Bugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü alışveriş yaptım ama bacaklarım ağrıyor onunyoğunluğu var Doğum gününden sonra işi daha sıkı tutucam inşallahKızlar nerelerdesiniz zeysal , şekerportakalim ,ebruevl
Bugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü var hazırlık yapıyorum biraz onun yoğunluğu var kaç gündür . Sen nasılsınkızlar aktif konuya katılım yok ben yokken kımse kalmamış
bende cok iyi durumda sayilmam canım bahce beni cok yormus hamlamışım her yerim agriyor halâ pek diyete uyamadimBugün gün boyu dışardaydım Cumartesi kızımın Doğum günü var hazırlık yapıyorum biraz onun yoğunluğu var kaç gündür . Sen nasılsın
bende cok iyi durumda sayilmam canım bahce beni cok yormus hamlamışım her yerim agriyor halâ pek diyete uyamadim
Ben de bir umutla gelmiştim ama katılım olmayınca zor oluyor.geçen sene Cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım, günlük mesaj zorunluluğu vardı.birbirimizin menüsünü değerlendirebiliriz daha aktif olabilirizkızlar aktif konuya katılım yok ben yokken kımse kalmamış
Bahçe işide spor işte eğil kalk felan baya zor zaten regl mi olacaksın acababende cok iyi durumda sayilmam canım bahce beni cok yormus hamlamışım her yerim agriyor halâ pek diyete uyamadim
olabilir cnm onunda huzursuzlugu var umarim geçerBahçe işide spor işte eğil kalk felan baya zor zaten regl mi olacaksın acaba
Bir kaç gün öncesinden başlıyor zatenolabilir cnm onunda huzursuzlugu var umarim geçer
Evet haftalık en az 20 mesaj olabilir zaten günlük menü paylaşsaMerhaba kızlar benimde çocuklar ikiside hasta aktif olamadım bu hafta evet mesaj ve menü paylaşımı zorunlulugu getirelim yoksa yazmıycaz
gelenlere söyleyelimbencede kizlar
Ben bekarken gitmiştim 6 öğün ve ödem Atıcı bi çay önermişti bide yediklerimi yazıyordum 10 kilo kadar verdim emzirirken gitmedimKizlar ya diyetisyene giden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?