10 günde 1 tartılın vücuttaki ödem bigün önce yedikleriniz tuvalete çıkıp cıkmamanız stres bile tartıya etki edebiliyor.Ya ben düzgün yapamıyorum galiba diyet işini bir ileri bir geri gidiyor kilom. 3 gün önce tartıldım 600 vermiştim dün tartıldım 400 almışım bugün 200 daha vermişim .matematik problemi gibi oldu. motivasyonumu kaybediyorum bu durumdan
Ben hergün tartılıyorum ama biraz aralı tartılsam iyi olucak gerçekten. 10 gün dayanamam galiba en azından 3- 4 günde bir tartılayım.ebruliki canım o kadar sık tartılma zaten. Şimdi iki bardak su iç git 400 gram fazla çıkarsın. Her hafta aynı şekilde tartıl. Mesela ben her hafta cuma uyanınca aç karnıma tuvaletimi yapmış vE çamaşırlarımla tartılıyorum. Aralarda bazen önünden geçerken bi çıkayım deyince moralim bozuluyor.
Aynen günlük değişimler çok doğru sonuç vermiyor Çünkü.çBen hergün tartılıyorum ama biraz aralı tartılsam iyi olucak gerçekten. 10 gün dayanamam galiba en azından 3- 4 günde bir tartılayım.
hemen başla canım. Ama bebişin küçük çok zorlama. az da olsa ilerde arttırırsınSlm hanımlar diyete başlamalıyım derken sizleri buldum 2 aylık bi bebeğim var aşırıııı şişmanım 116 kilo ve artık hastalıklar baş göstermeye başladı tansiyon bel ağrısı yurumekte zorlanıyorum ağrıdan yatın yarın diyip duruyorum sabah artık silkelenip başlamam lazım sizleri de takip edip devamlı halde veririm umarım
İnşallah canım ya sabah kepek ekmekle başladımda bugün çok huysuzlarsı diyeti falan unutmuşum yemedim pek bişey ama benim sorunum hazır şeyler yemek hele çikolata falansyns Can'ım bende burdayım iki haftada 900 gram verdim az ama olsun gram gram da olsa gitsin sende verirsin
Bide ablamız var ki vahim durumumhemen başla canım. Ama bebişin küçük çok zorlama. az da olsa ilerde arttırırsın
Allah rahmet eylesin canım.evet zaman icinde kaybolup gidiyoruz insanoğluyuz..tekrar başlaman güzel olmuş .kızlar bebişleri evde bırakıp işe gelmek zor ama napalım buda gerekli kızlar yarım gün çalışma yarım maaş yasasını bekliyorum inşallah çıkar bu bütün annelere iyi olacak ama daha cıkmıyor benide stres bastı 3 saatlik süt iznim martta bitiyor artık eve 3,5 da gidecem zor geliyor şimdiden dua edelim de cıksın şu yasaGünaydın kızlar
Uzun zamandır gelemedim
Yengemi kaybettimacil memlekete gitmem gerekti.
Cenaze gelen giden derken benin bütün moyivasyonum gitti.
Insan hayatı sorguluyor.
Bu hafta işe başladım. Çok zordu ilk gün.
Çok şükür bebisim sorun cikarmadı
Benim için ayrılmak daha zor oldu.
Neyse tekrar hayatı normelleştirmeliyim.
Bu gün tartıldım 78.6 geldim
Önce 79.1
Fark 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?