- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Merhaba canım geçen hafa söylemiştim yarı yıl tatili için Ankara ya geldim ancak fırsat bulup girebildim evde 4 minik kız kız çocuğu yemekleri uykuları dikkat etmeye çalışıyorum ama evime döndüğümde daha rahat eserim sanırım saatler filan uymuyo burda yoksa grubu bırakabilirmiyim hiç hedefler belli listeyi cuma günü yapacaktım ama bilgisayarım yine arıza verdi bu hafta da yapamam ankaradayım haftaya inşallahGünaydın kozlar neredesinizpentagram42 sen iyi misin yolda başka yere gitinizde bize mi söylemiyorsunuz
Olsun biz birbirimize destek olalım canımHahaha buyuk ihtimale oyle oldu. Bir ikimiz kaldik :)
aynen. Burayı bırakınca yemek olayıda kaçıyor canım inşallah hemen toparlarsınCanim gercektwn koptum olaydan ama donmeyi cok istiyorum. Sizlere de veda edip grubuda birakamaiyorum. Cunku su gune kadar verdigimi tamamen buraya borcluyum. Ne yapip edip basicam tekrar moda girmeyi.
ooo bol gülücüklü tatil yani dikkat et kendine sıkı tutmaya çalış güzel güzel geçsinler gelince Bomba gibi devam etMerhaba canım geçen hafa söylemiştim yarı yıl tatili için Ankara ya geldim ancak fırsat bulup girebildim evde 4 minik kız kız çocuğu yemekleri uykuları dikkat etmeye çalışıyorum ama evime döndüğümde daha rahat eserim sanırım saatler filan uymuyo burda yoksa grubu bırakabilirmiyim hiç hedefler belli listeyi cuma günü yapacaktım ama bilgisayarım yine arıza verdi bu hafta da yapamam ankaradayım haftaya inşallah
Merhaba arkadaşlar bende buradayım yeni katılıyorum. Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım. 3. Çocuğum oldu 2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim. 76 kilo ile hamile kaldım. 85 ile doğum yaptım. Şu an 81 kiloyum. İnşallah vermek istiyorum
Hoşbulduk inşallah azalma olmaz. Ama resmen doyma yeteneğimi kaybetmek Üzereyim. Hiç bu kadar aç oldum hatırlamıyorum. Halbuki üçüncü çocuğum ama çok emdiği için mi bilemiyorum hiçbir şey doyulmuyor beni o yüzden frenlemem lazım. Diğerlerinde ikinci ayımda 74 kg’a inebilmiştim ama bunda veremiyorum demekki çok yememdan kaynaklanıyor sizinle motive olmak istiyorumMerhaba hosgeldiniz, genelde grubumuzda bebeginiz 3 aylik olmasini oneriyoruz, sutunuz de azalma olmamasi icin
Evet bu açlık ve iştah nedir aynı dert bende. İnce olmak istiyorum. İnşallah sen de ben de isteyen herkes incecik olurMerhaba 27yasinda 2cocuk annesiyim oglum 5yasinda kizim 9aylik ilk.cocuktan sonra hic kilo veremedim.desem yeridir suan 82 kilo 1.69 boyum ama once 75 sonrada 67-68 kiloya dusmek istiyorum kizim ek.besinden cok emdigi icin surekli ac hissediyorum yiyorum ama dur deme zamani geldi bence☺
Maşallah darısı bana
Bi haftadir ekmek yok sekere dikkat ettim bugun tartildim 78.5☺(korkudan uzun suredir tartilmamistim)Evet bu açlık ve iştah nedir aynı dert bende. İnce olmak istiyorum. İnşallah sen de ben de isteyen herkes incecik olur
Bebeğe bir kaşık zeytinyağı verebilirsin canım o iyi geliyor çok huysuz oluyorlarKızlar Ben çok giremiyorum işten geliyorum yemek sonra bebeğinmi alıyorum bebişim kabız dűn resmen sabahladık valla ne bulduysam yedim oooy ooof
Canım 3 ayını doldurana kadar ancak ödemini felan atasrsın sen bu sürede hamur işi ve şekerden uzak dur bolbol su iç faydasını göreceksinMerhaba arkadaşlar bende buradayım yeni katılıyorum. Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım. 3. Çocuğum oldu 2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim. 76 kilo ile hamile kaldım. 85 ile doğum yaptım. Şu an 81 kiloyum. İnşallah vermek istiyorum
Canım hepimiz ortalama aynı durumlardayız diş çıkarır sürekli emer hasta olur sürekli emer zaten hep emerler :))) önce hamur işi alıyorsan azaltarak başlaya bilirsin sabahları lor ve yumurta ye onlar tok tutuyor insanıMerhaba 27yasinda 2cocuk annesiyim oglum 5yasinda kizim 9aylik ilk.cocuktan sonra hic kilo veremedim.desem yeridir suan 82 kilo 1.69 boyum ama once 75 sonrada 67-68 kiloya dusmek istiyorum kizim ek.besinden cok emdigi icin surekli ac hissediyorum yiyorum ama dur deme zamani geldi bence☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?