bakalim bugün kahvalti yaptim.sadece gec kalktim bebisle öglen yemegi yemedim 1 litre falan ictim su bakalim dikkat etmem lazimBende hic icemiyorum suyu
Kızlar merhaba . Benİ de listeye ekler miiniz. günlük menüleri mi yorumlar misiniz . Ben su anda hedef kiloma ulaştım 60 Kilo yum ana her An Kilo alabilirim. Zayıflama grubunda mezun oldum. Emzirme dolayısıyla Kilo alabilecek istaHa sahibim. Beni de tütun istiyorumKizlar listeyi düzeltip atarim bildirmeyen varsa bildirsin
bebiş 9 aylık olmadı daha egzersiz bisiklet sürmeye çalısıyorum evde ama bu hafta hiç süremedim uydugum diyet listesi yok az yemeye çalısıyorum
Canım su çok önemli, günlük 3 lt içebilmek için büyük bi şişe al yanına.hatta içine çubuk tarçın atıyorum ben bi tanehaklısın canım biraz salladım suyuda ihmal ettim
Canım protein ve kalsiyum içerikli olmamış kalorisi az olabilir ama kalitesi azalmasın sütümüzün değil miMenu yazayim. Kimi etiketle memiz grekiyor. Herkes yorumlarsa daha süper olr tabi
Sabah ılık limonlu şu
12.00 yarım tabak bol yeşillikli kısır
17.00 1 buçuk yeşillik ve ayran ile lahmacun
artk bişi yemém.
kahve içtim . Birazdan kuru üzümle çay içerim. Yarın tatil sut sagmaya da gerek yok .su 3lt olr
spor 20 dk yürüys
çok güzel suyu da ihmal etmediysen on numara beş yıldız menüSabah 2 has.yumurta
Domates beyaz peynir
2 dilim t.b ekmeği açık çay.
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı
bir parça ızgara tavuk
Ara sade kahve
aksam zeytinyağlı bakla
yogurt
Cayin yanında az fıstık
spor lesli twester plank yapıldı...
Canım cuma beşe kadar zaman tanıyabilirsin sonrası mazereti yoksa listeye eklemezsinKizlar listeyi düzeltip atarim bildirmeyen varsa bildirsin
Her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum. Kahvaltı yerine. is yerinde arkadaslar yapms kısır ı. Teşekkürler menu yorum ü için. Burdan devam edebilirm öyle mi.Canım protein ve kalsiyum içerikli olmamış kalorisi az olabilir ama kalitesi azalmasın sütümüzün değil miEn azından 2 yumurta ve bir kade yoğurt ekleyebilirsin
çok güzel suyu da ihmal etmediysen on numara beş yıldız menü
Kahvaltın bence olmaması kötü gece boyu ememn çocuk yerine protein aşman lazım bol su ve bitki caylarıyla destekleye bilirsin sporu belki artıra bilirsin kilo koruma içinMenu yazayim. Kimi etiketle memiz grekiyor. Herkes yorumlarsa daha süper olr tabi
Sabah ılık limonlu şu
12.00 yarım tabak bol yeşillikli kısır
17.00 1 buçuk yeşillik ve ayran ile lahmacun
artk bişi yemém.
kahve içtim . Birazdan kuru üzümle çay içerim. Yarın tatil sut sagmaya da gerek yok .su 3lt olr
spor 20 dk yürüys
Owwe. Bu menu ile kilo vermek çok zor ama. Pekİ spor var mıSabah(öğlen)eynirli omlet (2yumurtadan)
Yeşil zeytin, bal , bir dilim ekmek, marul, dere otu
Akşam(6.30)
Tarhana çorbası, fırında köfte,pilav,salata, ayran
Çaybir börek(çok minik), sütlü tatlı bir dilim
3 lt su
Evet ya çok haklısın . Kahvaltı benim hep 12.30 da oluyor. Geceden aç bi aç bugüne geldim şükr yavrum à yetti sutüm ama şimdi 4 buck aylık. Bundan sonra daha çok güçlü cekio doyması sanki daha zor.. biraz degissem yeme düzenimi aslında . Oyuzden burdayım. Ve yardıma ihtiyacım. Var. Hem süt artsin . Hem de verdgm kiloları geri almayaimKahvaltın bence olmaması kötü gece boyu ememn çocuk yerine protein aşman lazım bol su ve bitki caylarıyla destekleye bilirsin sporu belki artıra bilirsin kilo koruma için
Kolay gelsinKızlar listeyi atmaya çalışırım yarın sabah bugün atacaktım ama bebis firsat vermedi
9 aylık olacagizKolay gelsinbebek kaç aylik aslında merak ettiğim benim bebeğim. 2 aralık doğumlu ben den küçük bebeği olan var mi
Çayı beyaz ve sarı leblebi birazda çiğ fındık yemis olabilirmKahvaltın bence olmaması kötü gece boyu ememn çocuk yerine protein aşman lazım bol su ve bitki caylarıyla destekleye bilirsin sporu belki artıra bilirsin kilo koruma için
Ben de her gün iki yumurta yiyorum mümkün oldukça.hamileliğimden beri böyleHer gün mutlaka 2 yumurta yiyorum. Kahvaltı yerine. is yerinde arkadaslar yapms kısır ı. Teşekkürler menu yorum ü için. Burdan devam edebilirm öyle mi.
Her cuma Liste var mı. Kimler kac eksi ile geliyor falan . spor cetelesi Vs. Motivasyon amaçlı iyi şeyler oluyr
Kız daha Doğum yapalı iki hafta iki gün oldu yazık banaOwwe. Bu menu ile kilo vermek çok zor ama. Pekİ spor var mı
sabah ki bal.
Akşam hem tarhana hem pilav aynı anda
Bi de sütlü de olsa tatlı
ben varımKolay gelsinbebek kaç aylik aslında merak ettiğim benim bebeğim. 2 aralık doğumlu ben den küçük bebeği olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?