Ellerine sağlık çok iyi yapmışım varsa alanın en iyisini yapmışsın biz toprak göremiyoruzbebiş doğal yesin diye semizotu mısır soğan falan ektim
Canın dün unutmuşum bildirimi.cuma zayıflama yarışmasının gruplarına takıldım.6.takımda deneme süresindeyim, beklerinkızlar pazartesi koyarım listeyi geçen hafta kilo bildirim yapmayanları bu haftada bildirim yapmazsa kaldıracağım bilginiz olsun
karıştırmışımdır ya kusura bakma düzeltirim cnmCanın dün unutmuşum bildirimi.cuma zayıflama yarışmasının gruplarına takıldım.6.takımda deneme süresindeyim, beklerinGüncel kilom 64.8. Bi de listede bebiş1,5 aylık yazmışsın ama daha 3,5 haftalık
Estağfirullah canım ne kusurukarıştırmışımdır ya kusura bakma düzeltirim cnm
1. Sayfada kurallar var aramıza hoşgeldinİyi geceler arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim 5aylık bebeğim var. Ve artık diyet yapmak istiyorum
Oda iyi en azından kaçırmamışsınSabah sabit çıktım canım
Öyle tabiOda iyi en azından kaçırmamışsın
İnsana en iyi gelen şey toprak onunla uğraşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri bencebende bahçede yorulmuşum evde dinlemıyorum
bencede bebiş dursa çok iş varda durmuyorİnsana en iyi gelen şey toprak onunla uğraşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri bence
Olduğu kadar canım bebişler önceliklibencede bebiş dursa çok iş varda durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?