insallah canim veririz beraberEmzirdiğimİz için az da olsa gidecek bu kilolar gitme bence beraber destek olalım birbirimize
Ben gitmiyorum canım bir iki defa gittim bana yaramadıKizlar ya diyetisyene giden var mi
Canım kendini kg uzak dur emzirme en büyük yardımcın kilo vermede bir tempolu yürüyüş felan yapsan gelirsin Haziran’a daha var yani yani sadece yediklerini yazıyor evde sen mutfakta kendine göre ayarla öğle et akşam sebze yada tersi oluyor onların yazdığıiyi vermisin canım diyetisyenim.var ama para vermek istemiyorum bir yandan da kilo vermek istiyorum 60 kiloya hazirana kadar inmem lazim ne yapacağım.bilmiyorum bir yandan kendin yap diyetini kendine harca diyorum parayi bir yandanda sana program lazim yoksa bozuyorsun diyorum
Kendin evde düzen kur bir gün. Kaçırdın diğer günler az yeteşeķķürler kızlar destekleriniz için valla diyordum konusuyum diyetisyenle diye vazgectim suan
Günaydın bebeğin kaç aylık neler yapıyorsun diyet yada egzersiz..Günaydın kızlar 2 haftadır 100 gr ilerliyorum gecen hafta 66.6
bu haftaEki Görüntüle 2136413
kendin diyorsun kaçırdım diye bu hafta dikkat et ki yerleşmesin gitsin kilolar bolbol su içGünaydın kızlar 2 haftadır 100 gr ilerliyorum gecen hafta 66.6
bu haftaEki Görüntüle 2136413
bebiş 9 aylık olmadı daha egzersiz bisiklet sürmeye çalısıyorum evde ama bu hafta hiç süremedim uydugum diyet listesi yok az yemeye çalısıyorumGünaydın bebeğin kaç aylık neler yapıyorsun diyet yada egzersiz..
haklısın canım biraz salladım suyuda ihmal ettimkendin diyorsun kaçırdım diye bu hafta dikkat et ki yerleşmesin gitsin kilolar bolbol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?