- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Hoşgeldin bebeğin kaç aylık yaşını boyunu yazBende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
tahmin ettim ses çıkmayınca çok geçmiş olsun size çocuklar hasta olunca fena oluyor yaa lGünaydınlar kızlar küçük kızımla başlayan hastalık büyük kızıma da bulaştı ailecek hastaydık şimdi biraz daha toparlandılar bende regl oldum spora ara verdim mecburen spor olmayınca bende ipin ucunu kaçırıyorum anan kaldığım yerden devam bugün kahvaltımı getiremedim arkadaşlarla yapıcam inşallah fazla yemem
Olur yarında devam et gerisi gelir inşallah bende ikigündür dikkat ediyorum sabah 68,9 gördüm ay Sevinç’imi görmen lazımdı bazen takılı kalıyorum bir kiloda sanki tartı bozuk dersinGünaydin herkese. Dün diyet konusunda basarili gittim. Ama herhafta aynisi oluyor pazartesi sali diyet gerisi sadece niyet. Insallah bu haft oyle olmaz
Teşekkür ederim canım evet ama atlattık şükür şimdi iyiler yeni yaşın sağlık mutluluk getirsin sananasılız kızlar! çok geçmiş olsunpentagram42 çocuklar hasta olunca felç oluyor bizim ev de. kızlar 33 ten 34 de burda girmiştim pazara 35 e giricem. bu ara baya devamsızlık yapsam da bu grubu çok seviyorum.
Ellerine sağlık aslında buraya bağlı kalınca daha iyi listeye bakınca toplam nereye gelmişsimi görüyor insan ve evet doğru yoldayım diyor azar azarda olsa gitsinler hedefimize çok var
Canım herkeste oluyor galiba ben çok huysuz oluyorum mesela herşeyden nem kapabilir hale geliyorum :)) hormonlar işte canım sen iddiaya girmemiş miydin eşinleSelam kızlar ben bir türlü düzene giremedim oğlum çok huysuz diş çıkarıcak bir türlü çıkamadı uyumuyo ben Regli olucam çok gerildim Regli olucam zaman ben sinirli oluyorum hiç kasık ya da bel ağrısı olmaz aşırı sinir olur bende:/bugün düzenli olmayı denilen bakalım
evet arda tartışmak benzeşe iiyi değil o kadar dikkat edip değişme görmeyince insanın salası geliyorzezeozge teşekkür ederim canım şimdi iyiler şükür aman dikkat tam hasta olma havası ben artık cuma dışında tartılmama kararı aldım bakalım dayanabilirsen bazen çok mutlu ediyor bazen de motiveyi düşürüyor fazla tartılmak
Canım nasıl bugün devam dini salı bitti bakbu aradapentagram42 listeye bir göz attım canım. fırsatın olursa benim kişisel bilgieri yenileyebilir misin? kızım 21 aylık oldu. hala emziriyorum. ama bıraksam da zayıflama çalışmalrına burada devam ederim müsade ederseniz
Aynı durumlar var bende canım evet girdim bu gun sabahtan çok şükür hiç kaçamak yapmadım zaten o iddia aklımdan çıkmıyor 3ay var ve bende tık yok spor yapmam lazım onuda bir düzene oturursam tam oöacakCanım herkeste oluyor galiba ben çok huysuz oluyorum mesela herşeyden nem kapabilir hale geliyorum :)) hormonlar işte canım sen iddiaya girmemiş miydin eşinle
Canım benim evde leslie yada jillian yapabilirsin bende jillian yapamıyorum fırsat buldukça hiç yapmamaktan iyidir havalar da kötü dışarıda çıkamıyor insan yürüyüş yapsın o yüzden evde yapmak lazım . İddaa sonucunu düşün karşılığını alacaksın hedefe odaklan canım. Kaç kilo kaldı vermen gerekenAynı durumlar var bende canım evet girdim bu gun sabahtan çok şükür hiç kaçamak yapmadım zaten o iddia aklımdan çıkmıyor 3ay var ve bende tık yok spor yapmam lazım onuda bir düzene oturursam tam oöacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?