Merhaba canlar, ben de zayıflamak istiyorumve 09.03.2018 tarihli listemiz:)))
Eki Görüntüle 2123312
Sıralama;
1.guziss35; % 2,314
2.pembisler; %1,971
3.ZeySal;% 1,58
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Ne oldu canım yeni gördüm mesajınıKızlar bende berbat durumdayim hic bahsetmeyim
hafta sonu hiç uyamadim diyete bahçe ile uğrastık her yerim ağrımış kızlar hiç programli olamadimNe oldu canım yeni gördüm mesajını
Arada olur o kadar hafta içi toparlarsın bu beş gün düzenlersen hiç birşey olmaz aslında karbonhidrat konusunda dikkatli olmak lazımhafta sonu hiç uyamadim diyete bahçe ile uğrastık her yerim ağrımış kızlar hiç programli olamadim
O zaman çok korkma canım toparlarsın yaakarbonhidrat degilde daha çok protein agirlikli oldu canim
valla canım bende geçen hafta 100 gram verdim beraber yarın başlayalım yoksa cuma günü + ları görürürzMotive olmam lazım
Hoşbuldumaramıza hoşgeldin yolcukardelen
toparlayayim yaaO zaman çok korkma canım toparlarsın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?