Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son iki gündür berbat durumdayım ( diyet falan kalmadı yarın çok sıkı başlamam lazım

Kızlar bende berbat durumdayim hic bahsetmeyim

06.04.2018 tarihli güncel liste.

Liste yapilacagini bilmiyordum. Ben de bildirim yapardim.bugunden iyibaren kuvvetle basliyorum yeniden diyetime

Kizlar günaydin düzeltme yapamadim oran koy demistiniz elimi degemedim listeye hafta sonu evde degildim o haliyle.koydum

Merhaba canlar, ben de zayıflamak istiyorum Yaş 30, boy 1.51 , kilo 66.6 idi bu sabah aç karna

aramıza hoşgeldin yolcukardelen

Menüm
Sabah
2 yk lor
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
3 bardak şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğlen
Haşlanmış tavuk bir but
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Dünden kalma bir tabaktan az yeşil fasulye
Semizotu salatası
Bir kepçeden az şehriyeli çorba
İki pirzola
Ara
Siyah cay
Ve Yeşilçay içerim
Belki bir avuç çerez

Sabah yarım saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su olur su anda iki bitti

hafta sonu hiç uyamadim diyete bahçe ile uğrastık her yerim ağrımış kızlar hiç programli olamadim
Arada olur o kadar hafta içi toparlarsın bu beş gün düzenlersen hiç birşey olmaz aslında karbonhidrat konusunda dikkatli olmak lazım

karbonhidrat degilde daha çok protein agirlikli oldu canim

Ben çok kötü beslendim son 4 gündür ( durduramıyorum kendimi regl dönemim ondan mı acaba

Öğünlerimi paylaşayım da huzlı bi giriş olsun
Sabah(12 pek sabah sayılmaz amabenim yavrucak gece uyumayınca kahvaltı bu saate kaldı)
2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı ayva reçeli, 7yeşil zeytin, iki dilim ekmek.
1,5 lt tarçınlı su
17.00 da akşam yemeği
İki kepçe barbunya
3yk erişte
Akşam 8.30 da çay ile
3 gofret
Minik kase kuru yemiş( kavrulmamış fındık badem, çekirdekli ve ve çekirdeksiz üzüm)
3 lt su

Kızlar hayırlı geceler Özellikle yaptığınız bir şey var mı gün içinde hem zayıflatan hem süt yapan
Sabah aç karna Rezene çayını okudum biraz önce kk da.ya da tarçınlı su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…