculuktan sonra çocuğu anneme bırakırız.20 dk sonrada ben işyerinde olur kahvaltımı yaparım:)

biraz kendine geldin mi canım:)

Anladım canım bende içmeyim

Vuhuu başım döndü benim kv bizimle bebeği hazırlanıyorum evde kalıyor işyerimde 5 dakika araçla eve sen bu halde bu kadar hazırlık yapıyorsan benim hayli hayli yapmam lazım
Bende kahvaltımı sabahtan sandivich şeklimde hazırlıyorum ara öğünlerim işyerinde öğle yemeği kurumda ne çıkarsa sürprizleri karşılaşmamak için en iyisi bende öğle yemeğine ton balığı alayım o zaman light olanlardan tabi

ısırganın tadını yadırgamadım. bitki çaylarını severim.
diyetisyen aslında sallama yada aktardan alınmasına takılmıyor. ben sallama ısırgan bulamadım aktardan aldım frenchpressle demleyip içiyorum.rezenem sallama

ton balığı 160 gr olandan al. 80 gram 65 kilo altına oluyor. evet lıght olacak.

Merhabalar herkese bende sabah arada kayisili activia yedim öğlen tarhana çorbası içtim bir kase öğle Arasi şekersiz kahve içtim yanında şekersiz yapilmis elmalı kurabiye yedim bi tane şimdiye kadar 2 litre su içtim ve elmalı kurumu de içtim bir bardak kaldı aksama da Allah Kerim ☺

pentagram eğer benim listemi yaparsan ekleme yap.7yerine 10zeytin ve 3dilim ekmek ye.

Yaş 35
Boy 152
Kilo 78
Hedef kilo 68
2.hedef kilo 60
Bebeğim 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…