Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya ben düzgün yapamıyorum galiba diyet işini bir ileri bir geri gidiyor kilom. 3 gün önce tartıldım 600 vermiştim dün tartıldım 400 almışım bugün 200 daha vermişim .matematik problemi gibi oldu. motivasyonumu kaybediyorum bu durumdan

10 günde 1 tartılın vücuttaki ödem bigün önce yedikleriniz tuvalete çıkıp cıkmamanız stres bile tartıya etki edebiliyor.

ebruliki canım o kadar sık tartılma zaten. Şimdi iki bardak su iç git 400 gram fazla çıkarsın. Her hafta aynı şekilde tartıl. Mesela ben her hafta cuma uyanınca aç karnıma tuvaletimi yapmış vE çamaşırlarımla tartılıyorum. Aralarda bazen önünden geçerken bi çıkayım deyince moralim bozuluyor.

Ben hergün tartılıyorum ama biraz aralı tartılsam iyi olucak gerçekten. 10 gün dayanamam galiba en azından 3- 4 günde bir tartılayım.

Kızlar iyi geceler ili gündür öğünlerde pilav çıkıyo şubede hemde pirinç bayağıdır yemiyodum evde de biraz yiyince hemen şişirdi halbuki pirinç be patates acıktırır onuda biliyorum ama bazen kendimi durduramıyorum acilen pilavı kesmek lazım

Slm hanımlar diyete başlamalıyım derken sizleri buldum 2 aylık bi bebeğim var aşırıııı şişmanım 116 kilo ve artık hastalıklar baş göstermeye başladı tansiyon bel ağrısı yurumekte zorlanıyorum ağrıdan yatın yarın diyip duruyorum sabah artık silkelenip başlamam lazım sizleri de takip edip devamlı halde veririm umarım

hemen başla canım. Ama bebişin küçük çok zorlama. az da olsa ilerde arttırırsın

Kızlar 1 ocaktan beri diyetteyim sizin tavsiyenize uyarak ilk defa bugün tartılmadım.Ama daha iyi hissediyorum.Yarın tartı günü tatılıcam. Sonra yine tartılmadan ilerlicem inş.

syns Can'ım bende burdayım iki haftada 900 gram verdim az ama olsun gram gram da olsa gitsin sende verirsin
İnşallah canım ya sabah kepek ekmekle başladımda bugün çok huysuzlarsı diyeti falan unutmuşum yemedim pek bişey ama benim sorunum hazır şeyler yemek hele çikolata falan
hemen başla canım. Ama bebişin küçük çok zorlama. az da olsa ilerde arttırırsın
Bide ablamız var ki vahim durumum
Ablamız cam sili saçına başına sıkmış küçük vızır vızır ne meme alıyo ne meme benim çıldırmış anneler grubunu açmam lazım

Kizlar baktım ki legal yollardan kilo vereniyrm illegal yolara basvurdum. Bi korse aldim netten .resmen toparladi o sezeryanngobegini 1 beden kesin hatta 2 beden inceltti. Bundan 8 kilo daha zayif ama o zamanlar ciktigim maximum kiloda giydigimmpantolonu giydim vebkapandi dugme. Olmayan etekler oldu. Acayip moral oldu hamile kıyafetlerinden kurtuldum. Ins bugazla diyey ve spora yenidem baslicam

YArın sabah tartı günü heyecan var mı millet :) ben bu hafta kilo verdim gibi hissediyorum. Akşam yemeğini de geçiştirdim bugün bi fırsatım olmadı. Şimdi canım acayip kuruyemiş istiyor ama yemeyeceğim

Kızlar tartı gününün açılışını ben yapayım. geçen hafta 80.4 tü,
bugün 79.3 kg
fark 1.1 kg
yanlış mı diye iki defa tartıldım. Ama gerçekten günlük tartılmak moral bozuyor.

Günaydın hayırlı cumalar olsun canlar yine bir tartı gününe Merhaba. Ebruliki Tebrikler ..Bnde paylasam. Geçen hafta 71.7
Bugün 70.8 fark 900 gr
Mutlu oldum 69 u gorebilirmiyim aceba coktandir bu kilo mu goremiyordum devam

Günaydın kızlar
Uzun zamandır gelemedim
Yengemi kaybettim acil memlekete gitmem gerekti.
Cenaze gelen giden derken benin bütün moyivasyonum gitti.
Insan hayatı sorguluyor.
Bu hafta işe başladım. Çok zordu ilk gün.
Çok şükür bebisim sorun cikarmadı
Benim için ayrılmak daha zor oldu.
Neyse tekrar hayatı normelleştirmeliyim.
Bu gün tartıldım 78.6 geldim
Önce 79.1
Fark 500

Allah rahmet eylesin canım.evet zaman icinde kaybolup gidiyoruz insanoğluyuz..tekrar başlaman güzel olmuş .kızlar bebişleri evde bırakıp işe gelmek zor ama napalım buda gerekli kızlar yarım gün çalışma yarım maaş yasasını bekliyorum inşallah çıkar bu bütün annelere iyi olacak ama daha cıkmıyor benide stres bastı 3 saatlik süt iznim martta bitiyor artık eve 3,5 da gidecem zor geliyor şimdiden dua edelim de cıksın şu yasa

Kizlar hic dikkat etmediğim bi hafta tamda regl iken giden 1.3 kg coooookkkk saskinim. Guncel kilo81.7.Korseden mi acaba diyorum cunku kullannalar hep kilo vermeye yardimci diyordu. Ve eski kiyafetlere girebiliyrm . Ayy benden mutlusu yok bugun dans dans dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…