Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün iş başı yaptım kızlar ama şu saate kadar doğru beslenemedim. İnşallah bir düzene sokabilirim.

hayırlı olsun canım. bebeği kime bırakıyorsun?

ben işe başladıktan sonra daha düzenli beslenmeye başladım. hatta çalışıyorken daha iyi. evdeyken daha düzensiz besleniyorum

Kızlar size tarif vericem az önce uyguladım ödem attırıyormuş bizde içebiliyoz üstelik :) 1tane kırmızı elma 1 çubuk tarçın sekiz bardak kaynamış suya elmaları küp gibi doğrayıp atıyoruz tarçınıda hemen bi taşım kaynayınca kapatıp gün boyu gelip giderken bi fincan bi fincan yudumluyoruz tabi 2buçuk lt suyumuzda ayrıca içiliyor

hayırlı olsun canım. bebeği kime bırakıyorsun?

ben işe başladıktan sonra daha düzenli beslenmeye başladım. hatta çalışıyorken daha iyi. evdeyken daha düzensiz besleniyorum
Kayınvalidem bakıyor .Çok şükür sıkıntı olmamış.Zaten 12 de evdeyim .Ama o arada 1 ev yapımı poğaçayla bir dilim elmalı tart aşırdım.Neyse yarın daha dikkatli olucam inş

Kızlar ben adet oldum 1 hafta erken geldi ama habire yiyorum bide yatılı misafirlerim var bu akşam bilemicem artıkın nolur

Kızlar müsaitken bugünkü yediklerimi yazayım ;
Kahvaltı // 1dilim tambuğday ekm.
7 zeytin 1kk peynir 1kase çorba(öğlen aradan çorbayla çıktı) şekersiz çay
Öğle ara // 1 bardak ödem atma çayı 3 kayısı
İkindi // 1kase çorba 1 dilim tambuğday ekm.
Akşam // tavuk sote 4 kaşık
1kase yoğurt bolca yeşil salata
Ara // 1 portakal 1 bardak süt
2lt su ve 5 bardak tarçınlı ödem çayı

Bu aralar büyük kızın abur cuburları çekiyo beni nefis terbiyesi resmen aslında onada almasam daha iyi ama tutturuyor hele okuldan gelince

Yaa ben de acayip bir iştah patlaması var cumartesiden beri deliriyorumsanki hep açım regl öncesiyim ondandır muhtemelen ama siz böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz?
Bazen banada oluyo hatta bu aralar başladı bile şöyle yaptım işten gelince bir kivi yarım muzu doğrayıp üzerine 1 ceviz parçaladım bide tarçın serptim iyi geldi valla akşamda buzluktan fasülye yumurta ile kavurucam bide tarhana çorbası bol salata yemekte kıyma da var inşallah doyarım artık

Mantıklııı bir dahaki krizde ben de deneyebilirim.
Dünkü menüm;
-sabah bir dilim ekşi maya tam buğday ekmeği,3 dilim süzme peynir iki çatal bal 3 çatal tahin pekmez fındık büyüklüğü kadar tereyağı,rezene çayı
-arada hippin gece çayı açık çay ve su
-öğle bir kase domates çorbası bir dilim tam buğday ekmek 3 adet fırında köfte bi tabak mevsim salata
-arada çeyrek dürüm çiğ köfte ve su
-akşam küçük tabak z.yağlı pırasa,yarım tabak bulgur pilavı üzerine et döner ile ve bir kase yoğurt
-arada hippin gece çayı ve su
(toplam:2,5 litre su)

Valla bu hafta çok dikkat etmeye çalışıyorum kızlar. Ama çok fena yemek yeme isteğim var resmen kriz geçiricem ama çok zor tutuyorum

kolaymış da. ben de deniycem

Kayınvalidem bakıyor .Çok şükür sıkıntı olmamış.Zaten 12 de evdeyim .Ama o arada 1 ev yapımı poğaçayla bir dilim elmalı tart aşırdım.Neyse yarın daha dikkatli olucam inş

12 de evde olman çok güzelmiş. bebeğin anlamaz nerdeyse yokluğunu. ben de dün işyerindekilerle öğle yemeğine gittim. canım bayadır döner istiyordu. bir güzel yedim. bu hafta dikkat etmem lazım

Ödem çayını dün ben yapıp içtim gün boyu ya bugün bile lavabo ihtiyacıma çıkardı ve çok fazla ter döktüm sanırım onun etkisiydi gün aşırı yapmaya karar verdim bugün tartıda 69.5i gördüm çok mutluyum umarım cumaya 68i görürüm :)

Maydonos sütü azaltıyormuş diye okumuştum bir yerde ve aynı yeşil çayda.. ama bi arkadaşımın diyetisyeni azaltmadığını söylemiş ben pek emin olamadım sizce nasıl??

Bence maydanoz azaltıyor yeşil çayı da yağ yakıcı özelliğinden dolayı toksinlerin süte geçemesi bebekte bağırsak problemi olmasına yol açıyormuş çocuk doktorumuz öyle söyledi ben mümkün olduğunca diyet çay değilde humana içiyorum ama sütüm yememe rağmen az çok üzülüyorum

Sabah tam tahıllı ekmek 2 dilim kaşara tost 1 haşlanmış yumurta ara Türk kahvesi 2 diyet büskivi
Öğle 3 orta boy kadınbudu köfte mercimek çorba 3 kaşık makarna(tamamen karbonhidrat) ara küçük kase puding
Akşama eşim evde olduğu için kavurma pilav var ama ben dünden kalan yumurtalı fasülyeui yiycem salata ve yoğurtla öğleni telafi etmek için belki 2 kaşık alırım etten kuzuma niyet bana kısmet
Bu Cuma'dan çok ümidim yok börek çörek değil ama abur cubur tadımlıkta olsa yedim ama sporu aksatmıyorum hem ter atmak iyi geliyo

Zaten hiç sevmiyorum yeşil cayı mis gibi kendi çayımız varken.. et süt yoğurt ve yeşillik çokça süt yapar bende canım sende diyette olmamıza rağmen bolca ye bunlardan.. söylemesi ayıp sağdığım zaman 120 cc süt çıkardı tek göğüsten 10.ayımıza kadar.. şimdilerde daha azaldı artık

Maydanoz arttırır der hep babaannem ilk günler ben baya yemiştim azaltıyomuymuş? Bende bugün öğlen domatesli makarna kaçırdım diyet listemde yoktu halbuki canım çok istedi dayanamadım ama 500 grm vermişim perşembeden beri bakalım cuma ne olacak :)) herkese hayırlı akşamlar

yeos cum öğlen yiyince birşey olmuyo canım.Akşama yiyeceğin öğünden kısarsın biraz dengelenir.12 de gelmek iyi oldu hakikaten .Zaten böyle çabuk gelmeyecek olsam başlamicaktım.

günaydın kızlar. bugün güne bol su ile başladım. şimdiden 2 lt bitti. ve zorlayarak değil canım istediği için içtim. zaten gece uyanınca da çok susamış oluyorum. 1 lt sini gece içtim. işyerinde sürekli şişem yanımda oluyor yoksa içemiyorum ama bir şişkin hissediyorum kendimi. bebeğim 2 aylıkken uzun süren bir ishal olmuştu bende ayıptır söylemesi. ondan bu yana bir tuhaflık var.

Su içince temizlenir insan aslında şişkinlik kalmaması lazım.Limonlu sıcak su içmeyi denedin mi oda vücudu temizler diye biliyorum sabah aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…