İlk sayfada Çanım liste eklemiş olmam lazım ama sanırım bilgilerin eksik yaş boy güncel kilo ve hedef kilo ayrıca bebeğinin kaç aylık olduğunu yazman gerekiyorGűnaydın kızlar kalçalarım 1yumurta peynir 1dilim tam buğday ekmeģipentagram42 listeye nasıl bakabiliriz Ben varmıyım acaba
ben yanımda ton balığı götürüyorum. eğer beğenmediğim yemek olursa yeşillik alıp tonbalıklı salata yıyorumöğlen pilav yedim yine pirinç pilavını evde yemesemde işyerinde alternatif olmayınca yiyorum 3 kaşık kadar maalesef pirinç benim kilo vermemi engelliyor
Ya evet benimde aklımda ama sabahları o kadar hızlı çıkıyorum ki yarında itibaren akşamdan hazırlamak en iyisi galiba teşekkür ederim bana bi uyarı gerekiyormuş sanırımben yanımda ton balığı götürüyorum. eğer beğenmediğim yemek olursa yeşillik alıp tonbalıklı salata yıyorum
buda dıyetısyen önerisi
Isırgan çayı hazırmı acaba ve tadı nasıl önerirmisin hiç içmedim bu arada liste için teşekkürler kaydediyorum hemen tabiki listeler kişiye özeldir ama yine faydalanmak lazımmerhaba ben yediklerimi yazmıyorum.
bir diyet listem var hergün ona uyuyorum
sabah dereotu 7zeytin 2dilim çavdar 1ceviz 2 yumurta. ısırgan cayı
ara 1 meyve
öğlen 1porsıon et-balık-tavuk yemeği bol yeşillik 1dilim ekmek
ara 3hurma 2 ceviz ısırgan cayı
aksam yağsız çorba, çörekotlu yoğurt, sebze yemeği 8 y.kaşığı iki dilim ekmek
21,30 ara kefir 1hurma1kayısı1erik
bunu uyguladım kızlar bir haftada tam 1,6 kılo verdim yeni başladım.
emziren anne diyet listem bu.
başlangıç 70
ben o zaman sabah neler yaptığımı anlatayım:)Ya evet benimde aklımda ama sabahları o kadar hızlı çıkıyorum ki yarında itibaren akşamdan hazırlamak en iyisi galiba teşekkür ederim bana bi uyarı gerekiyormuş sanırım
sakın içmeyin tavsiye etmedi diyetisyen.rezene yada ısısrgan içinKızlarr yeşil çay ya da form çay içen var mı
Anladım canım bende içmeyimBen bi süre içmiştim Yeşilçay baktım kızımda bi huzursuzluk var ona yordum içmiyorum şu an belki ilgisi yoktur çünkü ara ara devam esiyor huzursuzlukları ama ilk aylarda çocuk doktorumuz yeşil çay içmememi önermişti yağ yakıcı olduğu için toksinler sütle birlikte bebeğe geçer demişti
Çook teşekkür ederim içmiycemsakın içmeyin tavsiye etmedi diyetisyen.rezene yada ısısrgan için
Vuhuu başım döndü benim kv bizimle bebeği hazırlanıyorum evde kalıyor işyerimde 5 dakika araçla eve sen bu halde bu kadar hazırlık yapıyorsan benim hayli hayli yapmam lazımben o zaman sabah neler yaptığımı anlatayım:)
6,30da uyanıyorum önce eşime sandviç hazırlıyorum işyerınde kahvaltı yapsın dıye.
sonra yumurta haşlıyorum kendime.yeşillik yıkıyorum. zeytınleri yıkıyorum. ceviz kırıyorum.hepsini ayrıca strecliyorum.
ara öğünde yiyeceğim meyveyı yıkayıp streclıyorum.
işyerinde daha önce hurma kuru kayısı badem rezene ve ısırgan çayı ton balığı ekmek önceden getirmiştim .
hergun bu rutin:)
sonrada dahası var.çocugu kaldır alt değiştir.doyur. asronot gıydır en son kendim giyinirim.
çıkarız 3umuz. 45dk yolculuktan sonra çocuğu anneme bırakırız.20 dk sonrada ben işyerinde olur kahvaltımı yaparım:)
biraz kendine geldin mi canım:)
ton balığı 160 gr olandan al. 80 gram 65 kilo altına oluyor. evet lıght olacak.Vuhuu başım döndü benim kv bizimle bebeği hazırlanıyorum evde kalıyor işyerimde 5 dakika araçla eve sen bu halde bu kadar hazırlık yapıyorsan benim hayli hayli yapmam lazım
Bende kahvaltımı sabahtan sandivich şeklimde hazırlıyorum ara öğünlerim işyerinde öğle yemeği kurumda ne çıkarsa sürprizleri karşılaşmamak için en iyisi bende öğle yemeğine ton balığı alayım o zaman light olanlardan tabi
Yaş 35İlk sayfada Çanım liste eklemiş olmam lazım ama sanırım bilgilerin eksik yaş boy güncel kilo ve hedef kilo ayrıca bebeğinin kaç aylık olduğunu yazman gerekiyor
Şimdi kontrol ettim bilgilerinde eksik YÖK ilk sayfadaki tabloya bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?