benim cuma günü bal yemiştim azıcık ama yinedikkat ediyorum yemiyorumEki Görüntüle 2125603 Herkese Günaydın nasıl gidiyor şekersiz 21 gün nerdesiniz kızlar
geçmiş olsun canım banada dokunur içemiyorumKızlar dün sarımsaklı işkembe corbası icmistim kayinvalidem yapmış nasil dokundu gece boyu uyuyamadım midem hala agriyor keşke hic icmeseymişim
sağolasin cnm.geçmiş olsun canım banada dokunur içemiyorum
Ağır gelmiştir canımgmiş olsunKızlar dün sarımsaklı işkembe corbası icmistim kayinvalidem yapmış nasil dokundu gece boyu uyuyamadım midem hala agriyor keşke hic icmeseymişim
sagolun kızlarAğır gelmiştir canımgmiş olsun
Anım tutabiliyorsa ek gıdaya başlayınca çocuk daha rahat oluyor benimde 16 gün borcum kaldı nasıl tutacam bilmiyorumKızlar biliyorum emzirirken oruç tutulmaz ama pazar günü yemeğı fazla kacırdım bide 3 aylarin başlangıcı oldugu icin bugün oruç tuttum gece 3 bucuğa kadar su ictim yatmadan yogurt peynir zeytin yedim 2 dilim ekmekle beraber sonra oruca niyetlendim. gün boyu spor falan yapmadim bebişle oynadim. midem ağriyordu zaten oruç tutmak şifa oldu. akşam yogurt corbasi 1 kase, 5 y.kaşığı kirmizi et salata 2 bardak çay 4 tanecik incirli kurabiye yedim şimdilik bu kadar
Canım hoş geldin diyet listemiz yok 1.sayfayı okuyabilirsin bilgi içinçok kiloluyum bebek 4 aylık. diyete baslasam mı nasıl yapsam bilemedim. 2. bebeğim. ilkinde 62-63 lerden 80 ne çıktım 74 lerde sabitlendim. şimdi de 76- 77 kiloyum. 2 .de cok kilo almadım ama hala eski kilomdan dolayı kiloluyum. var mı diyet listesi falan
olsunkizlar kac gündür ugruyamadim bugun oruc degildim dün oructum.bayagi zor oldu bugunde pek diyete devam edemedim
kizlar kac gündür ugruyamadim bugun oruc degildim dün oructum.bayagi zor oldu bugunde pek diyete devam edemedim[/QUOTE
Olsun yarın kaldığın yerden devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?