Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm kızlar benim bebegim bugün 11 gunluk oldu
sabah kahvaltimi guzel yapiyorum gunde 2 buçuk lt su içiyorum kombosto corba rezena içiyorum
bebegim biraz büyüsün bende katilmak isterim buraya ..
sizler sut arttirmak için neler yapiyorsunuzbenide bilgilendirirseniz çok sevinirim ..
bana ayva sut yapar dediler bugün ayva aldik kombostosunu yapip içeceğimm

Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini dereotu bulgur baya süt yapıyor bol bol su iç

Canım teyzeme anason papatya çayı dereotu bulgur bol kimyonlu yoğurt sahlep boza tahin gibiaklıma gelen seyler 3 ay dolsun bekliyoruz

Merhaba kizlar sirf bu gruba katılabilmek icin kk ye üye oldum :) 24 yaşındayim. Boyum 1.63. Bebeğim 5 aylik emziriyorum. Ve kilom malesef 74 cok cok üzgünüm eski kiyafetlerimi giymeyi cok özledim bugün itibariyle bende katılıyorum size

Iki gundur daha iyi bir beslenme duzeni izliyorum kizlar. Tam diyet denemez ama yavastan donus icin uygun sanirim

Eki Görüntüle 2103071 kızlar 13 ayda hedefime ulaştım. Darısı hepinizin başına
Maşallah inşallah bizimde olur ilk hedefime 6 ayda ancak geldim ikincisine abakalım artık yaza kadar inşallah olur
hoşgeldin cuma günü tartı günü canım

Iki gundur daha iyi bir beslenme duzeni izliyorum kizlar. Tam diyet denemez ama yavastan donus icin uygun sanirim
O bile fark eder yas vicdan azabı cekiyorum valla kilo olunca hiç birşey olmuyor kıyafet giyemiyoruz

Maşallah inşallah bizimde olur ilk hedefime 6 ayda ancak geldim ikincisine abakalım artık yaza kadar inşallah olur
hoşgeldin cuma günü tartı günü canım
Hosbulduk teşekkür ederim. Simdiden heyecanlandim :)

Bugun firsat buldukca plank squat falan yaptim adam akilli hareket egzersiz yapamiyorum. Boyle olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…