3 lt nin altına düşmemeye çalışıyorumrica ederim. süt için bol bol su iç zaten sütün cogu su dan olusuyor
Bol bol marul maydonoz yiyorum tarcinli süt içiyorum dereotlu yogurt hem tok tutuyor hem sut yapıyor zencefilli limonlu çayda etkiliKızlar hayırlı gecelerÖzellikle yaptığınız bir şey var mı gün içinde hem zayıflatan hem süt yapan
Sabah aç karna Rezene çayını okudum biraz önce kk da.ya da tarçınlı su gibi
Aa evet Dereyolu yoğurtta yiyorum.teşekkür ederim diğerleri için deBol bol marul maydonoz yiyorum tarcinli süt içiyorum dereotlu yogurt hem tok tutuyor hem sut yapıyor zencefilli limonlu çayda etkili
Slm bende spor yapamiyorum. ..slm kızlar. diyet yapamıyorum ya çok zor geliyor. ben spora sardım iki gündür. inşallah böyle devam eder.bakalım en axından birkaç hafta daha.
Hangi yöntemleri denediniz emzirirken en azından başarınizin etkilerini biz de uygularizKizlar ben sut versem de arfik birakmak istiyorum kizim 22.5 aylik. Dolayisiyla burada isim kalmadi. Zaten gruptan da cok koptum. Ilk kuruldugu gunden beri buradayim _zaten ilk zamandan bir ben kaldim_ ama artik birakma zamanim gelmis. Herkese basarilar.
Sütüm hep öncelikli oldu. Çok sıkıp kısa zamanda bırakmaktansa az versem de aliskanlik olabilecek sekilde diyet yaptim. Ama en önemlisi kalori saydim. Ilk zamanlarda 1800le basladim. Sonra vücudum alistikca 1600 en son 1500 e indim ama daha dusmedim. Sutume kalitesi olacaklardan kesmedim. Spor yapamaya calistim.insallah sizler benden daha basarili oluraunuzHangi yöntemleri denediniz emzirirken en azından başarınizin etkilerini biz de uygulariz
Teşekkür ederim sana da başarılar ailenle güzel günler geçirmeni temenni ederimKizlar ben sut versem de arfik birakmak istiyorum kizim 22.5 aylik. Dolayisiyla burada isim kalmadi. Zaten gruptan da cok koptum. Ilk kuruldugu gunden beri buradayim _zaten ilk zamandan bir ben kaldim_ ama artik birakma zamanim gelmis. Herkese basarilar.
Canım yaa bir senedir. Nerdeyse burdayız Arada bekleri bizi bırakmaKizlar ben sut versem de arfik birakmak istiyorum kizim 22.5 aylik. Dolayisiyla burada isim kalmadi. Zaten gruptan da cok koptum. Ilk kuruldugu gunden beri buradayim _zaten ilk zamandan bir ben kaldim_ ama artik birakma zamanim gelmis. Herkese basarilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?