Bugün iş başı yaptım kızlar ama şu saate kadar doğru beslenemedim. İnşallah bir düzene sokabilirim.
Kayınvalidem bakıyor .Çok şükür sıkıntı olmamış.Zaten 12 de evdeyim .Ama o arada 1 ev yapımı poğaçayla bir dilim elmalı tart aşırdım.Neyse yarın daha dikkatli olucam inşhayırlı olsun canım. bebeği kime bırakıyorsun?
ben işe başladıktan sonra daha düzenli beslenmeye başladım. hatta çalışıyorken daha iyi. evdeyken daha düzensiz besleniyorum
Misafir olunca zor ama başarabileceğine eminimKızlar ben adet oldum 1 hafta erken geldi ama habire yiyorum bide yatılı misafirlerim var bu akşam bilemicem artıkın nolur
Bazen banada oluyo hatta bu aralar başladı bile şöyle yaptım işten gelince bir kivi yarım muzu doğrayıp üzerine 1 ceviz parçaladım bide tarçın serptim iyi geldi valla akşamda buzluktan fasülye yumurta ile kavurucam bide tarhana çorbası bol salata yemekte kıyma da var inşallah doyarım artıkYaa ben de acayip bir iştah patlaması var cumartesiden beri deliriyorumsanki hep açım regl öncesiyim ondandır muhtemelen ama siz böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz?
Bazen banada oluyo hatta bu aralar başladı bile şöyle yaptım işten gelince bir kivi yarım muzu doğrayıp üzerine 1 ceviz parçaladım bide tarçın serptim iyi geldi valla akşamda buzluktan fasülye yumurta ile kavurucam bide tarhana çorbası bol salata yemekte kıyma da var inşallah doyarım artık
Bazen banada oluyo hatta bu aralar başladı bile şöyle yaptım işten gelince bir kivi yarım muzu doğrayıp üzerine 1 ceviz parçaladım bide tarçın serptim iyi geldi valla akşamda buzluktan fasülye yumurta ile kavurucam bide tarhana çorbası bol salata yemekte kıyma da var inşallah doyarım artık
Kızlar size tarif vericem az önce uyguladım ödem attırıyormuş bizde içebiliyoz üstelik :) 1tane kırmızı elma 1 çubuk tarçın sekiz bardak kaynamış suya elmaları küp gibi doğrayıp atıyoruz tarçınıda hemen bi taşım kaynayınca kapatıp gün boyu gelip giderken bi fincan bi fincan yudumluyoruz tabi 2buçuk lt suyumuzda ayrıca içiliyor
Kayınvalidem bakıyor .Çok şükür sıkıntı olmamış.Zaten 12 de evdeyim .Ama o arada 1 ev yapımı poğaçayla bir dilim elmalı tart aşırdım.Neyse yarın daha dikkatli olucam inş
Ödem çayını dün ben yapıp içtim gün boyu ya bugün bile lavabo ihtiyacıma çıkardı ve çok fazla ter döktüm sanırım onun etkisiydi gün aşırı yapmaya karar verdim bugün tartıda 69.5i gördüm çok mutluyum umarım cumaya 68i görürüm :)kolaymış da. ben de deniycem
12 de evde olman çok güzelmiş. bebeğin anlamaz nerdeyse yokluğunu. ben de dün işyerindekilerle öğle yemeğine gittim. canım bayadır döner istiyordu. bir güzel yedim. bu hafta dikkat etmem lazım
Zaten hiç sevmiyorum yeşil cayı mis gibi kendi çayımız varken.. et süt yoğurt ve yeşillik çokça süt yapar bende canım sende diyette olmamıza rağmen bolca ye bunlardan.. söylemesi ayıp sağdığım zaman 120 cc süt çıkardı tek göğüsten 10.ayımıza kadar.. şimdilerde daha azaldı artıkBence maydanoz azaltıyor yeşil çayı da yağ yakıcı özelliğinden dolayı toksinlerin süte geçemesi bebekte bağırsak problemi olmasına yol açıyormuş çocuk doktorumuz öyle söyledi ben mümkün olduğunca diyet çay değilde humana içiyorum ama sütüm yememe rağmen azçok üzülüyorum
Su içince temizlenir insan aslında şişkinlik kalmaması lazım.Limonlu sıcak su içmeyi denedin mi oda vücudu temizler diye biliyorum sabah aç karnınagünaydın kızlar. bugün güne bol su ile başladım. şimdiden 2 lt bitti. ve zorlayarak değil canım istediği için içtim. zaten gece uyanınca da çok susamış oluyorum. 1 lt sini gece içtim. işyerinde sürekli şişem yanımda oluyor yoksa içemiyorum ama bir şişkin hissediyorum kendimi. bebeğim 2 aylıkken uzun süren bir ishal olmuştu bende ayıptır söylemesi. ondan bu yana bir tuhaflık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?