- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Doğru yazmışlar benim boyum kilom eşit 40 beden giyiyorum eskiden boyum kilomdan 10 fazlaykende 36 giyiyordumKızlar bişey öğrendim paylaşmak istedim. Kilonuz boyunuzdan
10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
5-10eksikse 36 beden giyiliyormuş.
Tabi benimki 160 boya 80 kilo olunca ne giyiliyor o belli değil.
Şimdilik 80 kiloyum. 75e düşersem 46 ,70 e düşersem 44 beden olucam daha. Ama en azından bir kalıba girmiş olucam .Doğru yazmışlar benim boyum kilom eşit 40 beden giyiyorum eskiden boyum kilomdan 10 fazlaykende 36 giyiyordum
Spora da bağlı ama sıkılayarak verirsen bedenler dahada küçülürŞimdilik 80 kiloyum. 75e düşersem 46 ,70 e düşersem 44 beden olucam daha. Ama en azından bir kalıba girmiş olucam .
Kesinlikle canım katılıyorum. Çocuklardan fırsat buldukça leslie ve kondisyon bisikletine sarılıyorum.Annemler gelecek bugün artık biraz daha zamanım olur inşSpora da bağlı ama sıkılayarak verirsen bedenler dahada küçülür
Hadi bakalım şanslısın kullan bu durumu :) benim sezeryan olalı 40 gün oldu daha doktor 3. Ay başlayabilirsin dedi o yüzden biraz daha beklemem lazımKesinlikle canım katılıyorum. Çocuklardan fırsat buldukça leslie ve kondisyon bisikletine sarılıyorum.Annemler gelecek bugün artık biraz daha zamanım olur inş
az kalmış canım şimdi anın tadını çıkar.Benim kız 8 aylık oldu. o 40 lık hallerini özledim bile. Hiçbir dakikalarını bir daha göremicez.Hadi bakalım şanslısın kullan bu durumu :) benim sezeryan olalı 40 gün oldu daha doktor 3. Ay başlayabilirsin dedi o yüzden biraz daha beklemem lazım
Evet üstten 42 bedene giriyorum artık eteklerde 44 oldum 48 bedendenKızlar bişey öğrendim paylaşmak istedim. Kilonuz boyunuzdan
10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
Kızlar spor yapıyor musunuz? Ben leslie yapıyordum 3 miles .hatta bazen günde 2 kere yapıyordum .fakat hep aynı hareketler artık sıkmaya başladı beni .var mı bildiğiniz şöyle hareketli ciddi efor sarfettiren videolar ?hareketsiz yavaş sporları ben pek sevemiyorum
Kek pogaca yok ben berbat menü göremiyorum canm abartı değilBerbat bi menüyle karşınızda ben
Sabah :sebzeli omlet 5zeytin şekersiz çay 1 kk peynir
Ara bir dilim beyaz ekmek içine 1 tane kornişon turşu çok çekti canım
Akşam 3parça etliekmek 1kase çorba 1bardak ayran
Misafirlikte yine böyle oldu çok acayip tuttum kendimi kek börek bişey yemedim ama anca böyle oldu kızlar bugün daha güzel olcak inş.
Canım bende Leslie yapıorum dediğin gibi insan sıkılıyo bi zaman sonra ben arada zumba yapıyorum tam hareketleri yapamasam bile bayağı terliyorum özellikle oryantal zumbadaKızlar spor yapıyor musunuz? Ben leslie yapıyordum 3 miles .hatta bazen günde 2 kere yapıyordum .fakat hep aynı hareketler artık sıkmaya başladı beni .var mı bildiğiniz şöyle hareketli ciddi efor sarfettiren videolar ?hareketsiz yavaş sporları ben pek sevemiyorum
Evet Canım tebrik ederim. Seni ve tüm takımı 1 1demetumut sen hariçgeçen hafta iyisin diye saldın mı yoksa
Kızlar bişey öğrendim paylaşmak istedim. Kilonuz boyunuzdan
10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
canım gün boyu aç kaldım öğlen yemeği gitti yok. Bide hafif bişey de yoktu hep yağlı unlu şeyler bunun için berbat bi menü dedim.. yemedim ama akşam yemeğinde mecburen etliekmek yedim 1parça kurtarırken 3 parça olduKek pogaca yok ben berbat menü göremiyorum canm abartı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?