Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nerelerdesiniz zeysal , şekerportakalim ,ebruevl
Bugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü alışveriş yaptım ama bacaklarım ağrıyor onunyoğunluğu var Doğum gününden sonra işi daha sıkı tutucam inşallah

kızlar aktif konuya katılım yok ben yokken kımse kalmamış
Bugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü var hazırlık yapıyorum biraz onun yoğunluğu var kaç gündür . Sen nasılsın

Bugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü var hazırlık yapıyorum biraz onun yoğunluğu var kaç gündür . Sen nasılsın
bende cok iyi durumda sayilmam canım bahce beni cok yormus hamlamışım her yerim agriyor halâ pek diyete uyamadim

bende cok iyi durumda sayilmam canım bahce beni cok yormus hamlamışım her yerim agriyor halâ pek diyete uyamadim
kızlar aktif konuya katılım yok ben yokken kımse kalmamış
Ben de bir umutla gelmiştim ama katılım olmayınca zor oluyor.geçen sene Cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım, günlük mesaj zorunluluğu vardı.birbirimizin menüsünü değerlendirebiliriz daha aktif olabilirizHadi kızlar bir şeyler yapalım

valla insallah yarin spor yapacagim yoksa artilari görecegim zeysal sen nerelerdesin kizlar bu hafta bitecek kimse yazmamis

Bahçe işide spor işte eğil kalk felan baya zor zaten regl mi olacaksın acaba

günaydın herkese. gerçekten günlük bir mesaj zorunluluğu getirelim. en azından.
menü:
kahvaltı: haşlanmış yumurta iki dilim ekmek küp ezine bir küp helva 7 zeytin
ara:elma ceviz
öğlen: tarhana çorbası ve pirinçli ıspanak
ara: şekersiz hurmalı kurabiye
akşama henğz karar vermedim.

Hava güzel Birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz bizde

Merhaba kızlar benimde çocuklar ikiside hasta aktif olamadım bu hafta evet mesaj ve menü paylaşımı zorunlulugu getirelim yoksa yazmıycaz

Merhaba kızlar benimde çocuklar ikiside hasta aktif olamadım bu hafta evet mesaj ve menü paylaşımı zorunlulugu getirelim yoksa yazmıycaz
Evet haftalık en az 20 mesaj olabilir zaten günlük menü paylaşsa

bencede kizlar

Sabah 9 azıcık ekmek ve peynir
Öğle 4 parça tavuk kanat fırında
5 kaşık Şehriye pilavı
Akşam bi kase kısır
4 parça domatesli kaşarlı ekmek
Şekersiz 4 bardak çay

Su az içtim bugün spor da yok (

Kizlar ya diyetisyene giden var mi

iyi vermisin canım diyetisyenim.var ama para vermek istemiyorum bir yandan da kilo vermek istiyorum 60 kiloya hazirana kadar inmem lazim ne yapacağım.bilmiyorum bir yandan kendin yap diyetini kendine harca diyorum parayi bir yandanda sana program lazim yoksa bozuyorsun diyorum

Emzirdiğimİz için az da olsa gidecek bu kilolar gitme bence beraber destek olalım birbirimize

Reactions: Sgm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…