Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar dün sarımsaklı işkembe corbası icmistim kayinvalidem yapmış nasil dokundu gece boyu uyuyamadım midem hala agriyor keşke hic icmeseymişim

Kızlar dün sarımsaklı işkembe corbası icmistim kayinvalidem yapmış nasil dokundu gece boyu uyuyamadım midem hala agriyor keşke hic icmeseymişim
geçmiş olsun canım banada dokunur içemiyorum

Ağır gelmiştir canımgmiş olsun

canlarım menuyu bırakayım
9:00
tereyagında 2 yumurta
peynir,7 zeytin salatalık yeşillik 1 küçük dilim tb ekmeği
13:00
2 kaşık fırında karnabahar yoğurt bol salata
15:00 ara
3 hurma 2 ceviz 1 dilim elma
18:15 akşam
2 kepce sehriye çorbası
1tane lahana sarması(. bulgurla yaptım piştimi diye baktım)yoğurt bol salata
su 3 oldu daha içerim
spor
leslie 30 dk
15 dk egzersiz

Herkese iyi akşamlar bugün biraz fazla kaçırdım ekmeği (

Kızlar biliyorum emzirirken oruç tutulmaz ama pazar günü yemeğı fazla kacırdım bide 3 aylarin başlangıcı oldugu icin bugün oruç tuttum gece 3 bucuğa kadar su ictim yatmadan yogurt peynir zeytin yedim 2 dilim ekmekle beraber sonra oruca niyetlendim. gün boyu spor falan yapmadim bebişle oynadim. midem ağriyordu zaten oruç tutmak şifa oldu. akşam yogurt corbasi 1 kase, 5 y.kaşığı kirmizi et salata 2 bardak çay 4 tanecik incirli kurabiye yedim şimdilik bu kadar

Anım tutabiliyorsa ek gıdaya başlayınca çocuk daha rahat oluyor benimde 16 gün borcum kaldı nasıl tutacam bilmiyorum

ek gıdaya başladık son saatler biraz zorlandım . bakalim yarin da tutacağım inşallah recep ayınin ilk 3günü oruclu geçirmek çok sevapmış. hatta edindiğim bilgilerde ayin basinda ortasinda ve sonunda oruclu gecirılmeliymiş insallah devamını da tutarım canlar

çok kiloluyum bebek 4 aylık. diyete baslasam mı nasıl yapsam bilemedim. 2. bebeğim. ilkinde 62-63 lerden 80 ne çıktım 74 lerde sabitlendim. şimdi de 76- 77 kiloyum. 2 .de cok kilo almadım ama hala eski kilomdan dolayı kiloluyum. var mı diyet listesi falan

kızlar bugün hiç halim yok menuyu verip dinleneceğim tabi benim kızlar izin verirse
9 :00
peynir. 1 yumurta 7 zeytin
yeşillik tatlı tabağı buykluğunde lahmacun(eşim dun aksam getirmiş hakkımı kahvaltıda yedim)
13:00
kucuk kase mercimek çorbası yoğurt bol salata
16:00
şekersiz turk kahvesi 3 hurma 2 ceviz 1 kayısı
19:00
1tabak kabak kavurma yoğurt bolca salata
su 3
malesef spor yapamadım regl gunun ilk günü olunca hem ağrı çok oldu hem kızlar çok huysuzdu onlara yetişmekten yine çok hareketliydim

kızlar hakkınızı helal edin ben buraya fazla gelemiyorum ama mesajlarınızı okuyorum internet sıkıntısı var biraz idareli kullanmam gerekiyor yoksa buradan çıkmam anlayışla karşılamanız umidiyle

Canım hoş geldin diyet listemiz yok 1.sayfayı okuyabilirsin bilgi için

Bende vereyim
9:00
Tereyağında 2 yumurta,9 zeytin peynir salatalık yeşillik ince küçük 1 dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe şehriye çorbası yoğurt bir tabak salata
15:00
Şekersiz türk kahvesi 3 hurma 2 ceviz
18:30
1 tabak yumurtali ıspanak küçük kase yoğurt
Su 3 olacak inşallah
Spor henüz yapamadım yapıncaetiketlerim

Bugün kü menümü
Sabah
4 köfte
Bi kase haşlanmış yeşil mercimek
Bi küçük dilim ekmek
Öğleden sonra
3 küçük sigara böreği
Bi kase havuçlu patates salatası
Bi kase sebzeli Şehriye salatası gün vardı oyüzden bu şekilde oldu 3 bardak şekersiz çay
Akşam
2 köfte
2 kaşık Yeşil mercimek çorbası

Bi fincan şekersiz Türk Kahvesi

Su 2 litre Spor yapamadım

Reactions: Sgm
kizlar kac gündür ugruyamadim bugun oruc degildim dün oructum.bayagi zor oldu bugunde pek diyete devam edemedim

Olsu
kizlar kac gündür ugruyamadim bugun oruc degildim dün oructum.bayagi zor oldu bugunde pek diyete devam edemedim
olsun
kizlar kac gündür ugruyamadim bugun oruc degildim dün oructum.bayagi zor oldu bugunde pek diyete devam edemedim[/QUOTE
Olsun yarın kaldığın yerden devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…