- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ben henüz olmadım ama önceden yapmıyordum sporun etkilediğini düşünüyorum o zamanlarda vücut direnci düşüyo diy biliyorum o yüzden tabi vücudunu en iyi sen tanırsınKızlar regl Zaman'larınızda spor yapıyor musunuz yani yapmakta bir sakınca var mıdır ?
En azından sağlıklı bişey yemişsiniz ben durduk yerde karbonhidrat yükledim hemde 400 cal mışBende pekmez yedim hiç pişman değilim yakmışımdır heralde şimdiye
Evet Canım tebrik ederim. Seni ve tüm takımı 1 1demetumut sen hariç1. Olmuşum beeen
Günaydın canımGünaydın takımımın güzel anneleri
Ayy inşallah canım :) acıkma krizleri için doktorum ballı tarçınlı süt önerdi gerçekten ara öğünde içince öğlen yemeğinde cok kaçırmamış oluyorumGinaydınnmn bu hafta hepimiz için çok verimli olur inşallaj. En çok de benim için sondan ikinci oldum :))))
CAnım benim sorunum şu ara şu oğlum 1 aylık süreli beni istiyor ondan fırsat bulduğum an 3.5 yaşında kız kızım oyun istiyor. Bende anlık seyler yiyebiliyorum düzenli yesem hiç sorun yok. Ams olsun 100 gram bile gitse hedefe yaklaşmış oluyorum :)Ayy inşallah canım :) acıkma krizleri için doktorum ballı tarçınlı süt önerdi gerçekten ara öğünde içince öğlen yemeğinde cok kaçırmamış oluyorum
Maşallah listen çok güzel de bu kadar yemeği yapmaya Nasıl fırsat buluyorsunuz yaa. Bende bi sorun var galiba :///Dünkü menülerim;
SABAH 1haşl.ymrta 1sivri biber 1kk peynir 5 zeytin
ÖĞLE 5Y.k kuru fasulye 5y.k bulgur pilav bi kase yoğurt ekmeksiz
ARA 1dilim tambuğdy ekm. 1çorba kaşığı pekmez
AKŞAM 1 porsiyon domatesli makarna 1kase yoğurt 1dilim ekm(yemeseydim iyiydi)
Suyu çok az içtim
Benim yemekleri mi kayınvalidem yapıyo sağolsun beraber yaşıyoruz Kızıma da o bakıyo tek olsam bende o kadar yemek yapamazdım Emin'im bi yandan iş bi yandan ev işleri çocukların bakımı kendini suçlama yaniMaşallah listen çok güzel de bu kadar yemeği yapmaya Nasıl fırsat buluyorsunuz yaa. Bende bi sorun var galiba :///
Teşekkür ederim fasulye ve nohut gibi bakliyatı iki yemeklik haşlayıp dondurucuya koyuyorum daha sonra çıkartması iyi geliyor.. pekte bulamıyorum açıkçası zaman.. ya eşim oynarken çocuklarla yada uyurlarken yapıyorumMaşallah listen çok güzel de bu kadar yemeği yapmaya Nasıl fırsat buluyorsunuz yaa. Bende bi sorun var galiba :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?