Teşekkürler ama ödemim yok gibi. İnşallah dediğiniz gibidir uçarım o zaman havalaraCanım 3 ayını doldurana kadar ancak ödemini felan atasrsın sen bu sürede hamur işi ve şekerden uzak dur bolbol su iç faydasını göreceksin
Zaten bu hafta çok az kişiyiz üç yada dörtSelam kızlar
Geçen Hafta 78.4
Bu hafta 78.3
Fark - 100 gr
İnternetim yoktu giremedim
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini dereotu bulgur baya süt yapıyor bol bol su içselamm kızlar benim bebegim bugün 11 gunluk oldu
sabah kahvaltimi guzel yapiyorum gunde 2 buçuk lt su içiyorum kombosto corba rezena içiyorum
bebegim biraz büyüsün bende katilmak isterim buraya ..
sizler sut arttirmak için neler yapiyorsunuzbenide bilgilendirirseniz çok sevinirim ..
bana ayva sut yapar dediler bugün ayva aldik kombostosunu yapip içeceğimm
Birkaç şeyi bile eksik yesen kardır yani canım iyice bıraktı herkes ucundan tutmak iyidirBayanlar gunaydin. Kendimce donus yaptim diyete ama kesinlikle cok sıkmiyacagım . Yapabildigim kadar.
inşallah canım benim allah razı olsunBebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini dereotu bulgur baya süt yapıyor bol bol su iç
Canım teyzeme anason papatya çayı dereotu bulgur bol kimyonlu yoğurt sahlep boza tahin gibiaklıma gelen seyler 3 ay dolsun bekliyoruzselamm kızlar benim bebegim bugün 11 gunluk oldu
sabah kahvaltimi guzel yapiyorum gunde 2 buçuk lt su içiyorum kombosto corba rezena içiyorum
bebegim biraz büyüsün bende katilmak isterim buraya ..
sizler sut arttirmak için neler yapiyorsunuzbenide bilgilendirirseniz çok sevinirim ..
bana ayva sut yapar dediler bugün ayva aldik kombostosunu yapip içeceğimm
Harikasiniz tebrikler :)Eki Görüntüle 2103071 kızlar 13 ayda hedefime ulaştım. Darısı hepinizin başına
vay ne cok sey yazmissin alternatif olmasi süper çok teşekkür ederim harikasinCanım teyzeme anason papatya çayı dereotu bulgur bol kimyonlu yoğurt sahlep boza tahin gibiaklıma gelen seyler 3 ay dolsun bekliyoruz
Canım bide hurma incir ceviz gibi şeylerde ye süt yaparvay ne cok sey yazmissin alternatif olmasi süper çok teşekkür ederim harikasin
Maşallah inşallah bizimde olur ilk hedefime 6 ayda ancak geldim ikincisine abakalım artık yaza kadar inşallah olurEki Görüntüle 2103071 kızlar 13 ayda hedefime ulaştım. Darısı hepinizin başına
hoşgeldin cuma günü tartı günü canımMerhaba kizlar sirf bu gruba katılabilmek icin kk ye üye oldum :) 24 yaşındayim. Boyum 1.63. Bebeğim 5 aylik emziriyorum. Ve kilom malesef 74cok cok üzgünüm eski kiyafetlerimi giymeyi cok özledim bugün itibariyle bende katılıyorum size
O bile fark eder yas vicdan azabı cekiyorum valla kilo olunca hiç birşey olmuyor kıyafet giyemiyoruzIki gundur daha iyi bir beslenme duzeni izliyorum kizlar. Tam diyet denemez ama yavastan donus icin uygun sanirim
Hosbulduk teşekkür ederim. Simdiden heyecanlandim :)Maşallah inşallah bizimde olur ilk hedefime 6 ayda ancak geldim ikincisine abakalım artık yaza kadar inşallah olur
hoşgeldin cuma günü tartı günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?