Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leslie olabilir günlük yürüyüş olabilir. bisiklet sürmek olabilir yani birsürü sey var yarın baslayalım buraya yazalım günlük miktarlarini artiralim yada haftalik ne dersiniz

Bisiklet benim yok yürüyüşe de bebekleri bırakabilec eğim kimse yok başlayalım leslie :)

Kizlar bugün yarım saat fiziksel aktuvite yapalım kotamız yarım saat olsun

Ben kızlardan fırsat buldukça leslie koşu bandı bölgeler hareketler yapıyorum tabi her zaman aynı olmuyor ama baya faydası oluyor

sagol cnm hepimizin kandili mübarek olsun.bende bugun bisiklet sürecegım insallah bebiş korkmassa sesinden sesi rahatsiź ediyor onu

Hepinizin kandili mübarek olsun
Bizim ki azı diş çıkarıyor iki gündür fenayız. Her diş çıkarmada burun akıntısı öksürük beraber geliyor ve uyuyamıyor

Hepinizin kandili mübarek olsun
Bizim ki azı diş çıkarıyor iki gündür fenayız. Her diş çıkarmada burun akıntısı öksürük beraber geliyor ve uyuyamıyor
umarım çabuk atlatır diş çıkarmak çok zor

Menumude vereyim
Kalkınca limonlu su
9:00
1 yumurta ,7 zeytin peynir ceviz 1 kayısı yeşillik salatalık küçücük tb ekmeği
,13:00
Bi tabak ıspanak kavurma salata
15:00
3 hurma 2 ceviz 1 dilim portakal
17:30
2 kepçe sehriyesi az bol tavuklu çorba salata yoğurt
Su 3
Spor leslie 1 kızlar fırsat verse daha çok yapacagimda

günaydın herkese
geçen hafta 83
bu hafta 82.7
fark 0.3
prk dikkat edemedim bu hafta ama rn azından artmadı azaldı. ben hergü yürüyüş yapmaya çalışıyorum. oğlumuda alıyorum bebek arabasında günde 15000 adım atmaya çalışıyoruz. evde yapmama pek izin vermiyor yavrum. anca attada ses çıkarmıyor.

Yürüyüş yapman çok iyi zaten tek başına diyet yetmiyor hareket en büyük eksik az olsun bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…