Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde ayda o civarlarda vermem lazım işte eliptik bisiklet var işe yarar mı acaba benim bebeğim de 5.5 aylık hergören kilo almışsın diyo cok moralim bozuldu
işe yarar canım benim de bisikletim var yediklerime dikkat ederek hergün 45 dk sürdüğüm zamanlar kilo kaybım oluyordu

Bu sabah sonunda evdeyim
Kızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz

Slm kızlar bende emzirme dönemindeyim ve çok fazla kilom var vermek için

arkadaşlar listeyi güncelledim.eksik birşey varsa söyleyin lütfenn

50 gün oldu Doğum yapalı 29 yaşındayım kg yarın sabah tartılıp söyleyeyim ilk hedef 2 li rakamlar olsun tartıya çıkmaya korkuyorum

50 gün oldu Doğum yapalı 29 yaşındayım kg yarın sabah tartılıp söyleyeyim ilk hedef 2 li rakamlar olsun tartıya çıkmaya korkuyorum
daha çok yeni doğum yapmışın verirsin zaman geçtikçe

daha çok yeni doğum yapmışın verirsin zaman geçtikçe
Evet ve gittikçe kilo alıyorum yiyorum dikkat etmiyorum beni psikolojik olarak çok etkiliyor bu dA dikkat etmeden olmayacak

Reactions: Sgm
Menü falan yazıyor musunuz kızlar

Reactions: Sgm
Merhaba kızlar ben de emziren annecim 9aylık kızım var, Ramazan’da oruç konusunda kararsız kaldım , sizce sütüm çok azalır mı çok halsiz kalır mıyım susuzluktan? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Canım ek gıda alıyor mu bebeğin ben 2 yıl önce kızım 8 aylık idi tutmuştum hiç zor olmadı ek gıda aldığı için hiç korkmadım şimdi ki bebeğim 50 günlük Ramazan da 2 aylık olacak onda bile haftada 2 gün en az tutmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…