- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
3 dilim fazla gelir sanırım bana ama diyetisyen önerisi ile denemekte fayda var sabah dışında ekmek tüketmiyorumpentagram eğer benim listemi yaparsan ekleme yap.7yerine 10zeytin ve 3dilim ekmek ye.
ekmek tok tutar 55 kiloda dıyet yaparkende ekmek tükettim. faydasını gördüm açıkcası3 dilim fazla gelir sanırım bana ama diyetisyen önerisi ile denemekte fayda var sabah dışında ekmek tüketmiyorum
Canım evde nasıl yaptın 4 km yűrűyűş4 km yürüyüş yaptım evin içinde akşam yemeği de 6.30 da yedim 3 tane firinda tavuk incik yanında büyük kase havuclu marol salatası yedim kapanışta rezene çayı içer yaparım inslh yarın tartı günü değil mi ama ben geçen hafta cuma kilomu bilmiorum grubu gördüğüm gün tartıldim sadece oda dün
Benim koridor bayagi uzun cnm orada git gel yapıyorum bide aralarda odaları ful turluorum bu şekildeCanım evde nasıl yaptın 4 km yűrűyűş
Canım sen yine kilonu bildir ama geçen hafta bu hafta şeklinde değil güncel kilonu bildir yarışmaya bu haftalık katılmazsın ama toplamda verdiğin kilo görünür en azından motive eder4 km yürüyüş yaptım evin içinde akşam yemeği de 6.30 da yedim 3 tane firinda tavuk incik yanında büyük kase havuclu marol salatası yedim kapanışta rezene çayı içer yaparım inslh yarın tartı günü değil mi ama ben geçen hafta cuma kilomu bilmiorum grubu gördüğüm gün tartıldim sadece oda dün
Bazen öyle oluyo olsun hiç yoktan iyidir45 dk leslie yapayım dedim 2 kere başladım ikisinde anca 1 er mil yapabildim yani 2 mil kol bacak karın basen egzersizleri yaptım bugunlukte boyle olsun
Boyle iradeli gidersek inş hepimiz 7li 6 lı 5li rakamları görücez ve yazın istediğimiz kıyafetleri giyebilcezBazen öyle oluyo olsun hiç yoktan iyidir
Ya sen ne güzel 7 li rakamları gördün bide ben görsem acayip mutlu olucam
Tamam cnm ben o zaman yarın dahil olmaya başlıyorum gruba öbür hafta da öncesi sonrası yapcaz inşallah öbür haftaya 7 li rakamlar yazabilirim ☺Canım sen yine kilonu bildir ama geçen hafta bu hafta şeklinde değil güncel kilonu bildir yarışmaya bu haftalık katılmazsın ama toplamda verdiğin kilo görünür en azından motive eder
Tamam canım teşekkür edwrimYüzde hesaplamasını tabloya ekledim ordan yapıyorum şart değil canım yapabilenler yapsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?