Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben birsey yapmiyorum bir ara malt ıcecegi iciyordum artik almiyorum onuda

Kızlar hayırlı geceler Özellikle yaptığınız bir şey var mı gün içinde hem zayıflatan hem süt yapan
Sabah aç karna Rezene çayını okudum biraz önce kk da.ya da tarçınlı su gibi
Bol bol marul maydonoz yiyorum tarcinli süt içiyorum dereotlu yogurt hem tok tutuyor hem sut yapıyor zencefilli limonlu çayda etkili

Kızlar nerelerdesiniz zeysal , şekerportakalim ,ebruevl

Kizlar ben sut versem de arfik birakmak istiyorum kizim 22.5 aylik. Dolayisiyla burada isim kalmadi. Zaten gruptan da cok koptum. Ilk kuruldugu gunden beri buradayim _zaten ilk zamandan bir ben kaldim_ ama artik birakma zamanim gelmis. Herkese basarilar.

Hangi yöntemleri denediniz emzirirken en azından başarınizin etkilerini biz de uygulariz

Hangi yöntemleri denediniz emzirirken en azından başarınizin etkilerini biz de uygulariz
Sütüm hep öncelikli oldu. Çok sıkıp kısa zamanda bırakmaktansa az versem de aliskanlik olabilecek sekilde diyet yaptim. Ama en önemlisi kalori saydim. Ilk zamanlarda 1800le basladim. Sonra vücudum alistikca 1600 en son 1500 e indim ama daha dusmedim. Sutume kalitesi olacaklardan kesmedim. Spor yapamaya calistim.insallah sizler benden daha basarili oluraunuz

Sunu da hatirlatayim hizli kilo verirseniz yaglar parcalanir. Vucutta biriken toksinler yaglarin arasinda depo halindedir. Yaglar hizli giderse toksinlerde aciga cikip sütünüzle bebege gececektir. Bu nedenle hizli kilo vermekten kacinin.Naçizane tavsiyelerim bunlar .

Bugün kü menü
Sabah bir elma
Öğle 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
3 kaşık taze barbunya
Marul ve ıspanak salatası

Akşam 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık taze barbunya

Su 2 litreyi geçti
Spor yapamadım ama hareket halindeydim hep

Teşekkür ederim sana da başarılar ailenle güzel günler geçirmeni temenni ederim

İyi geceler kızlar
Kahvaltı:
İki haşlanmış yumurta
Bal
Zeytin
Minik tost

Akşam: tarhana çorbası
Yarım porsiyon etli ekmek
Salata

Akşam çayın yanına
Gofret hem de çikolatalı
Kabak çekirdeği
Kuru üzüm
2 lt su

Canım yaa bir senedir. Nerdeyse burdayız Arada bekleri bizi bırakma
Yası gereği artık ideal hem senin içinde daha iyi olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…