Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum gece uyumadığı için eve geldiğimde uyuyordu bende sporu aradan çıkardım 3 mil Leslie yaptım şimdi büyük kız gelir okuldan yemek haZırlamaca ev toplama sonra belki zumba yaparız çocuklarla

4 km yürüyüş yaptım evin içinde akşam yemeği de 6.30 da yedim 3 tane firinda tavuk incik yanında büyük kase havuclu marol salatası yedim kapanışta rezene çayı içer yaparım inslh yarın tartı günü değil mi ama ben geçen hafta cuma kilomu bilmiorum grubu gördüğüm gün tartıldim sadece oda dün

Canım evde nasıl yaptın 4 km yűrűyűş

Saat 5 e doğru 1 dilim ekmek 1kk peynir yedim

Akşam 6 kaşık pancar yemeği
1 kase yoğurt
3 kaşık makarna

Canım sen yine kilonu bildir ama geçen hafta bu hafta şeklinde değil güncel kilonu bildir yarışmaya bu haftalık katılmazsın ama toplamda verdiğin kilo görünür en azından motive eder

45 dk leslie yapayım dedim 2 kere başladım ikisinde anca 1 er mil yapabildim yani 2 mil kol bacak karın basen egzersizleri yaptım bugunlukte boyle olsun

Menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 yumurta +2 yemek kaşığı lor ve yeşillikle omlet
Ara yok lorun bi özelliği de tok tutması
Öğle et sote 3 kaşık pilav ayran +1 kepçe mercimek çorba (normalde çorba varsa pilav be ekmek olmaz ama pilavı reddedemiyorum )
Ara orta kahve 2 kare bitter
Akşam 3 kaşık kıymalı patates 3 kaşık bulgur pilavı bolca karnıbahar +brokoli haşlama
Ara bi kaç çiğ fındık 2 kaşık nar 1 de zencefilli ıhlamur çayı büyük kzıım soğuk almış gibi ona yaptım yapmışken içtim
Spor 3 mil Leslie yatmadan da karın egzersizleri yapıcam uyuya kalmazsam

45 dk leslie yapayım dedim 2 kere başladım ikisinde anca 1 er mil yapabildim yani 2 mil kol bacak karın basen egzersizleri yaptım bugunlukte boyle olsun
Bazen öyle oluyo olsun hiç yoktan iyidir
Ya sen ne güzel 7 li rakamları gördün bide ben görsem acayip mutlu olucam

Canım sen yine kilonu bildir ama geçen hafta bu hafta şeklinde değil güncel kilonu bildir yarışmaya bu haftalık katılmazsın ama toplamda verdiğin kilo görünür en azından motive eder
Tamam cnm ben o zaman yarın dahil olmaya başlıyorum gruba öbür hafta da öncesi sonrası yapcaz inşallah öbür haftaya 7 li rakamlar yazabilirim ☺

merhaba klasık kavaltımı yaptım.
ısırgan cayı zeytın yumurta ekmek ceviz.
benim şuanki kilom 68,50 bu yola başladığımda yani gecen hafta 70kiloydum..
hedefim 55.o kiloyu görene kadar 1 yk pilav.ufacık bir çikolata dışarda yemek gibi bir şey düşünemiyorum.
3 gardolap kıyafetim var ve ben hala hamile kıyafetimi giyiniyorum.bu çok zoruma gidiyor.işede başladım zaten ...
daha önce yaptım şimdi neden olmasın. bu konuda çok iradeliyimdir...

bu arada sevgili bebeğim göktuğ 7.5 aylık

ilk işimiz ikramları geri çevirmek
dün oda arkadaşım bir alman çikolatası almış herkese ikram etti 2şer tane.neyse. herkes yedi. ooo şöyle muhteşem böyle muhteşem anlatıyorlar. bana ikram edilen çikolataları aldığım gibi çantama attım. akşam eşim işyerine beni almaya gelince kendisine ikram ettim:) afiyetle yedi. oda diyo çok süpermiş diye. vay arkadaş bi bitmediniz bi susun dedim:)

Günaydınlar hayırlı cumalar bugün ve yarın görev yoğunluğu var müsait olamam giremem sanırım öğle yemeğimi Yanımda getirdim karnıbahar brokoli haşlama ve ton balığı akşama da işte olucam sanırım yarında inşallah dikkat edebilirim

Herkese günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.1
Fark - 600 gr
pentagram42
Yüzde hesaplamayı unuttum yardımcı olursanız sevinirim

Kahvaltı
1 bardak ılık limonlu su
1 bardak normal su içtim

1 yumurta
1kk penir
4 zeytin domates 1 dilim ekmek

Yüzde hesaplamasını tabloya ekledim ordan yapıyorum şart değil canım yapabilenler yapsın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…