Canım bu şekilde daha motive oluyorsan tabiki yap yeterki kilo ver canım zaten grupta kimse kalmadı baksanaKizlar sonunda netim oldu. Müsadeniz olursa ben bir süre tartilmadan deveam edicem. Bir ara denemiatim cok kilo aldim diye uzun sure sonra tartilnca baya verdigimi gordum motive etti . Yine ayni sekilde tartilmadan diyete devam dusunuyorum. 3 hafta sonraya tatirlip sonra goreyim iatiyorum
Merhaba hoşgelsin aramıza aslında belirli bi kriteri yok bünyeden bünyeye değişir ama ek gıdaya henüz Tam olarak geçmemiş emziren bi annenin ayda 2-3kg vermesi bence ve grup kararımızla kafidir hızla verilen kilolar hem sütte azalma hemde bebeğin sütüne toksin karışması ihtimalini doğriurur boyun kaç yaZmamışsın ama 6 aylık bebeğin olmasına karşın 5 kg faZlalaık çok da moralini bozman gereken bi durum değil bence bana kalırsa şu dönem acele etme bebeğini emzirmenin tadını çıkar çünkü boyunu bilmemekle beraber ideal kilona çok az kalmış zatenmerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
Canım iş ev sürekli bende kalan kv eş ve büyük kuzumun okul sorunları (5 yaş sendromu) bu ara bayağı bunlarla cebelleşiyorum bu sene tayinciyiz il karar şu vermek gerek arrık onun stresi bi yandan eşya alınacak ev taşınacak bir sürü şey çar kafamı kurcalayan ama bunların içinde en önemlisi bence kendime verdiğim sözü tutmak yaZa kadar 10 kg dedim daha tam olarak 1 kg bile gitmedi spora yazılınca daha motive olurum gibi geliyo çünkü yaZa bide kilo sorunu ile uğraşmak istemiyorum hem korumak vermekten daha Zor diyorlarİyi geceler kızlar
Nerelerdesiniz biim kız bu aralar pek yapışık bana kv bizde haftaya gidiyor o yüzden p k fırsat bulamıyorum yarın tartı günü
@pentagram42 sen olmayınca bizde salıyoruz
geçmiş olsun canım iki çoçukla zor kışın biri toparlıyor biri hasta oluyor Allah yardımcın olsun. Kararsızlık zor yaa en kötü şey arafta olmak zaten. Sen yapabilirsin yeter ki iste 10 kilo hedefimiz var biliyorsun Koç yeni yere giderken en azından biraz daha kafan bedenin rahat olurCanım iş ev sürekli bende kalan kv eş ve büyük kuzumun okul sorunları (5 yaş sendromu) bu ara bayağı bunlarla cebelleşiyorum bu sene tayinciyiz il karar şu vermek gerek arrık onun stresi bi yandan eşya alınacak ev taşınacak bir sürü şey çar kafamı kurcalayan ama bunların içinde en önemlisi bence kendime verdiğim sözü tutmak yaZa kadar 10 kg dedim daha tam olarak 1 kg bile gitmedi spora yazılınca daha motive olurum gibi geliyo çünkü yaZa bide kilo sorunu ile uğraşmak istemiyorum hem korumak vermekten daha Zor diyorlar
Canın 9 aylık için normal zaten onuntalebine göre sende ayarlarsınHanimlar sizler bebeginize kac ogun ek gida veriyosunuz ve neler veriyosunuz?
Kizim 9aylik iki defa ek gida veriyorum ve emziriyorum ama suttum yetiyomu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?