işe yarar canım benim de bisikletim var yediklerime dikkat ederek hergün 45 dk sürdüğüm zamanlar kilo kaybım oluyorduBenimde ayda o civarlarda vermem lazım işte eliptik bisiklet var işe yarar mı acaba benim bebeğim de 5.5 aylık hergören kilo almışsın diyo cok moralim bozuldu
ben tutmayı düşünmüyorum canım bebiş 9 aylık daha sen düşünüyor musun ?Bu sabah sonunda evdeyim
Kızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz
1. sayfada kurallarımız yazıyor aramıza katılabilirsin hoşgeldinSlm kızlar bende emzirme dönemindeyim ve çok fazla kilom var vermek için
Hoşbuldum bakayım 1. Sayfaya1. sayfada kurallarımız yazıyor aramıza katılabilirsin hoşgeldin
daha çok yeni doğum yapmışın verirsin zaman geçtikçe50 gün oldu Doğum yapalı 29 yaşındayım kg yarın sabah tartılıp söyleyeyim ilk hedef 2 li rakamlar olsun tartıya çıkmaya korkuyorum
Evet ve gittikçe kilo alıyorum yiyorum dikkat etmiyorum beni psikolojik olarak çok etkiliyor bu dA dikkat etmeden olmayacakdaha çok yeni doğum yapmışın verirsin zaman geçtikçe
Hep beraber vereceğiz inşallahSlm kızlar bende emzirme dönemindeyim ve çok fazla kilom var vermek için
İnşallah canımHep beraber vereceğiz inşallah
günlük menünü paylaşabilirsinMenü falan yazıyor musunuz kızlar
Anladım yarından itibaren yazarım o zamangünlük menünü paylaşabilirsin
ne kadar spor yaptığını ve ne kadar su içtiğini
yarın bende yeniden başlayacağım bebiş hastaydı dengemi bozdu yarın sıfırdan başlamam lazımAnladım yarından itibaren yazarım o zaman
Şu an kaç kilosunyarın bende yeniden başlayacağım bebiş hastaydı dengemi bozdu yarın sıfırdan başlamam lazım
Canım ek gıda alıyor mu bebeğin ben 2 yıl önce kızım 8 aylık idi tutmuştum hiç zor olmadı ek gıda aldığı için hiç korkmadım şimdi ki bebeğim 50 günlük Ramazan da 2 aylık olacak onda bile haftada 2 gün en az tutmayı düşünüyorumMerhaba kızlar ben de emziren annecim 9aylık kızım var, Ramazan’da oruç konusunda kararsız kaldım , sizce sütüm çok azalır mı çok halsiz kalır mıyım susuzluktan? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?